Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Може не квиток грошей не вистачає,то давайте скинемось:))

• Подобається Подобається x 10
  2. Templar

Templar Дуже важлива персона

Почніть голосно виражати своє "фе" проти влади, заплатіть кому треба (шоб Вас типу переслідували за то) потім заплатіть журналісту, хай статтю про Вас напише, що вот Вас переслідує тепершня влада, і поїдьте десь за кордон, мали би дати в такому випадку притулок..... (якщо Ви його попросите)

---------- Додано в 16:32 ---------- Попередній допис був написаний в 16:27 ----------

Тихо, не паліть кантору :mocking:

• Подобається Подобається x 2
  3. Locke

Locke невиправний реаліст

Якщо мати такі гроші (немалі) щоби всім переліченим заплатити, то нащо тоді їхати за кордон? :)

• Подобається Подобається x 4
  4. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Вы молодой человек, высоты, не боитесь? ;)

• Подобається Подобається x 1
  5. Filosof

Filosof Well-Known Member

Редагувала курсову. Тоді сіла за мальберт. Руки усі у зеленій фарбі. :)))Не відмивається так. Тільки у гарячу ванну треба залізти.

• Подобається Подобається x 9
  6. poetka

poetka Дуже важлива персона

Доробила другий торт:"Бите скло".....і зуб знову почав нити......сала нажальне маю...таблетки ликати не хочу,врятуюсь певне наливочкою.....

• Подобається Подобається x 9
  7. Templar

Я б не сказав, що сума буде аж дуже великою....

---------- Додано в 17:59 ---------- Попередній допис був написаний в 17:59 ----------

нет, а что?:scratch_one-s_head:

---------- Додано в 18:03 ---------- Попередній допис був написаний в 17:59 ----------

а до стоматолога не хочете звернутись? кажуть помагає :dntknw:

• Подобається Подобається x 6
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

А на академічну пробували йти?

---------- Додано в 21:10 ---------- Попередній допис був написаний в 20:15 ----------

Неможна зубами дробити шкло, ой неможна..

• Подобається Подобається x 17
  9. smeet

smeet просто спілкуюсь

Такі не допомогло? Даремно не послухали,треба було все-таки піти до лікаря,бо субота і неділя зазвичай вносять свої корективи. Дивіться, щоб набряку не було.Якщо в зубі є дірка ,то роздробіть таблетку дімедролу і кусочок таблетки заштовхайте в дірку. Має полегшати.

• Подобається Подобається x 8
  10. Chaldon

Требуются монтажники высотники. :pardon: А тут вы, молодой, спортсмен.
    Значит на опоры ЛЭП взбираться будете быстро и по проводам, от опоры до опоры переходить. :mocking: Гарантирована работа, с карьерным ростом и романтика. С возможностью путешествий, по местам, куда не вступала нога человека.:)))

• Подобається Подобається x 7
  11. Templar

Точно, і де я був весь цей час, все, чекайте в гості!
    Кидаю навчання, буду монтажником висотником...
    але в Вас там певно бандерівців не люблюлять, ще курча (Б) поб'ють мене :cry:

---------- Додано в 21:29 ---------- Попередній допис був написаний в 21:13 ----------

Йду бігати, може до Брюхович побіжу, якшо не будуть дуже машини їздити....

• Подобається Подобається x 7
  12. Chaldon

Как то не озабочены этим. Правда с середины лета оттаивают настоящие "бандеровцы", но на верху их почти нет. Высоко от схронов не летают. Но бьют их гадов, бьют, а им неймётся.;)

13. deva

deva Well-Known Member

Сходила на роботу, потім в банк, по дорозі змокла...зима..... потім магазин, дім. Просто, звичайний день, правда в дома сьогодні майже нічого не робила, свято сьогодні. Цілий день приймала телефонні дзвінки, замовлення, відповідала на електронні листи. Зараз для мене це звичайний день.:)

• Подобається Подобається x 14
  14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Немає навіть чим і похвалитись:)день самий звичайнісінький.Весь день вдома,мерзотна погода ,навіть виходити не захотілось.Стосунки у нас щось зараз не дуже.наче й помиоились,але холодок відчувається...ну що ж...побачимо.Старанно ховаю свій настрій.свої переживання,щоб не було зайвих питань.Згадую Мавпусика...

• Подобається Подобається x 14
  15. deva

deva Well-Known Member

Так і мені, забула каву купити, то вже було лінь. Скорішеб сніжок випав, трохи морозцю хоча б -5-10, був би зовсім іншим настрій

• Подобається Подобається x 4
  16. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

а я якраз сьогодні зранку з нею по телефону говорила;)так вже за нею і за Багіркою скучила - ну просто капець!
    Звичний робочий день,тішуся,що нарешті настала п"ятниця і попереду 2 вихідних:)Сиджу п"ю кавуську і читаю ЛФ.ляпота:)

---------- Додано в 22:09 ---------- Попередній допис був написаний в 22:06 ----------

Ооо,погода дійсно паскудна.Сіро,вогко,бррр..Та й невідомо що з неба капає.Не люблю таку погоду,бо в мене через вологість волосся крутиться як дурне:crazy:Вдома так гарно вкладу,витягну утюжком,залакую,така красуня - ну просто слів нема.Доходжу до роботи з казна - чим на голові...:ireful1:
    Дева,ось вам кава від мене:winkc:

• Подобається Подобається x 11
  17. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Хм.....моя коліжанка утюжок в сумочці носить:mocking:
    І не піде кудись,якщо там нема доступу до 220В:)))

18. deva

deva Well-Known Member

це ви про мене? в мене та сама проблема:)

---------- Додано в 22:55 ---------- Попередній допис був написаний в 22:54 ----------

дякую, я собі на ранок залишу, на ніч не пю, бо спати не зможу:)

---------- Додано в 22:58 ---------- Попередній допис був написаний в 22:55 ----------

краще вже використовувати муси для вирівнювання волосся і потім просто феном з щіткою, бо утюжок дуже портить волосся і ще постригтись горячими ножицями, тоді кінці не так січуться і не пушиться. Робила ще собі хімічне вирівнювання, але шкода грошей, протрималось рівно 2 місяці і то не якісно, перед тим робила в Китаї, то мала спокі майже рік. Але більше в відрядження туда поки не їду, то обходжусь як можу.

---------- Додано в 23:03 ---------- Попередній допис був написаний в 22:58 ----------

всім на добраніч, звичайний день і вечір закінчився, спати пора[​IMG]

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

А я нині купив шприц кулінарний... і кулінарний пензлик... може своїй старостіні Марусі-мамі який пляцок коли посмарую, нє?

20. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

О....ну і правильно!:)
    Всяке може бути і до всього треба бути готовим;)
    А то як до діла.....і нема...то тоже зле:sad:

• Подобається Подобається x 11
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)