Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Locke

Locke невиправний реаліст

Сьогодні годину тому по каналу МЕГА була на цю тему передача про пророцтва Нострадамуса та інших на 2012 р. Кажуть, же певно таки буде.
    Але думаю, що ті хто постійно викручуються і халявлять і тут дадуть собі раду, а нам буде ....дець (Армагедець). Та я чомусь і не дуже боюся, вже якось все рівно. Тільки щоби прийшов різко, щоби не встиг сообразити що до чого і недовго мучився...

• Подобається Подобається x 9
  2. poetka

poetka Дуже важлива персона

:))):))):)))
    А я навіть не встигла зрозуміти,що таке людське щастя????????????:sad:

• Подобається Подобається x 8
  3. Filosof

Filosof Well-Known Member

Як я Вас розумію.

Мабуть, рівновага. У мене теж далеко не усе гладко у житті. Скажу прямо: билася усе життя, як риба об лід.

4. Locke

Так будь оптимісткою, ще майже два роки попереду, ціла купа часу! Може якраз щастя ще усміхнеться. Та ні, таки точно усміхнеться! Треба його шукати. Як сказано в писанні: "Іщущій да обрящет".
    Тільки от коли людина щаслива, то і Армагедець виглядає якось страшніше :sad:

5. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Ше є трохи часу до 2012;)

6. Filosof

Спасибі, заспокоїли. Мені уже майже 25 років і що я бачу перед собою? Нічого. У минулому. А у майбутньому тим паче.

7. poetka

poetka Дуже важлива персона

ви так не кажіть.......Ви залежите сама від себе....а від мене залежить моя дитина, це абсолютно різні речі: належати самій собі і переживати, і вже не належити самій собі і всеодно переживати.......

• Подобається Подобається x 10
  8. Filosof

Моя кар'єра пішла прахом, а усе так добре починалося. Треба дякувати рідній Державі.

• Подобається Подобається x 1
  9. Locke

Вам АЖ 25 років, чи може ЩЕ ТІЛЬКИ 25 ?
    А що тоді мені казати?
    Кілька років тому назад навіть написав на цю тему вірша:

Вже вересень скоро, і сорок нагряне.
    Пройшли кращі роки, не вернеш їх знов,
    Вже Сходу не буде - лиш Захід багряний,
    А була надія, і віра, й любов.

Немає любові, не стало надії,
    З'явився біль в серці і смуток в очах,
    Пропала десь віра, розвіялись мрії,
    В душі, наче гілка присохша зачах.

На висохлій гілці ні листя, ні квітки,
    Тим більше не вродять на ній і плоди.
    Позаду - дорога, що вела Нізвідки,
    Попереду - та, що веде в Нікуди...

• Подобається Подобається x 14
  10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Хватить нити...щоб краще бачити перед собою треба "промити очі" і мізки теж...якщо цікаветесь можу порекомендувати деякі матеріали...

І перестаньте надіятися на доброго царя батюшку який поможе робити карєру..

11. Filosof

Я завжди надіюся на себе років з 20. Моє життя - це робота. Нічого не зробиш,я трудоголік. Часто залишалася після роботи, працювала за двох, а іноді і за трьох (враховуючі зарплату)Мені важко ні стільки матеріально, скілько морально, що мною так знехтували.

• Подобається Подобається x 5
  12. Locke

Не дивуйтеся, Ромку, не дивуйтеся. 90% людей (а може і більше) настільки зациклені на тому, чого їх вчили, зомбували, десь почули, прочитали (потрібне підкреслити) що не хочуть навіть чути, не кажучи вже про сприймати чиюсь думку, якщо вона відрізняється від завчених догм.

13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

не хочу і не буду.він мені не подобається.буду мучити лисицю:)

• Подобається Подобається x 6
  14. Hyligan

Hyligan Іронічний

100% людей....от тільки завчені догми в кожного свої...

---------- Додано в 23:01 ---------- Попередній допис був написаний в 23:00 ----------

Тобі зробили велику послугу)...тепер ти вільна...лети куди хочеш...(ой...забув шо треба на ви)......Вас виштовхнули з гнізда...

15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Слухайте,не переймайтесь тим Армаге....короче тим,коли буде піпець.У декого він вже настав, декому ще прийдеться через нього пройти,а кому навіть і приснитись не може,що це таке.Живіть і насолоджуйтесь кожною хвилиною свого життя ..без того..Армагедця.

16. Locke

Ой, не вірю, що таки всі 100%. Бо на щастя зустрічаю людей, які хочуть щось зрозуміти, навчитися, змінити свої погляди, якщо зрозуміють, що вони були не зовсім вірними.
    Отут і вся сила в тому, що казав Ісус, щоби не ходити широкою дорогою, якою всі ходять, бо вона веде до погибелі. А шукати вузьку дорогу.
    І нехай вона суперечить загальноприйнятим релігійним і філософським поглядам. Просто абсолютно все треба осмислювати і не боятися загальноприйнятих догм.

17. Templar

Templar Дуже важлива персона

ох знайоме відчуття!
    "Громадянської війни не уникнути"

18. Filosof

Можна на ти.

Куди? Я нічого не умію. Була досить непоганим менеджером. Знала законодавство (поки воно ще так називалося). Мене ніхто міг з'їсти. Поважали.

• Подобається Подобається x 3
  19. Locke

На цю тему за часів СССр був анекдот:

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви так просто не йдіть. Знайдіть по можливості квитанції про оплату, особливо останні, зніміть показники лічильника і підіть туди. Перед тим як іти попросіть сусідів щоб вони разом з Вами подивились показники лічильника.Отож тоді вони Вам нічого не зможуть зробити, якщо у Вас все поплачено.
    А з тими справами про підписаний акт, Ви можете подати на них до суду,або найняти незалежного експерта,який зробить перерахунок. Якщо у Вас всі платежі є в виді квитанцій і сума буде сходитися з показниками лічильника вони Вам нічого не зможуть зробити.

• Подобається Подобається x 7
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)