Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

А когда как. Чёрт эту скотинку разберёшь. Не зря же я её шалавой назвал. Ещё та! В руки даётся мне и пацану. Да ещё прикол, пока она не поест, черныш не ест.
    Прибилась зимой в морозы, а выгонять жалко стало, вот и живёт. Да и цвет любимый.

• Подобається Подобається x 5
  2. Locke

Locke невиправний реаліст

а в мене отакий: http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=791380&postcount=1804

---------- Додано в 10:45 ---------- Попередній допис був написаний в 10:42 ----------

Это вы, извините, о ком? о_О

• Подобається Подобається x 8
  3. Chaldon

Это он о моих животных, коте и кошке.:)

• Подобається Подобається x 9
  4. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

А мой рыжий пенсионер с батареи не слезает. Поесть шатающейся походкой сходит и вновь дрыхнет. Правду говорит Ваш сосед - адыгеец: старость - не радость...:cry:

• Подобається Подобається x 8
  5. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

А-а,СЬОГОДНІ ЩЕДРИЙ ВЕЧІР!В хаті кипить робота,я "контролюю" капусту,гриби,зупу і підливу зразу!Запахи по хаті такі,шо слинки течуть!Люблю,коли багато роботи!!!:yahoo::nyam2:

• Подобається Подобається x 13
  6. deva

deva Well-Known Member

також люблю, але нажаль......ще хворію, думала, що ниркоа коліка, сьогодні сходила(звозили) до лікарні,а то просто якимось чином звязки зажаті і через те такі болі, назначили купа уколів, гріття. Лікуюсь.
    Правда, в морозилці маю вареники з картоплі і капусти, які наробила раніше і заморозила, варяться білі морожені грибочки-буде поливка до грибів або юшка, киселик стигне, та ще пару блюд зроблю, тай досить, нема сили ні стояти, ні сидіти ні лежати. На нас двох з чоловіком вистачить. Всім смачної вечері і веселих свят.

• Подобається Подобається x 11
  7. poetka

poetka Дуже важлива персона

віддала замовниці торт.....попили з нею чайку,посиділи в однокласниках,накачала їй кілька фільмів..вона подякувала і пішла....а я змерзла,бо лахи з балкону знімала, в одній футболці(лінь було вдягтись):)

• Подобається Подобається x 14
  8. Templar

Templar Дуже важлива персона

А то пане вид спорту такий! Вони вискакують і в ту саму секунду заскакують, але кожен робить по-своєму, ось і змагаються хто краще вискоче і заскоче)))

• Подобається Подобається x 2
  9. Filosof

Filosof Well-Known Member

Звичний день: контрольні, малювання. Колись казала, що ніколи не доторкнуся до фарб.

• Подобається Подобається x 3
  10. Templar

чому так?....

11. Filosof

Filosof Well-Known Member

Злість. Була життєва криза. Я не можу бути художником, бо освіти не маю. І не знаю програм, які зараз вимагають. Тому я вирішила ніколи не виносити свої картини у світ.

12. Hyligan

Hyligan Іронічний

Во даєте)...то художнім критиком..або вчителем малювання без освіти бути не можна))).....я не сильний в мистецтвознавстві але думаю багато відомих художників освіти спеціальної не мали...

• Подобається Подобається x 11
  13. Templar

*лять!
    Завтра 3 пари!

3 пара -Трудове Право
    4 пара -Трудове Право
    5 пара -Трудове Право
    Хто розклад складає? Ужас!

[​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]

• Подобається Подобається x 3
  14. Fon

Fon whom how

підспівуєм:
    ми зустрілися на чаті
    ти себе назвала катя
    а насправді ти іван
    ах який ти хуліган )))

• Подобається Подобається x 1
  15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я надіюсь це ви не про мене цю голубу пісеньку склали містер Fon???

16. Templar

Я думаю містер Fon зараз "на своей волне"....
    Взагалі не розумію, що то він таке написав

17. Chaldon

Да не. Это он про чат.;)

---------- Додано в 01:06 ---------- Попередній допис був написаний в 01:01 ----------

Я разве что то утверждал? Это дремучий челдон так образно пожелал мужчинам :good: Просмотрите повнимательней. И спасибо за науку.:give_rose:
    http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=791362&postcount=15320

18. Templar

НУ якби Ви взяли вершника, що з коня впав, тоді так, а ця картинка не дуже тут тоді підходить ІМХО

19. Shine

Shine Well-Known Member

Бути художником - це стан душі, дар, якщо хочете... А освіту, якщо вона потрібна, Ви ще можете здобути, Ви ж така ще молодесенька - все життя по переду;):)

• Подобається Подобається x 14
  20. Fon

Fon whom how

як знайомитись?
    як справи?
    що скажеш?
    ясно
    і що нового?
    це все людей відштовхує. це сірі фрази, нічого вже не значущі слова. вони підходять тільки для людей, котрих ти знаєш більше 10 років. і то після таких висловів твоя розмова зведеться до почутої відповіді - нормально. добре, все гаразд. найоптимальніше людину розкрутити. кожна особа сама по собі егоїстична. тому краще хай розказує про себе. хай пишається собою, хвастається чи просто жаліється на життя. звичайно це не дуже приємно жувати чужі соплі, але це зблизить набагато сильніше ніж оті всі привіт як справи.
    ще один варіант, проглянути фото, інформацію. можливо найдуться зачіпки для розмови: це де такий басейн? у туреччині? як готель називався? там було класно? приємні спогади завжди розвязують язик. можна навіть сказати - ого! в тебе 175 см зросту. ти такий високий1. чи натякнути що 198 см це не оглобля а оптимальний ріст нба баскетболістів і ти від цього в захваті.
    приємний діалог це наполовину вислуховування всякого непотребу і вміння скерувати напрямок розмови в якесь цікаве русло. цікаве для хлопців, а не макраме чи сірожа звєрєв )))
    ніколи не пиши бреду піти чи животу кібіками. там, за екраном і сексі-фото ховається злий, огидний, спітнілий, немитий чувак. з коричневими зубами і купою комплексів.. уууууу! страшно? ))) то й не пиши таким )))
    пиши середнячкам. оптимально з оцінкою - так собі. сайдьот на чорний день. саме такі виявляються цікаві і винахідливі. головне не підпустити занадто близько. бо понюхає і піде собі. покажи цукерочку, і заховай в кишеню. буде крутитись і махати хвостиком. ну а далі вже як мама вчила - тільки після шлюбу.. або коли вони на море поїдуть, ну потерпи скатіна місяць. в кіно давай сходим чи шо.. ))

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)