Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

И Вам доброго дня! Прочитав выделенную фразу, предположил, что последует "один мой знакомый таджик...":) Куда самоликвидировался наш уважаемый Равин? Он хоть Вам доложил?
    Эх, тяжко после вчерашнего отмечания... Пивка бы...

• Подобається Подобається x 3
  2. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Кто я ему такой? А то что он не японец, значит точно не самоликвидировался.
    Наверное бабки рубит. Дай (кто там у них главный) Равину здоровья. Ома тоже пропала. Вот знаю точно что, FourA на другом форуме зерно разума сеет.
    Как говорит мой знакомый мулла - Человек предполагает, а Всевышний располагает.

• Подобається Подобається x 5
  3. poetka

poetka Дуже важлива персона

Та,дійсно Оми давненько не було....А я поглинаю хфранцузький омлет і дивлюсь як гарно за вікном сніжить,бо саме час виходити на вулицю.....Бр!!!А так не хочу..
    Задзвонила моя лікарка,я недавно здавала аналізи.....каже рої зависокі,треба перездати з вени......о_О:sad:

• Подобається Подобається x 10
  4. NorthWind

И Вы про уколы... Пока лежал в больнице, кололи ежедневно по 5-6 раз. Просыпаешься, кто-то тебя будит, открываешь глаза, над тобой медсестра со шприцем...
    Интересно, в Тюмени хоть один русский есть или Собянин был последний?о_О

• Подобається Подобається x 1
  5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Сіяти мало, його пророщувати треба. А в нього терпіння на це нема.

6. NorthWind

Почитал я, спасибо Чалдону, тот форум, где он сеет... Мда, жаль его. С убогими тяжко общаться. Если так называемые люди радуются, что в Донбассе гремят взрывы, то мне с такой публикой рядом находиться омерзительно.

• Подобається Подобається x 4
  7. Fon

Fon whom how

кому сьогоднішня львівська слякоть вже з вух лізе, так я вас можу заспокоїти - вже сьоні уночі буде морозець, воно то всьо прихватить і назавтра на ранок буде -2 градуса по цельсію. тому звичайно ж маршруткі будуть ковзати і запізнюватись.

8. poetka

Ну чому в нас все так....Не може бути спочатку морозець,потім сніг.....а внас жижа і мороз......і дупопад.....

9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Сходила на базар,похолодало хоч і 0,але це не той 0 ,а 0 з -,з неба сіється якась крупа...тільки її не видно,бо ще в польоті розтає не долітаючи.Розібрала ялинку,а викинути шкода..та й здоровенна,треба силу чоловічу..чекаємо тата.Стоїть така пишна,зелена,пахуча наче тільки зрубана...зміряла лінійкою голки-15 см..однако...:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 7
  10. Locke

Locke невиправний реаліст

А в нас чомусь все не так, в тому числі і з природою. І комунальні служби знову не будуть готовими. Ніколи не забуду, як наприкінці 80-х зранку снідаючи мимоволі слухав на кухні брехунця. Там заявили такі перли, що катулявся по столі: "Нежданно нагрянули крещенские морозы, и комунальные службы оказались неготовыми к стихии". Ну то ж треба, неждані крєщєнські морози. Дурню відомо, що на водохрещу завжди сильні морози. Як би то вони "нагрянулі" в липні то були би "нєжданнимі". З того часу пройшло 20 років, але хіба щось змінилося з тих пір?

---------- Додано в 15:53 ---------- Попередній допис був написаний в 15:52 ----------

Та ще ж до 1-го травня далеко, куди поспішати. :)

• Подобається Подобається x 8
  11. NorthWind

Надо включить в лексикон!:good:

---------- Додано в 16:58 ---------- Попередній допис був написаний в 16:55 ----------

Ага, открыть новую станцию метро к новому году, а потом долго и мучительно ремонтировать эскалаторы...

---------- Додано в 16:59 ---------- Попередній допис був написаний в 16:58 ----------

Точно см? ГМО, не иначе...

12. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Так це ж сосна:)А от про ГМО ніде не було написано.

13. NorthWind

Прошу прощения, некоторые украинские слова, которых не знаю, я домысливаю...:)

• Подобається Подобається x 2
  14. Fon

Fon whom how

ну зато в нас немає торнадо, серйозних землетрусів, паводків, цунамів, міграції саранчі, пташиного грипу, коровячого сказу, злих космітів (ну не рахуючи одного). так що радуйтесь..
    і ще, по даним сейсмологів, біля нас тут лінія розлому. і років через тищю ми будем жити на узбережжі, акі сочі чи алупка.. вставляє?

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

16. Chaldon

Ну по крайней мере с моей семьёй и роднёй не менее 500 человек точно есть.

17. poetka

:good:
    Ну ми до того не доживемо,так це точно....А все інше,так це -файно,:)

18. Chaldon

Это что бы жизнь раем не казалась.
    Вот если у нас убрать кровососов, То лето не одни Гавайи не заменят.

19. Romko

Romko Дуже важлива персона

То певно там,де велике срєдоточіє тотих...:scratch_one-s_head:...ага...хомо...:sorry:
    Бо в нас сніжок...:dntknw:

• Подобається Подобається x 12
  20. Templar

Templar Дуже важлива персона

ужасна погада!!!
    Хочу щоб були хмари і +8 на вулиці!!

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)