Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Доброго дня!
    Халтура закончилась, работа основная в штопоре (не сезон, начало года, все пересчитывают деньги, на что потратить). Рабочим работу находят, а "начальство" в загулы отправили.:good: Буду от скуки, со знакомыми общаться.
    Вот такие пироги. ;)

• Подобається Подобається x 13
  2. Locke

Locke невиправний реаліст

Та ж "наші до мозку і костей" часто поводять себе гірше татарина.

• Подобається Подобається x 5
  3. deva

deva Well-Known Member

День почався.... але я не йду на роботу..... цілу ніч мучилась болів поперек, в результаті зробили висновок, що це ниркова коліка. Так, що "привіт дієта" і треба лікуватись. А стільки клопоту, стільки роботи........ та ну те все.....

• Подобається Подобається x 11
  4. kutuz

kutuz Well-Known Member

Кожна людина щось по собі залишає.Просто то щось буває кимось оцінене, а деколи ні.Хоча.... на все свій час.

---------- Додано в 12:07 ---------- Попередній допис був написаний в 12:00 ----------

Так,ну нє:)нормальний чоловік повинен доводити жінку,:mocking:тільки от до чого,то вже інше питання;).Головне, щоб не до білого коліна:))),а коли до під"їзда,чи ще до чогось,то є наш мужський обовязок:give_rose:

---------- Додано в 12:10 ---------- Попередній допис був написаний в 12:07 ----------

Ну,то Ви вже загнули на зимно:mocking:

• Подобається Подобається x 8
  5. Filosof

Filosof Well-Known Member

Я уже закінчую навчання. Ще один рік залишився. ;) Забігла на ЛФ на 5 хвилин.

6. poetka

poetka Дуже важлива персона

Прочитала: Головне,щоб не боліли коліна....і так ви мені підняли настрій:)));)

• Подобається Подобається x 7
  7. Templar

Templar Дуже важлива персона

а другу вищу ніхто ще не забороняв)

---------- Додано в 14:32 ---------- Попередній допис був написаний в 13:06 ----------

Блін, сьогодні дізнався, що викладач з цивільного відмовилась від нашої групи, ну блін, класна тьотка, дійсно заставляла вчитись, і я при тому думав, що буду мати талон, а нє, поставила 4(В), а через більшість моїх дебілоїдних одногрупників, відмовилась від нас... Во так!
    Появився новий предмет "Філософія", нарешті можна поговорити собі на парі, і не вислуховувати від викладачів, що я їм зуби заговорюю :mocking:

• Подобається Подобається x 10
  8. Filosof

Я сидю, пишу і думаю, як остаточно зламати у собі комплекс невдахи.

Вам пощастило! :)))
    Я у середу іду здавати західну філософію, по М. Хайдегеру (тема моєї контрольної).

9. Templar

Templar Дуже важлива персона

А то є файно, може ще мені колись чимсь поможете))

• Подобається Подобається x 3
  10. Filosof

Звичайно допоможу.
    У мене зараз перерва. Залишилося дві сторінки. Хочу до 17.00 встигнути.

• Подобається Подобається x 2
  11. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Вже 2 тижні працюю на двох роботах - якщо чесно, то вже чую що "зашиваюся"...думала, що важко буде лише перший тиждень....ні...бачу що чим дальше в ліс, тим більше дров...(((

12. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

С новым прекрасным днем вас, друзья!
    Рад, что вновь вернулся к вам! Год начался не слишком удачно, 2 недели провел в больнице. Вроде бы всё началось с пустяковой ранки на ноге, а закончилось операцией. Ну да со всеми бывает. Главное, что жизнь продолжается, а жизнь - прекрасна.

13. poetka

• Подобається Подобається x 7
  14. Locke

Кому нє вєрю?

Якщо виникає бажання попрацювати, то треба трошки полежати, і воно пройде :)

• Подобається Подобається x 6
  15. poetka

Нікому,навіть собі.....(в дану секунду) а взагалі я така двірлива,хай Бог Помилує....

та,ні вже заварила заварний крем..холоне,потім маселка туди ,ванілі,трошки і все...а потім вже й полежати,хоч я вдень не лежу...а цієї ночі взагалі місця собі не могла знайти...не спалось,вже і пустирнуку і валеріяни напилась,всеодно чухня якась...

---------- Додано в 10:10 ---------- Попередній допис був написаний в 10:09 ----------

А пісня таки класна.....така якась справжня.....Хоч я (повторюсь) не слухаю рос. музики;)тай нашу попсу не поважаю.

16. Locke

17. poetka

Я теж додаю майже завжди,але цього разу коньячок закінчився...останню ложку вилила до тіста..:sad:Та в мене є один секретик,який зробить цей крем особливим;)

Шо?????о_Оо_Оо_Оо_О......просто нема слів.:good:

• Подобається Подобається x 1
  18. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Доброго дня!
    Прекрасной половине
    Мужчинам. Всегда оставаться в седле.

У нас светит солнце, -20, но тепло. Деревья сверкают как изумруды.
    Скоро весна.:mocking:

• Подобається Подобається x 12
  19. Locke

Щось зі мною сьогодні діється дивне.
    В дописі:
    прочитав: останню ложку випила... :)
    І подумав: Оце правильно! Воно краще, ніж:
    :good:

• Подобається Подобається x 11
  20. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Крещенские морозы переживем, а там уже о растаявших собачьих какашках думать будем...;)
    Я весной чихаю, не судите уж строго, что бурчу не по делу. Уважаемый Чалдон, здравствуйте! Как Ваши Черныш с Шалавой? Они у вас муж и жена или просто общаются?:)

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)