Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Shine

Shine Well-Known Member

І висока то теж дуже гарно;), а що до зручності - красота, як відомо вимагає жертв:mocking:
    Я теж люблю високі шпильки але не на кожен день, а на кожен день - кросівки, це моє:)

• Подобається Подобається x 8
  2. Templar

Templar Дуже важлива персона

а курча, дороге певно, а то мені спадобалась фотка..

• Подобається Подобається x 1
  3. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Не прибідняйтеся ;)

• Подобається Подобається x 9
  4. Templar

то просто з непривички!
    То саме, що після 2 годин коньків одягнути кросівки...

• Подобається Подобається x 3
  5. Shine

Shine Well-Known Member

А чому для Одеси? Нічого такого в Одесі не зауважувала...

• Подобається Подобається x 2
  6. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Причём цыплёнок? Уточни. А то дяденька Чалдон совсем не понял.о_О

• Подобається Подобається x 4
  7. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

о_Оо_ОТо ж вбитися можна.Схиляю голову перед тими жінками і дівчатами,хто вміє ходити на таких височезних підборах.Я волію взуття на каблучку не вище 6 см(то моя оптимальна висота) або на танкетці.

Класні штуки:)А по льоду пройдуть?Нам би такі у Львові згодилися:)))

Чалдон,тут не про курчатко йдеться:)))Це,ммм,слово - зв"язка,на зразок російського на букву б:mocking:Ніби правильно пояснила:scratch_one-s_head:

---------- Додано в 20:04 ---------- Попередній допис був написаний в 20:03 ----------

Мммм,кросівочки..Обожнюю!найулюбленіше і найзручніше взуття.Шкода,що робочий стиль не дозволяє кросівок і джинсів:sad:Коли була студенткою,я з них не вилазила.

• Подобається Подобається x 8
  8. Locke

Locke невиправний реаліст

А при якому моєму, якщо не секрет?

• Подобається Подобається x 3
  9. Templar

Та я з села того набрався. в нас просто роблять інший наголос і получається не таке значення, я не знаю як то пояснити.... :scratch_one-s_head:

10. Filosof

Filosof Well-Known Member

В Одесі женщіни переважно невисокі.

Треба лише звикнути.
    До речі у європейських країнах високі підбори вдень не носять. І декоративною косметикою не користуються. Хоча я тоже майже нею не користуюся. Не люблю коли обличчя нагадує маску.

• Подобається Подобається x 5
  11. nikolas

nikolas Well-Known Member

Мені сьогодні не пощастило,попався на світлофорі,домовлятись з даішниками не хочу принципово,вони і так не бідні.Влупили штроф 425 грн.,о така то творча невдача.:sad:

• Подобається Подобається x 13
  12. Chaldon

Да хоть по льду, хочешь и по болоту. Я представил по Львову в снегоступах.
    Ещё не лучше. о_О Во влип :scratch_one-s_head: На Б

• Подобається Подобається x 6
  13. Templar

---------- Додано в 21:13 ---------- Попередній допис був написаний в 21:12 ----------

Во дають, тепер певно будете акуратніші, нє?

14. Shine

Shine Well-Known Member

Цікава думка...На слідуючий раз зверну увагу:) Але всі мої знайомі одеситки вищі за 170см.:pardon:, може тому мені здавалось навпаки:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 6
  15. Chaldon

Не! Спать не буду. На Б Хоть обозначь (про технику) Про того кто на (технике)
    :)

16. Іспанка

Було би кумедно:)))Зате не було б слизько:)

Підбори явно не моє.Скільки пробувала ходити - не можу і все.Ноги дико болять.Та й я звикла швидко пересуватися,а підбори явно уповільнювали мене.Такшо я за зручне взуття:)

А оце факт.В нас на першому курсі викладачка з Іспанії була,розказувала про їхній повсякденний стиль: простий зручний одяг,обличчя без косметики. Я теж мало користуюся - на роботу тільки туш і олівець для очей,помада або блиск для губ."Бойову раскраску" дозволяю собі тільки на свята або на якусь забаву.

• Подобається Подобається x 7
  17. Templar

Вы имеете ввиду, что когда буду писать "Курча" обозначать буквой "Б"?)
    А то я потерялся...

18. Іспанка

То з розряду ненормативної лексики:)))

19. Nevermind

Nevermind Просто персона

Перший робочий день цього року виявився для мене вкрай безглуздим. :crazy: Спочатку забула вдома гаманець. Перший раз його забула за останні років десять. Зазвичай ніколи не забуваю. Склероз після свят. Довелося повертатися за ним додому. :sorry:
    Здавала сьогодні звіт в податкову. Натовп - величезний, стояли на вулиці. Прийшла здавати в 12 (думала, що на перерву народу попоменшає), вийшла звідти аж через 4 години. Простояла на морозі ... :sad: Змерзла

Інспектори злі. Чіпляються по дрібницях. Зате поспілкувалася в черзі з цікавими людьми. :)
    Потім вже не стала повертатися в офіс. Поїхала в гості до подруги. Вона чекає вже третю дитину. Мати-героїня. Привітала її з Новим Роком, попили чайок і я поїхала додому.
    А по дорозі у мене в маршрутці намагалися витягнути з сумки цей злощасний гаманець. :crazy:

• Подобається Подобається x 10
  20. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я думаю Вам впору на ЛФ відкривати магазин зимового одягу. Від таких класних чобіт не відмовились би половину форумлян.
    Іще думаю і дублянки теж би мали бути теплі і гарні.:good:

• Подобається Подобається x 7
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)