Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Templar

Templar Дуже важлива персона

а йой, то культурна прогрма намічається, а не "Кгм"
    :mocking:

• Подобається Подобається x 1
  2. smeet

smeet просто спілкуюсь

По перше Ви назвали зарплату одного чоловіка і то нелегала. Американці дістають більше.
    Але навіть з того, що Ви порахували залишається 700 доларів, а Ви ще полічіть зарплату другого члена сім"ї. Тай хліба на двох треба купити максимум 30 буханок,це 150 доларів(не забувайте, що там люди їдять їжу а не хліб, то у нас їли велику кількість хліба, бо не було нічого іншого) а інші продукти набагато дешевші ніж у нас. Такі як м"ясо, риба, овочі і фрукти.

• Подобається Подобається x 7
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

То все сі так називало....:sorry:
    Останній сеанс - то перша кляса для того дєла.:good:
    Особливо взимі.:dntknw:

4. smeet

smeet просто спілкуюсь

Мій хороший знайомий взяв кредит в США і купив там будинок,за 150 000 доларів. Так от в місяць він 3 дні працює на кредит, а інші 21-23 дні працює на життя(тобто на все інше). У нас такі кредити є?

• Подобається Подобається x 6
  5. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

"В чужих руках...."... дальше надеюсь Вы и сам знаете продолжение.;)

6. Templar

Templar Дуже важлива персона

Ну не проведеш того Ромка, хоч би шо...:wacko:
    Певно колись були мастєром свого дєла, нє? :pardon:
    І за нервові закінчення мене розкусили, та і ше багато в чому...
    Таке юж враження деколи, що ми чимсь подібні :scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 2
  7. smeet

smeet просто спілкуюсь

Та до чого тут чужі руки? Це мій дуже хороший знайомий, я з ним часто спілкуюсь, працює на фабриці по виробництву металопластикових вікон, якраз працюють на Новий Орлеан(той що топило).Там відбудовують.

• Подобається Подобається x 4
  8. Читатель_Обкома

Ну кому то должно повезти в этом мире?Вот Вашему знакомому и повезло!!!!

9. Nevermind

Nevermind Просто персона

У мене всі друзі, які виїхали в США - хто рік тому, хто 5 років тому, хто 8 років тому - ніхто повертатися не хоче.
    Деяким вистачає 1 тижні на рік, проведеного в Україні, щоб стверджувати, що вони ніколи в житті вже сюди не повернуться, і зроблять все, щоб залишитися в Америці.

• Подобається Подобається x 11
  10. Читатель_Обкома

Мгногие не возвращаются из-за гордости,да и возвращатся наверное не куда.

11. smeet

smeet просто спілкуюсь

Якраз спецом для мого знайомого, робили окремий кредит в США, і роботу тільки для нього вибирали, і хатинку тільки для нього архітектори дешеву розробили, і будівельники задарма будували тільки для мого знайомого.......бла-бла-бла....
    Є різні будинки, з різною ціною.А фабрика не в Новому Орлеані а працює для Нового Орлеана.;)

12. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Доброго дня ЛФ!
    Прекрасной половине. :give_rose::give_rose::give_rose:
    Хотите верьте, хотите нет. Часто, не менее одного раза в 2 года бываю В США, Европе и Австралии. Вот уже лет 7. До этого, не в столь цивилизованных государствах
    Там можно жить. И тут не чего не попишешь. Но, надо менять свои многие взгляды и привычки. После 3х недель, меня тянет в своё родное болото.
    Но те кто уехал совсем, он перешагнул через себя, завёл знакомых, как не как устроился, завёл свой угол (семью). О каком возвращение может идти речь. Где то (пускай даже на родине) начинать всё с начало? Ведь родина за время отсутствия на месте не стояла. С ново перешагивать через неизвестность. А если ещё и нет стабильности. А мы старимся и не вечны. :dntknw: Я написал то что ощущал я. :blush: Мы в своём государстве и то не скачем с места на место, с великим желанием.

