Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Наготувала на Святу Вечерю-посварилась із чоловіком (бо в них,виявляється, не такі страви готують)-поїхали до мене додому-повечеряли-повернулися-повечеряли-вроді,помирилися-і щойно дочекалися перших колядників (так незвично,бо раніше від 7 години ходили колядувати,а тепер ніхто не ходить,нажаль....)

• Подобається Подобається x 16
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

о_О

Так ж мав можливість скуштувати інші! Ніц не зрозумів.
    Добре, що все в мирі.

• Подобається Подобається x 15
  3. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

А в нас нікого не було:sad:
    та й певно не буде...пізно вже:sad:

• Подобається Подобається x 8
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хм...:scratch_one-s_head:
    Пісний борщ з вушками - мусі биць.
    Вареники з капустою - мусі биць.
    Голубці з гречкою - мусі биць.
    Опеньки з цибулею - мусі биць.
    Якийсь салат - мусі биць.
    Пампухи - мусі биць.
    Кутя - мусі биць
    Ну і кава,єстєсссно...:sorry:

---------- Додано в 22:29 ---------- Попередній допис був написаний в 22:27 ----------

А ми не пускали...:nea:
    Нехай ше діти пожиють....:sorry:

• Подобається Подобається x 13
  5. smeet

smeet просто спілкуюсь

Можемо Вам послати наших циганів,тоті файно колядуют.:good:

• Подобається Подобається x 11
  6. Filosof

Filosof Well-Known Member

І до нас тоже не заходили. Зараз батьки не ризикують пускати дітей по квартирах - небезпечно.

• Подобається Подобається x 7
  7. smeet

smeet просто спілкуюсь

У нас в Синьовидному замість пісного борщу грибова зупа. Голубці з грибами і з рисом поміж голубців бульба варена в лупині і почищена і пережарена цибульов, вареники з кваснов капустов і обов"язково з копійками на щастя, гриби білі мариновані, фасоля зажарена цибульков, оселедець маринований, вінігрет, риба жарена, кутя обов"язково, узвар з сухофруктів і пончики і кава обов"язково. У мене є навіть фото стола але радікал щось барахлить, тому не моржу викласти його. Так було в Синьовидному, так тепер в Закарпатті в наших трьох родинах, моїх батьків,в моїй сім"ї і в сім"ї моєї сестри, зазвичай, так як і сьогодні ми вечеряємо разом.
    [​IMG][/URL][/IMG]
    Прошу вибачення, що не сфоткав зразу,дуже голодні були, спочатку наїлися а далї я фотографував. Страв було 12 і більше,всі в об"єктив не попали.

Останнє редагування: 6 січ 2011
    • Подобається Подобається x 18
  8. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

У нас Христос родился, и я, и э-э-эх,:preved: на ночь нельзя много есть.:dntknw:
    Перекушу пельменями. Так лёгкий перекус, штук 30-40.:crazy:

• Подобається Подобається x 14
  9. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви як і я грішите легкими перекусами як на ніч так і вдень.:crazy::cry:

• Подобається Подобається x 9
  10. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

11. kutuz

kutuz Well-Known Member

"Я маленький пастушок,по коліньця кожушок.Я горівку з медом пив,як Ісус ся народив"Христос ся Рождає!!!
    Вечеря мусить бути пісна,деякі страви обовязкові,такі,як кутя,пампухи о! олій обовязково,риба... Страв має бути не менше 12 і яке то все смачне:preved:а коляди і вінчування.Та що там говорити,свята надзвичайні:good:
    smeet, а Ви з верхнього чи з нижнього Синьовидного?Бо я там бував,їздив до товариша на гриби.

---------- Додано в 23:48 ---------- Попередній допис був написаний в 23:37 ----------

Мама казала,що на свят вечір колядувати по хатах не ходиться.Мається на увазі,що чужі не ходять,а за святковим столом,в колі родини(бо на вечерю збирається вся родина)то обовязково,то святе.

---------- Додано в 23:55 ---------- Попередній допис був написаний в 23:48 ----------

О то тепер Ви в хаті Маєте свого власного "Фараон"а.Я лакованих ще не бачив.Гарна стіночка.

• Подобається Подобається x 15
  12. Summer

Summer Well-Known Member

Христос народився! Веселих свят!
    вже повечеряли, трохи є фото страв, бо робила кілька сучасних - такий собі грибний заєць та узвар з різними штучками - гвоздика, палочка кориці, шкірки апельсина, лимона -вийшло дуууже смачно :)

напишу Поетко тортик просто супер :good:, а сирник я задивилась... така краса!!!

• Подобається Подобається x 16
  13. smeet

smeet просто спілкуюсь

З Верхнього.

• Подобається Подобається x 4
  14. Chaldon

С Рождеством Христовым!

15. smeet

smeet просто спілкуюсь

Це циганські колядники:
    [​IMG][/URL][/IMG]

• Подобається Подобається x 7
  16. smeet

smeet просто спілкуюсь

Коли у Вас буде трохи більший сімейний стаж, то Ви будете робити і свої страви і страви які подобаються Вашому чоловіку. У мене жішка закарпатка, а готує страви на святий вечір всі Синьовидненські.-РОзумна жінка. Треба навчитись поступатись одне одному, тоді у Вас в сім"ї запанує справжнє щастя. Вчіться кожний день дарувати любов одне одному і побачите як це класно. А перетягування одіяла від одного до другого і вияснення де краще і правильніше готують ні до чого доброго не приведе. Я прошу вибачення, що вмішуюсь, але повірте, в мене такий вік, що я можу собі позволити давати корисні поради навіть маловідомим людям, мені буде приємно від того, що у Вас буде все супер. Кохайтеся-життя настільки коротке, що ви навіть не підозрюєте.
    Я також довго не міг привикнути до деяких закарпатських страв,але , слава Богу,привик , навчився їсти і вже дістаю від цього задоволення. А пасуля(фасоля) з капустою то суперстрава,якщо звісно її смачно приготовити.;)

• Подобається Подобається x 14
  17. victorys

victorys позитивчик :)

У нас, як завжди, були вареники з картоплею та капустою, голубці з картоплею та гречкою, горох з капустою (щось типу капусняка з горохом) із засмаженою цибулькою, грибна підливка, кутя, пончики з розою, маківник, медівник та печенька. Ці страви з року на рік їдяться у моїй родині. Але то було вже 2 тиждні назад, так що мені залишається лише облизуватись, знаючи, що у більшості з вас зараз повні холодильники Різдвяних страв :)
    А у мене від вчора почались звичні дні..Сьогодні перший день на роботі від відпустки.. Але завтра будем святкувати день народження Мого Павла, тож я вже вчора приготувала деякі смаколики, сьогодні зроблю торт та печінковий салатик, а завтра запечем курячі лапки. Гостей багато не буде, можна сказати посидимо у колі родини (Павлової родини).
    Сумую за Львовом :sorry:

18. Filosof

Filosof Well-Known Member

Усе як завжди. Зараз заплела косу. Треба вийти у магазин купити горщик, для квітів. Магазини зачинені.

• Подобається Подобається x 3
  19. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ми скористалися нагодою,поки нарід сі розговляв і смикнули додому,в ліс...

А там файно....

Тиша...
    Там ми свої...

• Подобається Подобається x 19
  20. Chaldon

Доброго времени суток!
    Самой важной и прекрасной половине человечества :give_rose::give_rose::give_rose:
    Сильной половине, не сдавать позиций, положенных Богом.:good:
    Давайте пытаться жить в гармонии и по чести.:scratch_one-s_head:

Во закрутил. Не-е, это наверное :bad:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)