Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Filosof

Filosof Well-Known Member

І мені таке приносять, на відповідач присилають погрози - ще після того, як я усе поплатила. Платимо скажені гроші за комуналку.:sad:

• Подобається Подобається x 8
  2. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви розумієте, найчастіше у повіці робиться запальний процес у волосяному мішочку(гнійник).Коли Ви будете терти обручкою, Ви можете перенести інфекцію з одного волосяного мішочка в інший, і тоді на повіці замість одного ячменя може бути декілька-це буде великою проблемою і вийти з цього буде дуже важко.Так що найкраще закапування очей чистота і поменше втручання різними предметами .

---------- Додано в 21:03 ---------- Попередній допис був написаний в 21:00 ----------

У Вас є лічильник на воду?

• Подобається Подобається x 11
  3. deva

deva Well-Known Member

Я з вами згідна. Колись після роддому я побачила, що в мене також робиться на оці ячмінь, а може було просто від протягів, бо в роддомі через вікна заглядали, але все одно, я дуже злякалась, бо біля мене маленьке чудо і це було б не препустимо, якби передати їй цю інфекцію. І тоді я взяла на ватку духи(які були під руками) і просто ваткою з духами запікала це все і зранку око було звичайно червоне, але набряк і оцей ячмінь(нагноєння) пройшло.

• Подобається Подобається x 5
  4. Filosof

Filosof Well-Known Member

У мене стоїть лічильник на воду, і я нікому не раджу його ставити. Багато платити доведеться.

• Подобається Подобається x 2
  5. deva

deva Well-Known Member

так, звичайно і ніхто його непервіряв, ніхто до мене не приходив, а якісь борги мені клеять. Піду в понеділок на розборки і візьму з собою це зелене повідомлення яке вони мені принесли , а це означає, що боргу в мене нема

---------- Додано в 19:40 ---------- Попередній допис був написаний в 19:36 ----------

так, але це може повернутись все проти вас, в нас раніше його не було, платила так як мені визначила інстанція. А в 2009 році прийшли на перевірку, на той час був в дома тільки чоловік, а він в цих проплатах і всьому тому немає поняття, це все на мені. То вони склали якийсь акт ніби ми замало платимо, хоча як вище я писала платили згідно їх розрахунків і чоловік підписав. І тим самим підписав собі "приговор", тоді вони зробили якісь перерахунки і визначили суму боргу, єдине, що вони пішли на уступки, то склали акт розтермінування боргу, тобто розтягнули це на деякий час. Так що просто треба все дуже добре вичитувати що підписуєте, а взагалі щось передбачити в наш час дуже важко.

• Подобається Подобається x 7
  6. Locke

Locke невиправний реаліст

Недарма є така мудрість:

Якщо думаєш - не говори.
    Якщо говориш - не пиши.
    Якщо вже написав - не підписуйся.
    А якщо подумав, сказав, написав і підписався - не дивуйся. :)

• Подобається Подобається x 7
  7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

http://www.unian.net/ukr/news/news-408001.html

---------- Додано в 20:43 ---------- Попередній допис був написаний в 19:59 ----------

Накрилась у мене Мозіллі,пише "крах",запустила гугл хром.Нічого не можу зрозуміти,незвично,якось так тупо(а може то я тупа?)
    Хочу мозіллу!:girl_cray:

8. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ірусь,Хром прикольний,просто треба до нього звикнути;)
    Ото почитала вас,дівчата,і згадала,що мені теж треба курсову писати:))) З економічної теорії на тему "Економічний розвиток в Україні".Навіть не уявляю,що там писати можна..Треба з понеділка в бібліотеку шурувати..

• Подобається Подобається x 6
  9. Alias

Та не можу я!де там закладки,як сторінку прокрутити..у мене вже водянка від коліщатка на пальці:ireful1:Я така зла..рррррр

• Подобається Подобається x 4
  10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Хром найкращий :good:....тільку Хром))))

11. Alias

Угу....не можу я в ньому працювати.РРРРРРРРРррррр!!!

• Подобається Подобається x 6
  12. Hyligan

Hyligan Іронічний

ту вчисі...вчисі вчисі...двоючниця ;)

13. Honda

Honda Well-Known Member

я шось не можу в бібліотеці сидіти і писати :sad:

• Подобається Подобається x 3
  14. Locke

:haha::haha::haha:
    А хіба він є, економічний розвиток? Особливо в останні роки.
    От ви мене розсмішили наніч. :good:

---------- Додано в 21:46 ---------- Попередній допис був написаний в 21:41 ----------

В мене був Хром рівно пів дня, потім виінсталював і перехрестився: Изыди сила нечистая!!!

15. poetka

poetka Дуже важлива персона

Чому в одних людей все так гладко,аж гладенько, а в інші тягнуть і ше хтось ними попихає.....То така життєва рівновага?:sad:

• Подобається Подобається x 12
  16. Locke

Сам би хотів знати чому. Але ніхто не каже :sad:
    Запрягають, а потім підганяють батогом того коня, який тягне.

Останнє редагування: 15 січ 2011
  17. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

В кого що чи кому як записано!То Поетко,певно ніхто не знає:cry:
    В мого компютера на мене "алергія" чи то я на нього негативно впливаю:dntknw:
    Вмикаю коомпютер з пів години попрацюю і він сам вимикається!А як брат працює-то все впорядкуо_О

• Подобається Подобається x 9
  18. kutuz

kutuz Well-Known Member

Наші міністри до них туляться,а їхні до нас.Нікому чужі міністри не потрібні,своїх у...ів хватає,а ось кошти і інформація якими вони росполагають,зовсім інша справа.

• Подобається Подобається x 1
  19. Romko

Romko Дуже важлива персона

Як мене заплюли і закидали капцями,коли я відкрив отаку тему....на цю тему...:sorry:

• Подобається Подобається x 5
  20. poetka

poetka Дуже важлива персона

Ех!......шось.........ну нічого,як кажеш Ромко скоро Армагидець?

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)