• Подобається Подобається x 11
  13. smeet

smeet просто спілкуюсь

Цілком погоджуюсь з Вами. Це дуже важкий крок. Його легше робити молодим.Тай не кожен зможе.Той кому і тут непогано живеться, там жити не буде. Мого кума син(кум бізнесмен, має свою АЗС+кафе+мийку(я для малих машин, так і для камеонів)+ шиномонтаж простий і для камеонів+комп"ютерну діагностику для великих і малих машин+магазин автозапчастин) ціле літо проїздив США-їхав ніби на роботу,але працював там мало, добре хоч заробив на зворотній квиток додому. Він би там ніколи не жив,в нього і наУкраїні засобів для ситого життя хватає.
    А племінник.в якого батько гірко заробляє копійки в Москві виїхав в Лондон,хоч він там і нелегал,але заробляє добре, хоча теж каже, що завжди там жити не хоче. Але заробити непроти. Сусід по квартирі зверху вже 10 років в Чикаго,питаю коли приїдеш додому зовсім-сміється, кже:хіба вмирати. Добре йому там.Хоча живе на знімній квартирі,робота не завжди є(шліфує паркет, а тут працював майстром у газовому господарстві). Так що все залежить від людини,від її комунікабельності.

14. poetka

poetka Дуже важлива персона

І в мене є бажання виїхати...буду вмовляти чоловіка спонсорувати моє навчання англійської:)Але є один величезний ньюанс: чоловік виїзджати не хоче....А я б дерла звідси чим скоріш...навіть заради своєї ж дитини.
    Звиняйте за офтоп,такий в мене настрій сьогодні.Сестра моя вже 18 років в Торонто....правда я сумніваюсь що Канада мене пустить,радше навпаки,ось до прикладу в моєї подруги теж дитя з СД і були всі документи на виїз,Канада не допустила через діагноз малої....Чому? Пояснили, у нас в самих таких діток хватає, і вних велике соц.забезпечення і т.д.,нашо їм ше дитя з іншої країни....тому на канаду я навіть не мічу........

• Подобається Подобається x 8
  15. Filosof

Filosof Well-Known Member

Доброго дня усім. Прокинулася о десятій годині. У нас на дворі справжня казка. Сьогодні у мене хороший настрій. А учора яка я була зла! Купила лаваш, хотіла зробити шаурму. А він такий поганий, весь поламався. Мало того, що такі дорогі продукти, так ще і такої поганої якості. :sad:

• Подобається Подобається x 8
  16. hunter

hunter мандрівник

угу. якість не радує...

21.01.2011 - 27.01.2011
    Знайомство з Факерами 2, 20:30; 15 грн.

• Подобається Подобається x 5
  17. Romko

Пісню Малєжика згадалась

18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

О,знов пані стабільність.Улюблене слово нашого презир...президента.Стабільно високі!: комунальні платежі, податки, ціни на продукти і т.д. І СТАБІЛЬНО низькі пенсіі та зарплати...О! Звиняйте але з самого раня зобачив той писок фтелєвізорі.

• Подобається Подобається x 3
  19. Romko

Ціни стабільно ростуть....інфляція теж стабільна...
    Все стабільно...:sorry:
    А ми з малою висунулися до лісу...вертаємось назад,а назустріч йде їдна тьощина коліжанка.
    Колись була парторгом цеху на конвейєрному.
    Вочи опустила додолини,така вся штивна....:girl_angel:
    - Христос раждається!
    - Славімо Його!
    - Романе,а чому ви сьогодні не ходили на відправу? І,взагалі,я вас ніколи там не бачу?
    Я похнюпив голову....і знічено кажу:
    - Знаєте,пані Женя...я би й радий,але...гріхи маю великі...мушу перше відпокутувати...
    і пошепки:
    - Я ж колись був в тотім сатанинськім веелкеесемі....:diablo::shutup:

• Подобається Подобається x 14
  20. deva

deva Well-Known Member

це точно, і ще багато всяких пропозицій акційних. Якщо свята, то дійсно відчувається цей дух свят, ціни дійсно святкові.

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)