Звичний день

Discussion in 'Всяке різне' started by Черешенька, Jun 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Templar

Templar Дуже важлива персона

На ногах м'язи болять, ходити важко...
    Таке враження, що хтось туди арматуру втикнув, м'язи просто задубіли....
    Завтра мабуть не піду бігати

• Подобається Подобається x 11
  2. Shine

Shine Well-Known Member

Або дати волю волоссю у вологу погоду;) і купити муси або пінки для кучерявого волосся:) і так вкладати. А тоді у вологу погоду ви кучеряві-пишноволосі красуні;), а у суху погоду з прямим волосячком:good: І волосся менше страждає і ви різні:good:
    Так роблю я:blush:

• Подобається Подобається x 16
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

А де то Ви бігаєте?
    бо ми з Зоряною пару разів виділи хлопа,жи в їдних швінченєтах гонив...:sorry:
    А втоди мороз був,мєждупрочім...:nea:

• Подобається Подобається x 12
  4. poetka

poetka Дуже важлива персона

Вечір видався файний з родиною посиділи,поколідували,цьоток відвезли по хатах...зараз тут з вами............
    А настрій во такий:
    http://www.youtube.com/watch?v=bcEnaMs12nw

---------- Додано в 00:10 ---------- Попередній допис був написаний в 00:09 ----------

Пробуєте жити на моїх "хлібах"?????????????Тяжка праця скажу вам;)...........Але й захоплива також.

5. Templar

Та то нічого такого немає, то не холодно, кров то циркує добре... Чому тоді має бути холодно?
    Та я від 81 школи біжу до "Казацького Шинка", останній раз так бігав ще минулого літа, зараз втратив форму, до шинка добігаю за 9 хв. і назад так само...
    Сьогодні думав бігти до Брюхович, але передумав, шось троха тошнило, не ризкував...

• Подобається Подобається x 9
  6. Romko

Хм...я сі в школах не орієнтірую...
    Той хлоп гонит лісом попри воєнну часть...
    Наголяса...

7. Templar

А може вояки тепер "на живца" тренуються))

• Подобається Подобається x 6
  8. Romko

Та,жартую я.
    знаю його.
    Каратіст,їті...
    Часом,тоти...кати відпрацьовує.
    Як балєрун.

9. минулого тижня у однієї моєї знайомої стався сердечний приступ, от і ще одна нагода задуматись над життям :scratch_one-s_head:
    ото бігаєш, як білка в колесі, а зрештою - ніц не має значення, хіба яку пам'ять по собі залишиш. але, то вже роздуми, що більш підходять до філософської гілки :)

а шприцом, що будете робили? :)

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

наберу чикуляди і зверху..... на пляцку ... графіті.... ізображу...

11. чоколядов - то клас, а то мені вже в голові було гадюкінське "шприц забирай! шприц забирай!" :)))

• Подобається Подобається x 10
  12. Peri

Peri Well-Known Member

Хороший звичайний день після свята...добре,що завтра не на роботу:)Спіймала себе на думці,що люблю цей дощ...:)

• Подобається Подобається x 17
  13. smeet

smeet просто спілкуюсь

І у нас дощ. Йти б на базар і в село навідатись. До батьків би зайти. Але погода..... Ліпше б носа не витягував в цю погоду.

14. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

І я.

А ще краще відростити його наскільки це можливо, і викликати захоплення тим, що є, без зайвих часових витрат. Вистачить мити час від часу. )

В нас вже звиклий дощ. Фе.

15. Shine

Shine Well-Known Member

І то про мене:), я скільки себе пам"ятаю завжди мала довге волосся і ніколи в голову не приходило його обстригти:), ну так щоб зовсім коротко.

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Звичайні львівські дні.. В середу - була в гостях у коліжанки і похресниці, і разом з ними в гостях у їх знайомих - фотосесія для хлопчика на ДН. В четвер була в гостях у Любімої - забрала призи за кулінарний конкурс і зробила фотосесію для її чарівних донечок (чарівних - то мало сказано! вони ну такі файненькі симпатяшечки, з великими красивими очиська, тьфу тьфу тьфу). Любімая така приємна дівчина, дійсно любімая! :) А вчора в мене була знайома в гостях. (в мене вискочив ячмінь, при чому 2 - на обох очах, тому не дуже можу кудись вилазити :sad: ) Сьогодні і завтра попрацюю, а з понеділка зустрічі з рештою знайомих, закупи.. Думаю на наступну п'ятницю вертатись. Скучила за чоловічком своїм :sad:

• Подобається Подобається x 18
  17. Templar

• Подобається Подобається x 3
  18. Filosof

Filosof Well-Known Member

Доброго дня усім. Сидю, накидала повну машинку прання. Далі сяду за курсову (щоб у понеділок віднести).

19. poetka

poetka Дуже важлива персона

А в нас світла не було.......:sad:
    поприбирала............холодильник порожній геть чисто...одне варення:)треба йти на закупи...Плюс порожнього холодильника великий -легше мити,бо ніц не треба витягати,отак і я помила холодильник(взагалі не терплю мити холодильники)....

• Подобається Подобається x 14
  20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Феее.. Обручкою благородніше :)))

• Подобається Подобається x 5
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)