Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Прозові робочі будні.Втомлена неймовірно,почуваюся не на 24,а на всі 40....Нагрузили як тяглову коняку і працюй - зробити на завтра те,що мало бути зроблено на вчора..Та й бабський колектив - це просто ахтунг.Сьогодні дійшла висновку,що мені таки легше спілкуватися і працювати з чоловіками - чоловік чітко пояснить завдання і терміни виконання,а не буде гуляти "вокруг да окола",як кобіта.
    Єдина радість - сьогодні ходила разом з коліжанкою,допомагала їй обирати весільну сукню.

---------- Додано в 22:49 ---------- Попередній допис був написаний в 22:48 ----------

о_О Поради із сайту знайомств?:)))

• Подобається Подобається x 11
  2. Fon

Fon whom how

зазвичай фото з анкети вибирають найкраще і ототожнюють з ним власника. хоча треба навпаки. вибрати найгірше і саме такою ця людина виявиться в житті. слід памятати що існує така програма як фотошоп, корел драв і ше до біса всякої холєри, шо замальовує родінкі, прищі, рубці, відбілює зуби і надає щокам кольору "попа-пєрсік". слід памятати, також таку просту істину - якщо є фото біля чи в мишині, то це не значить що ця машина його і ви на ній будете вчитись їздити і що це авто перейде вам після шлюбу в постійне користування. скоріш за все це авто колєги, брата, свата чи просто підбіжав і сфоткався, поки власник дзюрить скріпічним ключиком поряд за рогом. вважайте на знедолених, наляканих життям і остогидливо-плачучих на недолю. так, всі вони найвидатніші особи в історії людства, всі майже мали нобелівські премії, от тільки трошки ще не склалось, але ви маєте відкривати їм пиво зубами, носити міні і при його колєгах солодким голоском казати - ти вчора мене так пірвав котику, давай сьгодні я підсмажу тобі сємкі до пива.. такі за першої вашої неблагодарної фрази перетворюються на злих гномів і починають довбати ваш мозок.. уф, все. інтерни скачались. піду поржу. далі самі вчіться, на своїх власних помилках.. ))

• Подобається Подобається x 4
  3. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

О,ще згадала - я нині здуру в тоту Рукавичку попхалася(дурне ляпнула мамі,що там яйці по 55 коп. нині,то нагрузила мене ще й списком покупок в придачу).То тре було мене бачити з кульками в руках і лотком яєць практіческі в зубах:)))Ледве дотаскалася додому..

• Подобається Подобається x 18
  4. smeet

smeet просто спілкуюсь

Вже стілько фото Ваших тортів надивився,що дуже їх хочу. Жаль що далеко від Вас живу, тому купую в супермаркеті рошеновські. Тоже добрі, особливо Київський. Взагалі Рошен недобрих тортів не пече.
    Добренько , біжу на працю,вже 7,40 а з 8.00 прийом.Прийду з роботи побачимось.

• Подобається Подобається x 15
  5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Іду в церкву....згодом побачимось:)

• Подобається Подобається x 13
  6. Templar

Templar Дуже важлива персона

Теж мабуть піду, але по свячену, воду годинка 11 десь....

• Подобається Подобається x 9
  7. deva

deva Well-Known Member

оскільки я прихворіла, то мені водички свяченої вже принесли і я її вже попила.
    Хрестос Хрещається!!!

• Подобається Подобається x 12
  8. Fon

Fon whom how

у містера олєжика скрипки є пісенька з такими словами.. так у мене своя хвиля, своя власна. а ви на загальній. вам там не тісно всім? )))

• Подобається Подобається x 3
  9. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Принесла свяченої водички напоїла водичкою дітей, погодувала і біжимо з дочкою в музичну школу на заняття.

• Подобається Подобається x 16
  10. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

С крещением!

Перекрестился трижды, окунулся.
    Грехи говорят смыл. Воду сын привезёт.
    Морозец -24, небо чистое, звёздное и луна полная, над головой.
    Крещенская погода, как есть. Лепота.:good:

• Подобається Подобається x 17
  11. Alias

А в нас дощ,+4-5,але кажуть,що на річці крига є.Приходила вчителька до Оленки,то збирається з коліжанками на річку "гріхи змивати".

12. Filosof

Filosof Well-Known Member

Доброго вечора усім. Дописала курсову, правда не попала на екзамен сьогодні. Тепер переноситься на наступну середу. Звичний день: навчання, хатні справи, малювання. Останні дні, далі магазина нікуди не ходила. Зараз дощ іде. Тепло у нас. :)

13. poetka

poetka Дуже важлива персона

А ми лазили цілий день....ходили в лігу нову думали придивимось на стіл і крісла на кухню....а там цінио_ОСтіл-3000тис,стільці 1000-1шт.(перепросили своє стареньке).Є звісно дешевше,але вже таке ге,ге!!!!!Потім поперло нас в пузату хату.в метро,там полазили, а потім попали в гості, а там і домініканська наливка,настоянка на якихось їхніх коренях,то взагаліо_Оше такого не пила,таке моцне,шо хай го бабахне....і кава теж їхня.......я зараз така вся "харашоя",шо мені не в цій темі потрібно спілкуватись....А ше була в хваленому Темпі....купила трошка різних кусочків тортиків,вже погамали їх...таки нє,мій Спартак кращий....(хто похвалить,як не сама себе),але й чоловык так само сказав, а малявка навыть не став їсти цей спартак...всетаки мама шось вміє зробити краще....Отут,мене понесло....Звиняйте!!!!!!!!!!:)

• Подобається Подобається x 14
  14. Templar

Templar Дуже важлива персона

Подивився в баню, виявляється сьогодні Полковник виходить з довготривалого відпочинку :mocking:

15. poetka

poetka Дуже важлива персона

Привітики всім,всім....
    Сусіди накурили,на вулиці таке робиться,шо аж гидко.....щойно з двору в теплу хату і за комп....зробила собі теплого чайочку з темпівським тортиком....гріюсь,шо називається.
    Знайома вчора прозвала мій торт -пляцоко_О:sad:уявіть:П-л-я-ц-о-ко_ОА то був мармуровий торт з таким класним заварним кремом на ромі:)а ті коржі мармурові я пекла пів вечора...і після того всього це все отримало назву -пляцоко_О.....

16. Locke

Locke невиправний реаліст

А мені через пів години знову прийдеться йти на те "Гидко", мушу здати звіт в фонд зайнятості і нема на то ради. А туди 25 хвилин пішки і значну частину по болоті.

Який кошмар! Більше її не пригощати.

17. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Про болото и не говорите. На улице ноль, лужи - хоть уток разводи. Кстати, раньше утки зимой на юг улетали, а сейчас даже мысли такой не появляется. Их подкармливают, да под мостами реки не замерзают, а им что еще надо?

• Подобається Подобається x 5
  18. Alias

Ох і паскудна погода!теж поки що 0 градусів.Завтра знову танцюю на концерті в БК

• Подобається Подобається x 7
  19. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Вам хорошо! А я, блин, всё хромаю... Опять повалил снег, последние два года он превратился в какое-то стихийное бедствие. Улицы техника еще худо-бедно убирает, а во дворах - партизанские тропы. Дворники на зиму увольняются и к себе в Душанбе уезжают, а как снег растает - возвращаются...

• Подобається Подобається x 7
  20. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Вот с ново дали повод похвастать.

А теперь о главном.
    Доброго дня!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)