Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Honda

Honda Well-Known Member

Сьогодні в сестри двоюрідної було ДН 25 літ! Ходили на баль... заодно й племінничків знов побавила. Зібралась компанія така весела, шо й з себе можуть посміятись, то ж весело було...
    А вчора з коханим ходила в парілку (маленька сауна) дома. Хотіла в сніг пострибати, але того снігу, як кіт наплакав :sad: Так що прийшлось використовувати лиш холодну воду з душу. Зато відчуття класні, якби на світ народилась (не враховуючи того, що коханий віником мене побив березовим за фсьо харошає....;)

• Подобається Подобається x 10
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

А далі,як в старім кіні,заставка....:nea:
    І....

Та й всьо....:sorry:

Останнє редагування: 23 січ 2011
    • Подобається Подобається x 6
  3. Summer

Summer Well-Known Member

і в мене є )) перший рік тяжко, а потім звикають, з'являється акцент, кажуть в нас дома, іду на Україну і т.д. Просто там налагоджений побут більш, але жити там важко, хоча ніхто повертатися не хоче, парадокс...
    готуюсь до понеділка.... закупи зробила, ціни скажені, стратила більше, ніж планувала... і думаю для чого я працюю в нашій чудо-державі, тільки на продукти і квартплату.... Чи ніц не їсти...

• Подобається Подобається x 7
  4. Templar

Templar Дуже важлива персона

Як я, ненавиджу своїх одногрупників!!!
    Ужас, але вони мені бісять :ireful:

• Подобається Подобається x 4
  5. Shine

Shine Well-Known Member

А я цілий день відлежала, голова буба, температура, всі косточки болять:sad:, трохи спала, а тепер коли треба спати лягати мій сон кудись втік:dntknw:. От сиджу на ЛФ, читаю, а голова таки "квадратна":)

• Подобається Подобається x 8
  6. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Ну подумаєш...я б теж половині очі повицарапувала і волосся повиривала,але хай там.....хай живуть:))):))):)))

В мене неділя,як неділя.
    Зранку спекла піцу,потім готувалася до завтрішноього екзамену:crazy:
    П.С.Тримайте за мене кулачки:)

• Подобається Подобається x 14
  7. XrustunkA

Хі-хі:)В мене постійно так!
    Навіть коли здорова;)
    А ви не хворійте!!!
    Так не можна!!!!!!
    Виздоровлюйте хутчіш;):give_rose::give_rose::give_rose:

8. Templar

Templar Дуже важлива персона

А я то думавв, що я жорстокий....
    Не, я б тіко язиками обійшовся... деяким...
    А решта, як ви кажете
    Але поки що, поки мені дорогу не перейдуть

---------- Додано в 00:22 ---------- Попередній допис був написаний в 00:20 ----------

та як, то вже сьогоднішній, чи нє?

Спать! А як каже панєнка Shine голова квадратна буде зрання!) :mocking:

• Подобається Подобається x 5
  9. Shine

Shine Well-Known Member

Та і в мене часто:)
    Успіхів Вам завтра;)Я буду тримати за Вас кулачки:)Коли екзамен?
    І дякую за підтримку:give_rose:

10. XrustunkA

Ой точно......вже сьогоднішній:pardon:
    Так точно...вже іду:)
    Спасибі:give_rose:
    Зранку здаю,ше й того профєсора вредіна.

11. poetka

poetka Дуже важлива персона

Зранку мотаюсь...постіль перебрала,закинула в пральку -пере,рибу вчора в Ашані купила -здоровезну,там якраз на неї була акція- 23 грн. кг.(відносно не дорого....):sad::)Але всеодно 200 грн. полетіло.Знаєте скільки доросла людина з"їдає за все своє життя? - Три здорових слона.......Так виходить шо ми все життя працюємо на отих слоненят?????
    Дурниці мелю.....треба братися до справ.Я вже як маньяк де побачу якусь кондитерську ....(там ся всуну)і неодмінно розкритикую.......мені б свою....може це в мене така манія почалась???????????
    Знову дурниці мелю....

• Подобається Подобається x 10
  12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Чому так? Невже не можете знайти спільну мову?

13. poetka

poetka Дуже важлива персона

Усім звісно не вгодити...Але друзі мусять бути,як і спільні інтереси між ними....Не знаю,як тепер..але за часів мого студенства у нас якось було все поділено по групках,товаришувало чоловік так 5-7( 1 -група),іт.д.-об"єднювали спільні інтереси,зацікавлення.Бо якщо в групі 33 людини, всі друзями не стануть однозначно, а от декілька...чому б і ні...Спробуйте!!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 5
  14. smeet

smeet просто спілкуюсь

А у нас було 12.Пам"ятаю всіх, дружимо дотепер.По житті найкращий друг з Харкова,між іншим росіянин. Але ми стараємось теми які нас можуть розділити оминати, нас набагато більше зв"язує наша минула спільна молодість.

