Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. poetka

poetka Дуже важлива персона

Йолки маталки,яка година, я ще не сплю, і мій чоловік вирішив мене довести.........:sad:

• Подобається Подобається x 11
  2. Templar

Templar Дуже важлива персона

Не перейматесь, просто за день енергії не викинув, ось і робить розрядку "сваркою"...
    Скоріш за все це так :)

• Подобається Подобається x 1
  3. poetka

Та де там сваркою.........ігнором,то крутіше за сварку...........:cry:

• Подобається Подобається x 7
  4. от, ті мужики :sad:
    вони ж знають, як нам, кобітам, важко бути ігнорованими. так само, як і ігнорувати. от, анекдот згадала

Муж приходит домой. Его встречает жена с плакатом: “Я с тобой не разговариваю!!!” Муж пожимает плечами и садится смотреть телевизор. Через пять минут между ним и телевизором появляется жена с другим плакатом: “А знаешь, почему?!”

не засмучуйтесь, Поетко: поки є ЛФ, є з ким побалакати :give_rose:

• Подобається Подобається x 14
  5. poetka

Точно!!!!!!Велике вам Солохочко спасибі.....
    Щойно по скайпувала з приятилем з Мюнхена,вже якось не так самотньо душі....:)

• Подобається Подобається x 13
  6. Templar

А ви коли їсти будете зраня накладувати проігноруйте його, хай сам собі робить!
    Діє безвідказно!

• Подобається Подобається x 4
  7. poetka

Мене совість потім загризе,шо випустила чоловіка голодного на роботу....він на нас всіх вкалує....Замкнуте коло виходить....

• Подобається Подобається x 8
  8. Templar

Совесть придумали злые люди чтобы она мучила добрых!
    Ну піде раз голодний, не вмре, але буде знати, що так робити немона!

---------- Додано в 00:50 ---------- Попередній допис був написаний в 00:43 ----------

Все, тепер точно спати йду, буду засинати під Nevada Tan - David Bonk (легко засинається)
    раджу і Вам пуслухати, про враження відпишетесь....;)

• Подобається Подобається x 9
  9. poetka

А де можна скачати?????????????

• Подобається Подобається x 2
  10. Templar

І якщо там знайдете "Jan A.P. Kaczmarek - Goodbye" скачайте також, але не нарвіться на якийсь тупи ремікс

• Подобається Подобається x 1
  11. poetka

Пише:не знайдено сервер!!!!!!!!!:sad:

12. Peri

Peri Well-Known Member

Теж в скайпі посиділа,надивилася-набалакалась...Розрада від кілометрових і часових розлук...:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 12
  13. Shine

Shine Well-Known Member

Як мені це знайоме:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 5
  14. не втомлююсь казати: дякую Богу за інтернет :yes: :)

15. smeet

smeet просто спілкуюсь

Йду сьогодні закривати лікарняний-вже пора на роботу,скільки можна хворіти. Рік розпочався, ціни на все підскочили,треба заробляти гроші....

• Подобається Подобається x 10
  16. Romko

Romko Дуже важлива персона

Випхався з хати і їду в єдно місце,в єдній справі,до єдного знайомого. В страшній повозці,жи сі іменує маршрутка. Страшна вона в першу чергу обілієм хомосапієнсів. Так і хочеться взвопити:"Ну,я їду в єдно місце,а ви всі куди?!!!". Йшов би пішки,але маю на єдному пальці ноги модний підікюр. Спух,кулєра. Та й во так. Єдине файне,жи воко може спочити на студентках,котрі вотуво кажут:"Хіхі". Та й во так.

• Подобається Подобається x 13
  17. Locke

Locke невиправний реаліст

То точно. Прийдеш на зупинку - всі їдуть, прийдеш в поліклініку - всі хворіють, прийдеш на цвинтар - всі повмирали.

• Подобається Подобається x 15
  18. Honda

Honda Well-Known Member

Всім доброго ранку!!!
    Почались звичні дні з понеділка: лягаю спати з книжкою, просинаюсь знов за книжку ( і головне кожен день буде різна книжка ;) )
    Зараз ше трошки дочитаю (хоча перед смертю не надишешся) і піду писати модуль...

19. Fon

Fon whom how

на укрбаші маршрутку возвели в ранг рівноцінному до "хата", "вдома", "на роботі", на порядок вищим від "там", "тут".
    маршрутка це лотерея. ти впринципі не думаєш чим це все закінчиться, але підсвідомо готовий до негативних емоцій, давки і йолопа що відкрив вікно, чи бабці котрій в пах дує, тому треба закрити всі вікна і навіть люк. а спробуйте самі права качати. вас тут же осадять, опустять і посодють на парашу. крім того, традиційна фігня. раз на 2 роки 200 водіїв страйкують біля перехрестя і ціну підіймають на 50 коп. вітаю, трошки потепліє і ми будем платити 2.25
    і фігня що нас 300 тисяч проти двохсот ))) головне, що в кінцевому результаті виграють тільки 5-7 власників маршрутів. і куплять собі по новому субару. і єдине що в нас неможливо підняти так це рівень обслуговування. виявляється оті соціальні довжелезні громозткі автобуси набагато зручніші за напівполомані жовті буси. до нас приїжжав колєга з амстердаму, він багато поїздив по світу, так от наші маршрутки він поставив між індійськими переповненинми приміськими потягами і арабськими пустельними мерседесами, в котрих їздять бідні бедуїни. казав екстрім то й же. цікаво, якщо водії маршруток згідно наказу керівництва відмовляються нас возити, то яким методом протесту можна наказати їх? бити вікна протизаконно, колеса проколювати також. як цих людей поставити переж фактом так, щоб це було в рамках закону і дало привід на непідвищення тарифів за проїзд? є варіанти? звісно, виводити з себе водіїв, спорити з ниими це значить настроїти проти себе пасажирів, котрі кудись спішать. а ігнорувати і пересісти на електротранспорт.. так прийдуть татари з москалями і скажуть ідіть звідси, тепер це наше. я перепрошую, але ось таким гордим ігноруванням проблеми ми фактично й крим просрали і гас купуєм наче золото )) цікаво, якщо згустити той прииродний гас до густини золота, то чи не буде він так само коштувати?
    ось вчора був день хороший. спік собі піццу, скачав 5 серій інтернів і перетворився на великого жирного хробака з зоряних воєн. а ше наші досягли фінішу в аргентині. і ше в австралії потоп і в бразилії потоп. іше би в росії був потоп. взагалі б мурчав від щастя ))
    а так наразі тіки радів що в нас нема.
    і ше. комусь там надали політичнй притулок. це значить що ми акі росія диктатурою сповиті. круто. скоро слово свобода слова буде коштувтаи 2 дні тюрми і сердитий погляд дяді сбу-шника. а сталіна підірвали провокатори-комуністи. це ж очевидно. тепер, коли тих йолопів із тризуба осудять, вони сміло можуть вимагати встановлення памятника, натомість інтерєру зруйнованого )) ну все по сценарію. прям гітлєр і польща 39-го. вони нам маяк поламали, давайте їх всіх убьємо.
    і ще я маю апельсин. оце майже кругле, гарячого кольору вітамінове фрукте )

• Подобається Подобається x 10
  20. Locke

Locke невиправний реаліст

Сьогодні на роботі протягом години 3 рази пропадала електрика. Закінчилося тим, що мій комп"ютер видав синій екран смерті. Але добре, що добрі дядечки-програмісти (дай їм, Боже, здоров"я і многая літа) створили таку чудо-програму, як Acronis True Image. Буквально 15 хвилин, і я знову з вами.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)