Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Templar

Templar Дуже важлива персона

Як собі знаєте, а раптом допоможе?)
    га?

• Подобається Подобається x 3
  2. Filosof

Filosof Well-Known Member

А хто любить? :) Нащастя нові холодильники треба мити раз на пів року. Згадую свій старий холодильник "Днепр". Влітку його треба було розморожувати щотижня. А щоб розморозити, треба відкрутити гвинти, поставити гарячу воду та вийвати шматки льоду.

• Подобається Подобається x 9
  3. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Фух,прийшла додому!Накупила самих продуктів на 100грн.Всьо подорожчало.Надворі вітер парасолю вивертає навиворіт,машини багном траскають...Бр-р...Зовсім на зиму не схоже.
    Якшо сі вдасть,то 19 числа думаю з кумпанією їхати до Києва.Тіко не знаю,чи впустять...

• Подобається Подобається x 11
  4. Filosof

Краще б не їхали зараз, бо не випустять додому.

• Подобається Подобається x 5
  5. Templar

Templar Дуже важлива персона

о_О
    Я щось пропустив?

• Подобається Подобається x 5
  6. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Хе,тому й поїду.Могильов обіцяв "кровпралітіє",а люди обіцяли якісь демонстрації.Подивимся...Заодно і погуляємо по Києву.Головне,шоб впустили(ми синьо-жовті і пухнасті).
    Угу.

7. Filosof

А я планувала їхати у Львів навесні - тепер відкладається на не визначений термін. Плани змінилися.

• Подобається Подобається x 7
  8. smeet

smeet просто спілкуюсь

Якщо є близько аптека купіть собі альбуцид каплі,або любі каплі в очі з гормонами,вони призупинять ячмінь. Може маєте гідрокортизонову мазь очну, то після капання можна намастити віко-поможе.

---------- Додано в 17:01 ---------- Попередній допис був написаний в 17:00 ----------

Як Ви тілько багато і принесли, напевно на вокзалі носильника брали?;)

• Подобається Подобається x 8
  9. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

• Подобається Подобається x 6
  10. Peri

Peri Well-Known Member

Нет запрацював,то хочу перечитати улюблений ЛФ бо трохи пропустила цікавого.(Це в перервах від основної роботи(

11. Filosof

Спасибі. :)Я була у Львові. У 2009 році. Я тоді мала трохи пізніше їхати - на два тижні. Саме тоді, коли оголосили епідемію свинячого грипу. Ото б я попала!

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Бриджуся :shy: Обручка ніби помагає. Почервоніння ще є, але вже не болить хоч (раніше боліло так, ніби хтось в око дав!).
    Дякую за пораду! Занотую собі на майбутнє :) Зараз ніби проходить. Взагалі-то мама каже, що то не ячмінь, бо ячмінь сильно пухне і пів ока не бачить. Але я ж зразу почала відчайдушно терти обручкою - може від того і легше проходить? ;)

• Подобається Подобається x 11
  13. Honda

Honda Well-Known Member

З"їздила в ашан, купила чаю на вагу, багетів, пампушок Ням-ням...;)
    Потім зайшла в Оріфлейм...(скільки дівчині потрібно для щастя, лиш трохи нової косметики :)) )
    Нарешті дорозрахувала курсову, тепер треба оформляти і креслити апарат на А1 о_О

14. Filosof

І я потроху дописую, як що у голову прийде.:sad:

• Подобається Подобається x 4
  15. Honda

Honda Well-Known Member

То напевно якась творча курсова... а в мене розрахунки, формули.... Здам цю курсову, і тре одразу нову писати * шукаю смайл пістолєта* :sad:

16. Filosof

Дипломна курсова. Тема: Драгоманов. Я роботу саму написана. У мене не зроблена "косметика" - те що, керівник мені виправив.

17. Honda

Honda Well-Known Member

Назву своєї писати не буду, ( я ше не навчилась її вимовляти:wacko: :haha: ) та й в мене скоріше курсовий проект, ніж робота:cry:

18. smeet

smeet просто спілкуюсь

Хто знає де можна знайти текст постанови про підняття цін на електроенергію.Сайт НКРЕ щось не працює.Гугл не знаходить. Мені цікаво скільки буду платити за опалення.

• Подобається Подобається x 1
  19. Filosof

Моя тема звучить так повністю: "Філософська спадщіна М. Драгоманова". Мені викладач сказав, щоб я узяла статтю, переробила її, і це буде моя курсова. Але я її все ж таки допишу. І віднесу у понеділок.

• Подобається Подобається x 1
  20. deva

deva Well-Known Member

такий підійде смайл?[​IMG] чи може[​IMG]

---------- Додано в 19:18 ---------- Попередній допис був написаний в 19:13 ----------

Це підняття цін і ця вся морока від цих служб(вода, світло,газ), то опще вже.Сьогодні приходять, двонять в двері щоб я отримала повідомлення бо в мене борг 400 грн і я маю 5 діб щоб погасити борг. Я в шоці. Звідки в них ці дані, нікого в мене не було ніхто не перевіряв лічильника, в мене такого боргу в принципі за воду не може бути, для пиття, чаю, кави використовую воду тільки ту що привозять по замовленню, а помити посуд чи помитись, то взагалі треба мені хоч би півроку не платити щоб назбирати. Я в шоці. Але я йому через вікно сказала, що виходити і підписувати чи отримувати це повідомлення не буду, а якщо візьму, то зразу в понеділок подам в суд, оскільки мені пару днів назад принесли повідомлення зеленого кольору, що означає, що боргу в мене нема. Короче, що сі робить, я в шоці.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)