Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Templar

Templar Дуже важлива персона

На ногах м'язи болять, ходити важко...
    Таке враження, що хтось туди арматуру втикнув, м'язи просто задубіли....
    Завтра мабуть не піду бігати

• Подобається Подобається x 11
  2. Shine

Shine Well-Known Member

Або дати волю волоссю у вологу погоду;) і купити муси або пінки для кучерявого волосся:) і так вкладати. А тоді у вологу погоду ви кучеряві-пишноволосі красуні;), а у суху погоду з прямим волосячком:good: І волосся менше страждає і ви різні:good:
    Так роблю я:blush:

• Подобається Подобається x 16
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

А де то Ви бігаєте?
    бо ми з Зоряною пару разів виділи хлопа,жи в їдних швінченєтах гонив...:sorry:
    А втоди мороз був,мєждупрочім...:nea:

• Подобається Подобається x 12
  4. poetka

poetka Дуже важлива персона

Вечір видався файний з родиною посиділи,поколідували,цьоток відвезли по хатах...зараз тут з вами............
    А настрій во такий:
    http://www.youtube.com/watch?v=bcEnaMs12nw

---------- Додано в 00:10 ---------- Попередній допис був написаний в 00:09 ----------

Пробуєте жити на моїх "хлібах"?????????????Тяжка праця скажу вам;)...........Але й захоплива також.

5. Templar

Та то нічого такого немає, то не холодно, кров то циркує добре... Чому тоді має бути холодно?
    Та я від 81 школи біжу до "Казацького Шинка", останній раз так бігав ще минулого літа, зараз втратив форму, до шинка добігаю за 9 хв. і назад так само...
    Сьогодні думав бігти до Брюхович, але передумав, шось троха тошнило, не ризкував...

• Подобається Подобається x 9
  6. Romko

Хм...я сі в школах не орієнтірую...
    Той хлоп гонит лісом попри воєнну часть...
    Наголяса...

7. Templar

А може вояки тепер "на живца" тренуються))

• Подобається Подобається x 6
  8. Romko

Та,жартую я.
    знаю його.
    Каратіст,їті...
    Часом,тоти...кати відпрацьовує.
    Як балєрун.

9. минулого тижня у однієї моєї знайомої стався сердечний приступ, от і ще одна нагода задуматись над життям :scratch_one-s_head:
    ото бігаєш, як білка в колесі, а зрештою - ніц не має значення, хіба яку пам'ять по собі залишиш. але, то вже роздуми, що більш підходять до філософської гілки :)

а шприцом, що будете робили? :)

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

наберу чикуляди і зверху..... на пляцку ... графіті.... ізображу...

11. чоколядов - то клас, а то мені вже в голові було гадюкінське "шприц забирай! шприц забирай!" :)))

• Подобається Подобається x 10
  12. Peri

Peri Well-Known Member

Хороший звичайний день після свята...добре,що завтра не на роботу:)Спіймала себе на думці,що люблю цей дощ...:)

• Подобається Подобається x 17
  13. smeet

smeet просто спілкуюсь

І у нас дощ. Йти б на базар і в село навідатись. До батьків би зайти. Але погода..... Ліпше б носа не витягував в цю погоду.

14. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

І я.

А ще краще відростити його наскільки це можливо, і викликати захоплення тим, що є, без зайвих часових витрат. Вистачить мити час від часу. )

В нас вже звиклий дощ. Фе.

15. Shine

Shine Well-Known Member

І то про мене:), я скільки себе пам"ятаю завжди мала довге волосся і ніколи в голову не приходило його обстригти:), ну так щоб зовсім коротко.

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Звичайні львівські дні.. В середу - була в гостях у коліжанки і похресниці, і разом з ними в гостях у їх знайомих - фотосесія для хлопчика на ДН. В четвер була в гостях у Любімої - забрала призи за кулінарний конкурс і зробила фотосесію для її чарівних донечок (чарівних - то мало сказано! вони ну такі файненькі симпатяшечки, з великими красивими очиська, тьфу тьфу тьфу). Любімая така приємна дівчина, дійсно любімая! :) А вчора в мене була знайома в гостях. (в мене вискочив ячмінь, при чому 2 - на обох очах, тому не дуже можу кудись вилазити :sad: ) Сьогодні і завтра попрацюю, а з понеділка зустрічі з рештою знайомих, закупи.. Думаю на наступну п'ятницю вертатись. Скучила за чоловічком своїм :sad:

• Подобається Подобається x 18
  17. Templar

• Подобається Подобається x 3
  18. Filosof

Filosof Well-Known Member

Доброго дня усім. Сидю, накидала повну машинку прання. Далі сяду за курсову (щоб у понеділок віднести).

19. poetka

poetka Дуже важлива персона

А в нас світла не було.......:sad:
    поприбирала............холодильник порожній геть чисто...одне варення:)треба йти на закупи...Плюс порожнього холодильника великий -легше мити,бо ніц не треба витягати,отак і я помила холодильник(взагалі не терплю мити холодильники)....

• Подобається Подобається x 14
  20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Феее.. Обручкою благородніше :)))

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)