Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Locke

Locke невиправний реаліст

Вітаю!!! :give_rose:

• Подобається Подобається x 12
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

[​IMG]Вітаю.Щастя,здоров"я синочку і його батькам:)][​IMG]

• Подобається Подобається x 14
  3. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Доброго дня! Дамам.
    poetkе

• Подобається Подобається x 15
  4. Alias

Ой,Chaldon,Ви раптом не з казки "12 місяців"?Які проліски!Аж відчувається як від них несе холодом і розтопленим снігом.Супер!

5. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Поетко,ВІТАЮ!:)Хай ваш синочок росте здоровенький і щасливий на радість усім!:give_rose::give_rose::give_rose:

• Подобається Подобається x 9
  6. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Poetka, всього найкращого вашому синочку і його батькам!
    О, як я вам співчуваю!!! Ми з чоловіком тільки недавно перехворіли. Можу хіба втішити, що найгірше перших три-чотири дні, потім буде легше (ми пили жменями гропринозин і мацькалися бороплюсом разом з олією чайного дерева). Але нас не так свербіння допікало, як руки-ноги і поясницю виламувало, рятував тільки найз(або німесил).

• Подобається Подобається x 8
  7. smeet

smeet просто спілкуюсь

У нас сьогодні чудовий день, справжня весна-снігу вже немає, надворі сонечко, температура до 7 градусів,тепло. Я ще не зовсім в формі.Але потихеньку одужую.

• Подобається Подобається x 11
  8. Filosof

Filosof Well-Known Member

Усім привіт із сонячної Одеси. Поетко, вітаю Вас і вашого синочка. Здоров'я, та щастя вам. :give_rose::give_rose::give_rose:.

9. Alias

Прийшла з вулиці.Погода просто жахлива..то дощ,то мряка..під ногами чвакає..фууу
    А вчора у нас у дворі співали колядники на чолі з отцем Віктором(львів"янин)..так гарно.Вони так кожного року по дворах ходять.Ось на Водохрещу будуть по квартирам ходити і кропити всіх:)

---------- Додано в 13:34 ---------- Попередній допис був написаний в 13:34 ----------

• Подобається Подобається x 13
  10. poetka

poetka Дуже важлива персона

Дякую всім за привітання.....Я щойно з магазину купила дитині подарунок,такий як він хотів......Спекла тортик досить простенький,але такий горіхово-горіховий...мням.....
    Вгощайтесь разом з нами :)

• Подобається Подобається x 17
  11. Alias

• Подобається Подобається x 13
  12. poetka

poetka Дуже важлива персона

А вони якраз горіхові...пасує;)тай часу немає прикрашати...Хотіла ялиночки і сніговичків виліпити.....але тоді буде один торт, і більш нічого.......А ще треба щось зробити легеньке.....:)

---------- Додано в 14:25 ---------- Попередній допис був написаний в 14:23 ----------

от зараз ше 3 хв. разом з вами відпочину і далі йду "пахати:)))".......

• Подобається Подобається x 14
  13. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Вітаю! Бажаю, щоб був чемний і гарно вчився.

А я собі, вірніше чоловік купив дитині забавку iPod touch 4-ї генерації. Дитина бавилась поки не накупила мені пунктів на 100 долларів. Тепер я бавлюсь. Але то класнюча забавка, просто красота. Маю село смерфів і заставляю їх працювати. :good:

14. Filosof

Filosof Well-Known Member

Зробила запіканку з макаронів та яблук. Смачно. :nyam2: Возилася у своєму домашньому саду. Треба знову їхати до моря за водою, бо мій кокос усе випив.

• Подобається Подобається x 6
  15. Honda

Honda Well-Known Member

Мене нині чекає безсонна ніченька: завтра 2 заліки, 1 контрольна, здача і захист лабораторних ( які в мене до кінця не оформлені і не розраховані :blush: ) і курсову тре доробляти і завтра шось нове курсовику показати.... Оголошую для себе завтрашній день Днем ППЦ :haha:

• Подобається Подобається x 10
  16. nikolas

nikolas Well-Known Member

Пішов я...:scratch_one-s_head:,на сімейні дибати.Бувайте здорові і не бануйте!

• Подобається Подобається x 6
  17. deva

deva Well-Known Member

прийміть вітання ще раз Хай мрії збуваються.[​IMG]

• Подобається Подобається x 7
  18. Fon

Fon whom how

від 31 грудня до 10 січня одні грузинські вина. от рік почався, прям зашибісь:
    кіндзмараулі, алазанська долина, хванчкара, марані телавурі і канєшна жи закарпатський експортний коньяк. тіки чого вони на горлишка вчепили мітку тиса, біс його зна. тиса гівно. закарпатський рулить.
    а тепер перечислю що я їв:

див вкладений файл меню.doc 2.7 ГБ ))))))))))))

• Подобається Подобається x 2
  19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Бігала по справах. Заїхала на Сихів - відвезла передачу, потім по магазинам, сфоткатись на укр. паспорт (вийшло жахливо, але не переймаюсь - я ж ним майже не користуюсь!), потім на зустріч з Дімоклом (така позитивна людина!!! зробив мені таких прикольних дерев'яних ангеликів :shy: ), потім в паспортний стіл, ощадбанк, паспортний стіл і додому працювати. По дорозі зустріла купу привітних людей - чи то знайомих, чи то просто люди були привітні: в магазинах, в транспорті.. Водій 83-ї маршрутки взагалі такий ввічливий був, що аж незвично. Єдине, що помітила за ці пару днів у Львові - негативні тут тільки наглі пасажири. Все просять зупинити біля ЦУМу, де НЕможна зупиняти, при чому часто стоять даїшники біля того кільця, а найближча зупинка за 200м. Ще й скандалять з водієм!! Ай.. Всьо решта кльово :)

• Подобається Подобається x 17
  20. Templar

Templar Дуже важлива персона

годину тому приповз зі стадіону, пити хотілось страшно, але ще більше хотілось лягти на ліжко (ще дуже рвати хотілось)...
    Доповз до лішка, відкрив ноут, всі букви почали розпливатись, і тут я заснув....
    зараз проснувся, постіль мокра, весь піт з футболки перейшов на постіль... Довелось міняти (зараза, тільки вчора нову постелив)...

Ось так....
    А загалом, давно я себе так класно не почував....

• Подобається Подобається x 8
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)