Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Filosof

Filosof Well-Known Member

Добре б було. Тільки не знаю, чим займатися.

• Подобається Подобається x 5
  2. Shine

Shine Well-Known Member

Да....Співчуваю:give_rose:Не солодко Вам. Хіба, якщо Вам років 10;), то тоді це нормально - канікули додаткові:) Я жартую, звичайно, виздоровлюйте:give_rose:
    День сьогодні, м"яко кажучи, не дуже:nea::crazy:. Я від самого ранку, як сновида:pardon: і відеречко:mocking:кави не допомагає...

• Подобається Подобається x 15
  3. smeet

smeet просто спілкуюсь

Таким важким ГРВІ давно не хворів. Така жахлива біль в горлі, кашлянути боїшся.Бррррр. Сьогодні пішов до лікаря, щоб відкрити лікарняний, бо 3 дні підряд температура 38,5. Зранку ніби було трохи легше, а походив по лікарні-стало гірше, знову піднялася температура. Лежу і серджуся на хворобу і на цілий світ-тож треба було мені такі свята?

---------- Додано в 22:49 ---------- Попередній допис був написаний в 22:47 ----------

Обережно з вітрянкою її краще переносити в ранньому дитинстві.

• Подобається Подобається x 14
  4. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

5 раз точно шикарные цветы подарил (дети), когда забирал из роддома, точно 5раз.:pardon: А там, далее по жизни, может она считала, я нет. И главное, не называть их стоимость.:haha:

• Подобається Подобається x 12
  5. poetka

poetka Дуже важлива персона

Цілінікий день на ногах...Пришкандибала аж теперка...втомлена,жах,повечеряли в "Час поїсти",бо цілий день як цигани лазяли, а на вечір їсти в хаті нуль і сил нуль...забрели туди наїлись на 100 грн.о_О.....зараз доправляємось вдома чуколядою....А ше зустріли знайомого він в аквапарку відкрив магазинчик....дорогенький правда.але такий гарненький,тай так.......:)

• Подобається Подобається x 11
  6. Filosof

У мене низький рівень гімоглобіну - од цього я бліда, як крейда. Я не ходю до лікарів взагалі. Од сорому, і страху - раптом знайдуть щось.

Останнє редагування: 10 січ 2011
    • Подобається Подобається x 9
  7. Romko

Romko Дуже важлива персона

І я не ходю..
    Ну нафік...
    другий тиждень температура під 40...не піду.
    Не хочу.
    Їздив по справі....
    Крім всяких рутинних речей

вздрів їдну нерутинну.
    І вельми сі з неї тішив.

Пігнав до хати,доїжджаю в район,а Люба дзвонить і повідає,що нас фтелєвізорі показуют...
    Так ще й не бачив...дзвінки...дзвінки...дзвінки...
    А іно зара на дупу сів.
    Ґтроха.
    Температурит,кулєра....

Останнє редагування: 10 січ 2011
    • Подобається Подобається x 13
  8. poetka

Збирись ...і піди,хай поглянуть, а мо поможуть...Ти ж маєш бути здоровий,бодай частково......Ти про шо взагалі думаєш?

• Подобається Подобається x 8
  9. Filosof

Сиділа, малювала будинки. Змалювала той, що навпроти. Переробила, як мені хотілося.:sad:

• Подобається Подобається x 4
  10. Honda

Honda Well-Known Member

Побільше їсти бурачків(бажано сирих), і продуктів, які містять залізо ( в шкірці яблук) ;) і гемоглобін буде :good:

11. Filosof

Овочі та фрукти я люблю. Крім цибулі - ні у якому вигляді. :bad: У суп кладу цілу цибулину. Бурячки, іноді. Капусту люблю, моркву, селеру. І усе у сирому вигляді.

12. Romko

Хм...про високе...:scratch_one-s_head:

13. Filosof

Виходила з квартири. У мене у під’їзді та під вікнами (там офіс поруч), діти влаштували туалет. І вплинути - неможливо. Уже і скандали були. Усе одно роблять своє. У нашому під’їзді 4 квартири - і дітей малих нема. Вони ідуть сюди, бо додому важко добігти.

• Подобається Подобається x 4
  14. victorys

victorys позитивчик :)

Ви зовсім інакше виглядаєте, коли посміхаєтесь :)
    Вам личить!
    Бажаю частіше знаходити не рутинні речі і вельми ся з них тішити ;)

15. Filosof

У мене знову чудовий настрій. Зараз ще трошки посидю на ЛФ та й піду малювати. А після - у гарячу ванну ;)

• Подобається Подобається x 7
  16. kutuz

kutuz Well-Known Member

Romko Ви шо Робін Гуд:))):good:Буде з чим до Ряснянського ходити;)А патронташ в комплекті,чи відсутній?;):)))Маю на увазі колчан з стрілами.До речі блочні луки,до луків для розваг не відносяться,а тому відносяться до метальної холодної зброї.Чи то пластмасова забавка?

---------- Додано в 00:18 ---------- Попередній допис був написаний в 00:11 ----------

Знаю,що телятина,не переготована,сильно піднімає гемоглобін,але не молочна,а просто молода телятина.А ще гранат і червоне вино.

• Подобається Подобається x 8
  17. Romko

Нє,то таки "живий" мисливський лук.
    Бігме....:sorry:
    А стріл не довірили...:sad:

18. Леді_І

Леді_І Well-Known Member

Чи то день, чи то вже ніч... не можу спати.. так болить, точніше свербить все тіло від тої вітрянки... жодні ліки від цієї бяки не допомагають... сил вже нема, я виснажена.. і морально, і фізично... спочатку мала, тепер я...
    Як добре, що є ЛФ...

19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А під"їзд закрити можна? У вас же там всього 4 квартири,договоріться з мешканцями,поставте замок.

Ні,він Амур!:mocking:[​IMG]

20. poetka

А я вже в Сільпо побувала,.....йшла назад з торбою ледь не впала......Така сирість,аж до костей пробирає.....зараз посиджу тут з вами і піду до праці,буддддддні.........Але ніякі то не будні принаймні нині,рівненько 8 років тому,о 12.10 я народила свого хлопчика,отак....:)

• Подобається Подобається x 21
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)