Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Мне мой доктур запретил совсем бросать курить, но настоятельно рекомендовал сбавить. Вот теперь бегаю курить во двор. А раньше в своей комнате. Сбавил и значительно. Кстати у нас сигареты с нового года подорожали на 46%.

• Подобається Подобається x 8
  2. Asmodeus

Asmodeus Well-Known Member

Нас це скоро також не омине, тому я і з нового року кинув, хоча це зовсім не основна причина....

• Подобається Подобається x 6
  3. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ромку повірте, що можна. Перед Вами той хто кинув. Почав в 1976. Кинув в 2007. Якраз перед Новим роком,місяць не дотягнув. Спочатку перйшов із термоядерних на лайт. Потім тупо взяв і в один день кинув. Не скажу що легко.Дуже важко було( я курив по три пачки в день).Тягнуло ще через рік після того як кинув. Тепер вже повністю залежності немає.

• Подобається Подобається x 11
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Питання одне: НАВІЩО? За коня я вже чув. Про рак і решту "небезпек" читав на пачках. І шо?

• Подобається Подобається x 2
  5. Chaldon

Не умрём мы с вами 'Romko здоровыми, не-а, о_О

• Подобається Подобається x 3
  6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

http://www.youtube.com/watch?v=eXOGlYrlb3w

Цей ролик виклав недавно в себе в блозі один з моїх друзів. Писала йому, що агітувати кинути курити дорослу людину - марна справа. Поки людина не усвідомить, для чого їй здорове життя - шкода говорити.

• Подобається Подобається x 14
  7. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

+1000

Звичний день. На кухні обід доварюється, діти пішли на каток "Медик" (син буде вчити дочку кататись на ковзанах), чоловік займається справами, а я на ЛФ заглядаю.

• Подобається Подобається x 12
  8. Chaldon

Мы недооцениваем привычку курить. Я бы отнёс это к разряду наркозависимости. Уверяю вас, и я не хвастаюсь. Но сила воли и характер у меня не из слабых. Курить начал по глупости, как и пить, наркотики тоже не обошёл вниманием (любопытство). Всё бросил сам (не всё спокойно, но бросил). А вот сигарету не могу. Вы бы видели, мои ломки. А против курения, кроме давления на мораль, запретов и репрессий, не чего не хотят придумывать. Вот поэтому мой врач запретил бросать, но посоветовал курить, тогда когда действительно хочу. С 3х пачек, сократил до 6-8 сигарет в сутки. Иногда, очень редко, когда не всё в кайф, доходит до пачки. Гипнозу не поддаюсь, Кио после четных попыток сказал мне, дураков и гениев гипноз не берёт. Гениев он добавил, что бы наверное меня не обидить.;).

9. Romko

Я усвідомив,що купляти сигарети дешевше,як феназепам,гідазепам,реланіум.
    А дієвість більша.
    А спазми мої тільки ото бере

О...
    ходили до лісу...
    Там файно...

• Подобається Подобається x 5
  10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ну чому ж, я бачу перед очима більше саме таких випадків. В мене 40 років курить батько, час від часу роблячи спроби кинути, майже 20 років курить сестра.

Я про себе також кажу, що я курець - хоча дозволяю собі цигарку при хорошій компанії раз в півроку, чи коли при роботі над проектом маю напряг. Але я собі це можу дозволити - мені після цієї цигарки не хочеться другої. Я такий щасливий виняток, і дуже цьому рада.
    Знаєте, я нікого не відсуджую давно, тим більше за куріння. Але молодих агітую проти нього. Певне, добре, бо дочка не курить.

• Подобається Подобається x 7
  11. Chaldon

Выше исповедь, я и написал не с целью оправдаться, а для тех кто ещё не начал или ещё может бросить. Серьёзная зараза.

• Подобається Подобається x 4
  12. Filosof

Filosof Well-Known Member

Я колись пробувала справжнє "Мальборо". Іду я по Єкатеринінській (Карла Маркса). Дивлюся, у кіоску лежать: "Мальборо" (у м'якій пачці), "Ротманс", "Кемел" і т. і. Я питаю: "Це у Вас "Мальборо"?". Вона, продавщиця, подивилася, чи за мною нікого нема, і так перелякано мені отвітила: "Да!" :))). Вони мені обійшлися, ті сигарети у 25 грв. Принесла я їх додому - виявилося, що це контрабанда.

Останнє редагування: 2 січ 2011
    • Подобається Подобається x 1
  13. Romko

А шо то ше могло бути?
    Справжнє "Мальборо" тіки контрабасом передавалося...
    А всякі під...ки,і в нас виробляють...

• Подобається Подобається x 5
  14. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Уже ровно год не курю и не тянет

• Подобається Подобається x 4
  15. smeet

smeet просто спілкуюсь

Якщо б я міг курити 6-8 сигарет на добу,я б не лишав. У мене до початку робочого дня(до 8 години) йшло десь 6-7 сигарет.

• Подобається Подобається x 3
  16. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

По крутости эта дзяма напоминает армянский хаш, тоже употребляется с утра

17. Filosof

Filosof Well-Known Member

Треба вийти у магазин - не хочу. Огидно на дворі. :sad:

18. poetka

poetka Дуже важлива персона

Прийшла людина,яку я зараз бачити явно не хочу,отож сиджу тут з вами закрившись в кімнаті.Зараза,думала зараз висунусь ,ну хоча б кудись,а тут він і сидять з моїм чоловіком дивляться тєлік,ну як так?:sad:

19. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

буквар скурив? :)

• Подобається Подобається x 6
  20. Chaldon

Не-е, уже физику, или биологию, точно?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)