Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Если зрелая - фу гадость. Если не зрелая -в двойне гадость.:cry:
    Мой вкус, семья со мной не во всём солидарна.
    1. Гранат -все виды, но выращены в Туркмении, Таджикистане или Узбекистане.
    2. Груши, Виноград, лимон - так назовём СНГ.
    3. персики и абрикосы - Киргизия.
    4. дыни, арбузы - только домашние, выращенные для себя, СНГ.
    Бананы (которые продаются у нас), ананасы, яблоки, хурму, не хочу. о_О

2. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Да как определить, Киргизия или нет. На рынках одни узбеки, откуда их товар, небось и сами не знают. А в супермаркетах либо Испания, либо Китай. Израиль попадается. Ну бананы, ясно дело, от Уго Чавеса. Картошка аж из Египта, где там бедуины ее выращивают - мне не ведомо...

---------- Додано в 12:24 ---------- Попередній допис був написаний в 12:22 ----------

Ананасы консервированные люблю, обычные не нравятся. А яблок у меня осенью наверно тонна сгнила, никому не нужны были...

• Подобається Подобається x 2
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

В Тюмені кавуни?дині?де ж Ви їх там вирощуєте?о_О

4. Templar

Templar Дуже важлива персона

Як де, в підвалі певно :scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 1
  5. poetka

poetka Дуже важлива персона

Наварила борщу,налисників напекла з сиром і родзинками....День як всі будні.....

• Подобається Подобається x 9
  6. Summer

Summer Well-Known Member

о нарешті п'ятниця!!! трохи розгребла роботу, стільки змін, то аванси, то нові податкові, преса нічого не пише...і всі дні зранку до ночі я в роботі...І от я знову на форумі!!!:) трохи відпочину, заварю трав'яного чаю, та й гляну Лайтмана, а завтра ... на закупи, аванс дали...

---------- Додано в 18:48 ---------- Попередній допис був написаний в 18:47 ----------

як я вас розумію...

• Подобається Подобається x 6
  7. Filosof

Filosof Well-Known Member

А я тільки звільнилася від роботи. То одне. То інше. Відправила свою роботу викладачу, бо сьогодні нікого не застала на факультеті. :))) Треба було коротке повідомлення написати до курсової, а не знала, що йому писати.

• Подобається Подобається x 7
  8. Закінчила нині читати книгу Лариси Денисенко,муж про це почув і зі словами: "прочитай заради мене" пфдсунув мені Жадана.

9. Templar

Тільки зараз починаю розуміти, який же я був придурок...
    Скільки я втратив, все через свою тупість, а можливо і через страх...
    Шкоди, що ми починаємо цінувати коли втрачаємо...
    :sad:

• Подобається Подобається x 4
  10. Добре, коли хоч починаємо розуміти, ЩО втратили. Не усім це під силу(

• Подобається Подобається x 8
  11. Templar

Во Полковник дає, навіть я так швидко не умудрявся в бан попадати!
    День ще не встиг закінчитись, а він знову там....:scratch_one-s_head:

12. Chaldon

Извиняюсь, но с меня 70% скидка.;) В смысле выросшие в Туркмение или Таджикистане людьми ( друзьями) для себя. Они нам передают осенью гостинец. :)

• Подобається Подобається x 5
  13. kutuz

kutuz Well-Known Member

Наша сімя з трьох чоловік зїдає не менше 50 штук кавунів за сезон,кожен блиєько 8-10кг.Не слабі вам передають гостинці.о_О:)))

• Подобається Подобається x 4
  14. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ходив на роботу бо в в одного пацієнта загострення.Інколи дзвонять і у вихідні,те не інколи а частіше всього, то мусиш бути завжди в формі і не випити і не з"їсти (цибулька , часничок), бо можуть хоч коли подзвонити. А потім з дружиною пішли на ринок,попали на дуже хорошу Хенду, за 450 гривень сину купили 2 пари (адідасів) черевиків виробництва Малайзії, зовсім нових з бірками.Я вважаю дуже удачна покупка.Трохи яблук (ціни страшно підскочили, за тиждень яблука з 8 гривень за кг до 12 гривень за кг) Добре хоч любима кава ще не підскочила в ціні(Чібо ексклюзив 18 грн за 200 грам меленої виробництва Угорщина).

• Подобається Подобається x 8
  15. Chaldon

Это не сало, чтобы по столько съедать. Мне хватает и 2х. И я же написал гостинец. А не содержание. о_О

---------- Додано в 18:17 ---------- Попередній допис був написаний в 18:15 ----------

Да! Полковник прямой как танк. Но он настоящий мужик. :dntknw:

16. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А у нас яблука,навпаки,впали в ціні.Зараз 7-8 грн.за кг
    М"ясо теж недорого-без кісток 40грн,а на кості можна й за 30 купити

• Подобається Подобається x 3
  17. smeet

smeet просто спілкуюсь

У нас в супермаркеті 42 грн за кг.

18. Filosof

Filosof Well-Known Member

А я ходила за салом на ринок. Сало (не солоне) у нас недороге - по 5 грв. Прийшла додому пожарилала, нарізала селери (коріння) - наїлася вітамінів. Зараз сидю, п'ю чай з мандаринами та цукерками "Золотий ключик". Скоро сяду за мальберт. :)

• Подобається Подобається x 10
  19. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я мив гімняки.
    З стін,з ліжка,з хідників,з диванів...
    І зараз буду прати.
    На хвилю відволікся...і не впильнував...
    Дістаю від Люби звіздюлі.
    І вислуховую напутствування в тому довгому шляху,яким мені предстоїть йти....і вказівки,куди саме.
    З цвітастими епітетами.
    І плаче....
    А я мовчу,як звиклє...тим паче..була моя зміна.
    Винен.
    Зоряна...просто знущається над нами...не можна ні на секунду відвести поглядпогляд....щось кудись летить...або...як тепер...
    Зараз привів на музику...дамо таблетки...і надвір...
    Звичний вечір...

• Подобається Подобається x 11
  20. majolika

majolika Well-Known Member

Їхали ми вчора з колегою у відрядження до Червонограду.
    По трасі за Туринкою заправка ANP. Звичайна заправка в чистому полі, далеко від людей, на якій майже ніхто не зупиняється.
    Але ми зупинились - думали попити кави і зробити свої звичайні справи. Та виявилось, що магазин на заправці закривається, товар весь вивезли, кави нема. Абидна. Жартома питаємо в вуйка-заправника - а ви тут каву п'єте? Та звичайно п'ємо, каже. Мій колега знову жартома - а нам зробите? Та зробимо, каже.
    Вихожу я з туалета - а нам зробили дві кави у великих домашніх горнятах. Просто так, без грошей. Ми попили каву, погрілися на сонечку, гарно подякували і поїхали.
    Ось так. :)

• Подобається Подобається x 15
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)