Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

світ не без добрих людей.:)

Каву пив?

• Подобається Подобається x 11
  2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Буду їхати до Львова то ступлю на ту заправку ;)

• Подобається Подобається x 7
  3. Alias

А я прочитала куплюту заправку:)).Думаю ,що от Хуліган і знайщов куди гроші вкласти:mocking:

• Подобається Подобається x 12
  4. Hyligan

Hyligan Іронічний

Там би вже кави на халяву не роздавали :haha::haha::haha:

• Подобається Подобається x 4
  5. Alias

Отож..як сам ,то на халяву,а як комусь ,то за гроші:))

• Подобається Подобається x 2
  6. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну ладно)...форумлянам на халяву)))...кава з пляцками))))

7. Alias

Вау! Адреса?

• Подобається Подобається x 3
  8. Hyligan

Hyligan Іронічний

9. Alias

Такий день скучний і довгий сьогодні.погода мерзотна..з неба сніг ріденько сиплеться,а на землі розтає...а дерева кришталеві від учора..йшов дощ і замерзло.

• Подобається Подобається x 8
  10. Peri

Peri Well-Known Member

• Подобається Подобається x 7
  11. poetka

poetka Дуже важлива персона

Очі печуть....мама мордується з підшлунковою.....я всім дала повечеряти.."неперетруджувала" себе......загріла борщу:)всі на мене квадратовим вочима: борщ на вечерю?о_ОЯ кажу Ага!!!!!!!! та ше картоплі зварила з квашеною капустою....Вирішила харчуватись по-простому,для організму корисніше.......

---------- Додано в 20:29 ---------- Попередній допис був написаний в 20:26 ----------

П.С. і по гаманці не так б"є,але таки б"є....пішла вчора на ринок,ну справді,шо купила??????150 грн. пішло.....
    П.С.Почула,що Україна на 3 місці з економічного розвитку і рівнень життя у нас 100 разів нижчий і гірший ніж в Європі і Америці,особливо в Америці,де продукти значно дешевші а зарплати значно вищі.....І що ж тепер робити??????????Я просто в шоці,одна кварплата витягує......Блін!!!!!!!!!Дусять нарід,чи шо.......
    А зрештою,шо хотіли те й маєте...

---------- Додано в 20:30 ---------- Попередній допис був написаний в 20:29 ----------

То я не про нас ,не про західняків...........

• Подобається Подобається x 15
  12. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Доброй ночи ЛФ!
    Девушка, пани. :give_rose::give_rose::give_rose:

Заезжала сеструха, с Сургута. Посидели, повидались.
    Допил коньяк. Который начал пить полгода назад. :mocking:
    Позеваю. Пойду наверное баеньки. У нас 23-40.

• Подобається Подобається x 13
  13. Templar

Templar Дуже важлива персона

А є западєнци, що і прагнули такого життя!
    Тепер плюються, а мені хоч і погано як їм, але я можу позлорадствувати) :wacko:

Останнє редагування: 22 січ 2011
    • Подобається Подобається x 5
  14. Fon

Fon whom how

шось всім сьоні фігово
    а я спав до полудня, потім тинявся акі прівідєніє без мотора по кімнатах, бо катлети вже готувались але ше не жарились. тільки фаршом з розмахом ляпалось об міску ))
    потім покупався, заштукатурив тріщинку в стелі в коридорі. коли загладив все, стояв з шпателем і сіточкою в руках з виразом обличчя мікєлянджело що вже відполірував яйця свому давиду і зара піде рахунок виставляти )) потім мало не заснув у ванні, видно температура води була 36.6 градусів, ніби природна срєда, оптимальна для тіла. потім вже пожирав катлєти з виделки, споглядаючи скачаний останній концерт міхала задорнова. концерт майже кльовий. тільки один раз обгівняв україну (жарт шо ми там шось могли смикнути і ше якийсь йолм співав під фортепьяно хвилин 20). а потім були булочки з маком. такі ніби закручені як ракушки. але дно підгоріло, тому бавився в гризуна. а дно лишав. потім дивився ювілейний концерт жванецького. блін, діду вже під 80 а виглядає як кожен єврей-мільйонер, на свої 55 з хвостіком )) ось в 19-00 позаймався сопртом, сильно впрів. добрий тато зайшов в кімнату і відкрив балкон ))) ну видно я на перший погляд занадто здоровий, тому підпустив градусу міносового в кімнату. а потім мені почав наполегливо пояснювати шоб я в кухні тепер сидів годину і сохнув ))
    ось пограв у анріал турнамент 2004. зі всього того безлічі варіантів вибираю опцію - натиску, де з 4 кумпелями треба москалів у синіх комбінезонах вибити з їхньої бази. і лазерні бластери з літаючими тарілками мені у поміч. ось зараз витратив цілу годину, шукав пісню колись почуту. це така проблема найти пісню. з якої памятаєш тільки фрагмент мотиву. але мене перестріла впертість і я таки домігся свого. виявляється це мариля родовічь - колорове ярмаркі. така пісня кльова, мабуть ополе свого часу виграла, це ж пісня кінця 70-х років. то я ше півгодни терся в неті, найшов класні переспіви, сама оптимальна це Sasha Khardina -Kolorovy Yarmarki. шукав через вконтакт. там букви не всі правильні. ось.. зараз буду дивитись скачаний фільм льодяний шторм..
    хм.. а була варіація сходити попадати на катку, бо їздити я ніфіга не вмію. але ж не макнусь у грязь лицем перед дівчиною схожою на ель макферсон. був би вбився мабуть )) але то таке.. ніяк не можу переконати що ьільярд чи боулінг набагато цікавіше за ті льодовикові самовбивства.. ну то наразі

---------- Додано в 21:01 ---------- Попередній допис був написаний в 20:58 ----------

блін. ось перечитав свій допис і зрозумів що підхопив нового слова паразита "ось"
    будем лікуватись матюками )))

• Подобається Подобається x 11
  15. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

При зарплате в 2000 баксиков,кредит 600,страховка 200,комуслуги 300, налоги 200 и хлеб по 5 доляров это есть гуд?;)

• Подобається Подобається x 1
  16. poetka

poetka Дуже важлива персона

Так це не мої слова.....Це я по радіо почула,типу статистика така.....Але чомусь всі ті хто поїхав в Америку вже на Україну не повернеться.В мене тітка була в Америці 6 років- вибудувала особняк...тут в Тернополі....А ви кажете 2000 дол....сумніваюсь,є більші Це як в нас мінімалка 950 грн.......але на ті гроші не вижити однозначно....

• Подобається Подобається x 8
  17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ти тойво....говори...та не заговорюйся...:sad:
    Чєлавєк працює...в поті...так сказать....ліца....:preved:
    А ми з тобою займаємся фігньов.:dntknw:
    Я в лісі...ти десь там.

18. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Ню-ню... верьте,верьте...
    Я так думаю ...богато кто в Тернополи и без Америки видбудавали в Тернополи.... да и не только особнички.... и богато кто в Америке..живет на редитах....:preved:

• Подобається Подобається x 1
  19. Templar

Templar Дуже важлива персона

Може хто знає, що зараз в кінотеатрі Львів показують?
    на 20:30 там вроді останній сеанс, чи нє?

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Кгм...:mocking:
    А шо...нема де?:scratch_one-s_head:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)