• Подобається Подобається x 9
  15. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Мы со своими однокурсниками не то, чтобы дружим, но когда встречаемся, то всегда есть о чем поговорить. Хотя разбежались по жизни, у всех свои интересы.
    А вот настроение сегодня что-то серое. Как и день за окном. Больная нога противно ноет. Работы полно, как, впрочем, в любой понедельник. Ну да молчу, у всех свои "болячки"...

16. Fon

Fon whom how

ШАНОВНІ ЛЬВІВЯНИ!
    В ЗВЯЗКУ ІЗ СИЛЬНОЮ ОЖЕЛЕДИЦЕЮ ПРОСИМО ВАС ПЕРЕЙТИ НА ЛЕВІТАЦІЮ
    АДМІНІСТРАЦІЯ МІСТА
    fon (c)

17. Оля

Оля Старожилка форуму

А що, зарплата тільки на продукти в Америці йде? :)

Не сумнівайтесь, поетко, 2000 дол. чистих заробітку і для Америки великі гроші. А зарплати є більші ніж 2 тис. в Америці . Однозначно. Але є і менші. :sad: Так що 2 тис. то не мінімалка. Особливо для недавніх емігрантів. І ще й без великого знання мови, і без стажу, і без освіти. А до того в теперішній час економічної кризи. :sad:

Щоб ви знали, що нелегалам легше заробити такі гроші, а ще й зібрати. Нелегал їде туди, де є такі зарплати. Він не зв"язаний ні сім"єю, ні дітьми. Він приїхав до Америки, щоби гроші заробити. Він не дбає ні про побут, ні про то, щоби тут щось купити. Він зазвичай селиться колгоспом з кількома такими ж заробітчанами, знімають такий-сякий апартмент за яких 80-100 дол. на людину, де є все необхідне. Якщо є вже дуже велика потреба, мають і якусь тарантайку теж на кілька чоловік, щоби до роботи добратися. А у великих містах на східному побережжі і машини не треба. Ну тратять ще може сотню-дві найбільше на харчі - і все. А решти грошики шпарують. А для постіних жителів то зовсім інша пісня. Так що не порівнюйте. І не думайте, що в Америці гроші на деревах ростуть, чи з дощем випадають. :)

Звичайно. Але теж не всі. А якби і всі, то для того треба було нам вродитися в Америці в 60-х роках. :)

То він зле порахував. За 2 тис. можна хіба жити в апартменті. ;) І про хату ціле життя мріяти.

Ну, давайте полічимо. Мій син дістає чистими 3 тис.( 4 брудними). Невістка 1.3 тис чистими. (1.7 брудними). Разом 4.3 тис.То рахується, що вони дуже добре получають. За хату платять 2.1. Залишається 2.2 тис. З них 700 дол. сплачують за дві машини. Лишається 1.5 тис.
    200 дол. платять за страхівку на машини, 200 дол. на нього на медичну страхівку. Залишається 1 тис. З них 300 дол. продукти, 300 дол. бензина, 200 дол. відкладують, щоби раз на два роки поїхати кудись нормально відпочити, бо паше він дай Боже, 100 дол. в церкві дати на пожертву і 300 дол. комунальні послуги. І залишається О. На одежу, подарунки, в яке кіно сходити мусять економити і викручувати зі всього вищеописаного. Про заощадження мова не йде. Колись хата була капіталовкладенням, тепер вже не є. От тобі і тисячі в Америці. Файно чужі гроші порахувати, не знаючи, куди вони йдуть.

---------- Додано в 10:15 ---------- Попередній допис був написаний в 10:05 ----------

Ваш знайомий вам, м"ягко кажучи, певно говорить неправду.;) Бо якщо він взяв в банку 150 тис., то він платить в місяць моргедж зі страхівкою і податком 1200 -1500 дол. Якщо він сплачує це за три дні, то він має в місяць зарплату 12 тис. ? :)

• Подобається Подобається x 6
  18. Оля

Оля Старожилка форуму

А це правда. :) Просто тут культура інша, відношення держави до людей інакше. І все державне ( школи, парки, інші публічні місця) на такому рівні, що Україні ще треба рости 100-200 років, тому коли люди знову повертаються в Україну, то не можуть вже до того звикнути. :sad:

19. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Доброго дня вам граждане!
    Девушкам чтобы их половины были

Утречком встав, выхлебал кофе, закурив вышел подышать. Смотрю на барометр и от неожиданности, перехватило дыхание. Вытащивший застывший дым из горла, скрепя трусами, эвакуировался до дому. Температура была -43.
    Курение и по зевание на морозе, вредно для здоровья.;)

• Подобається Подобається x 15
  20. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Уважаемый Чалдон! Берегите себя. И девушек. Не все из них мечтают о голубых спутниках...о_Оо_Оо_О

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)