Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Honda

Honda Well-Known Member

В нас теж так. Ми колядуємо в Святвечір самі, а колядники ходять 7 січна після Служби Божої.

---------- Додано в 16:20 ---------- Попередній допис був написаний в 16:17 ----------

:)) Ви фотографували з прихованої камери?

• Подобається Подобається x 8
  2. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Христос Рождається!
    Гарний,спокійний день:приїхав мій тато,погуляв з внучком,я в той час накрила святковий стіл,гарно посиділи,поколядували.А тепер синочок,чоловік та два діди сплять,а я маю час для себе та на роздуми чи йти потім в гості,чи вже нехай цей день буде тільки сімейним,а в гості вже завтра)))

• Подобається Подобається x 14
  3. smeet

smeet просто спілкуюсь

Чому з прихованої, з самої звичайної Canon PowerShot SX120 IS. Вони в коридорі співали а я фотографував.

• Подобається Подобається x 6
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

а горівка теж з грибів?

• Подобається Подобається x 12
  5. smeet

smeet просто спілкуюсь

Нє горівка з грибів не робиться.:))) Робиться майже з усього, але з грибів нє. В грибах немає цукру. Вечеря пісна тому замість м"яса йдуть до всього гриби.
    PS. Якщо Ви про ту що на фото, то горівка з самої Москви ми знищили московське майно і оком не моргнули, патріоти...(признаюсь, я непив бо по-перше я був шофером, а по друге хворим, а по-третє п"є вже 2 роки виключно "Зелену марку"-від неї голова на другий день не болить.) Перед Новим роком на Балогівську "Барву" завезли повно Неміровки з червоними наклейками-фальсифікат і дуже неякісний-якщо каплю розітреш на долонях-вонить ацетоном недобра і гірка.

6. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви мені закинули докір на рахунок горілки? Але я не знаю, чи може бути горілка на святковому столі чи ні? В принципі скільки себе пам"ятаю була. Значить щось батьки не так знають. Я не переймаюсь, як кажуть так і роблю. Тим більше , що це було не у мене в дома. Але якщо співають і веселяться, то напевне не гріх 50 грам випити. У "Вечерах" Гоголя, теж нібито "причащалися".
    Одне що мені не сподобалось за ці дні це програма з церковних служб тільки однієї церкви, і участь у ній Президента України. Я думаю,він як Президент, а не приватна особа мав би відвідати всі конфесії. Може я не равий?

• Подобається Подобається x 11
  7. poetka

poetka Дуже важлива персона

Ми прийшли з прогулянки.......в центр не дійшли....гуляли в нас ,як кажуть "на районє"...погода паскудна,сира, я змерзла в ноги...зараз до нас прийшли друзі чоловіка і слухають рок,(мож встрелитись з такою музикою) я двері закрила і тут з вами мені спокійніше.....Блін"""з тими меломанами бородатими.......Зібрались в нас любителі важкої музики і джазу,хата гуде,аж вуха позакладало.......Знаєте,як понаходе ціла хата ототих бородато-патлатих,мож чокнутись.......:)Але все одно файно,то його друзі ого-го скіко літ......зара йду їх заставлю колідувати,бо то не діло нинька слухати таке......

8. Filosof

Filosof Well-Known Member

Слухала музику, сидячі у кріслі-гойдалці. Мій прадід - напівнімець, так само сидів у кріслі-гойдалці, розмовляючі то німецькою, то українською мовами, і смалив сигарету. ;)

Останнє редагування: 7 січ 2011
  9. poetka

poetka Дуже важлива персона

Не повірити,мої гості ся повсідали на підлогу........вар"яти....о зара шось індійське включилио_О

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

А ми во прилізли....
    Ще ступили на цвинтар і ю ту....трохи здав зміну,заки кави хлепну...
    Обмацююсь після недавньої пригоди.
    Ніби всьо ціле,трохи куртка подерта і рука болит...але то фігня.
    О...

11. Filosof

Filosof Well-Known Member

А я упала перед Новим Роком. Колготки порвала, коліно розбила - досі болить. Мене переслідує це останнім часом.

12. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

І ми щойно з села приїхали:)
    Малюків провідали(Марічку та Максимчика дітки моєї двоюрідної сестри).:)
    Набавилися з ними.
    Та й виявилося що мій татко хороша няня,:)

• Подобається Подобається x 10
  13. Honda

Honda Well-Known Member

Зранку пішла до церкви, потім пішли до бабці (татової мами), там посвяткували, поколядували, побавила племінничків(синів двоюрідної сестри) Ох, як я люблю дітей бавити! ;)
    Мама пішла колядувати від церкви, а в гості приїхав коханий, мої подружки, сестра, тож мені тепер так добре.....

• Подобається Подобається x 10
  14. kutuz

kutuz Well-Known Member

Тааа Romko,пригода не з веселих.:sad:

• Подобається Подобається x 5
  15. Honda

Honda Well-Known Member

Дивилась Льодовиковий період-1.. згадала Овода;)

---------- Додано в 23:24 ---------- Попередній допис був написаний в 23:10 ----------

Фсьо! Всім надобраніч! Я пішла спати, бо вже ледве на очі дивлюсь.... головне, щоб голова завтра не боліла;), всім різдвяних снів!

16. Romko

Romko Дуже важлива персона

Несподівано вийшло дуже...
    В Зоряни був приступ в лісі...для мене...звично...
    Хлопаки заїхали на машині в ліс,почули крик,думали вбивають когось...
    Патиляґи і до мене і то так раптово...не було часу пояснювати щось.
    Але...мені легше було дати раду з ними...ніж з малою...
    Відходжу....ще...
    яка вона сильна....
    Наразі вирубалась....

17. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

О,то не тільки я сьогодні нянькою була:)))
    Сьогодні був гарний день: ходили в гості до дорогої родини,старші собі файно поспілкувалися,а я набавилася - нанянчилася зі своїм 3 - річним племінничком:)Потім прийшли додому,приготувала два салатики(завтра приймаємо гостей в себе,в моєї мамці іменини:) ).

• Подобається Подобається x 9
  18. Fon

Fon whom how

ось лежиш наїджений, дивишся "ігри розуму" і виникає нестримне бажання створити щось величне, вічне. але давно відомо, що надзвичайне і унікальне творять голодні і злиденні.

19. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Доброго дня! Барышням традиционно :give_rose::give_rose::give_rose:
    Сильной половине чтоб :good:, и :good:
    Погода вторую неделю без изменений -24.
    Проводил сына в Сургут.
    А я скорей всего до весны буду в отпуске, без права уехать куда либо далеко. Так как могут вызвать на объект. :scratch_one-s_head:
    Буду халтурить. :good:

• Подобається Подобається x 15
  20. Honda

Honda Well-Known Member

Сьогодні їду до коханого в гості....
    Погода плюсова, вже другий день :sad: Ну шо ж то за свята зимові..... зараз трава почне зеленіти, бо пташки так нині під вікном виспівували...

• Подобається Подобається x 15
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)