Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Читаю форум і думаю, шо то тільки в мене був НР такий собі. Спочатку мала проблему зібратись - волосся не накрутилось так, як хотіла, тож за пів години до виходу довелось мити голову.. На замовлене таксі не встигали, добре, що чоловік - постійний клієнт, то вдалось на пів години пізніше викликати машину. Перед виїздом наклеїла ногті, але не встигла їх підтесати. Тож була як Едвард-руки-ножиці :crazy: По дорозі намагалась одягти кульчики. Один ніяк не давався, бо в мене в одному вусі дивна дірка і трохи затягується, якщо 2-3 тижні кульчики не носити, а я майже і не ношу, бо рідко куди виходжу зараз, та і боюсь загубити знімаючи шапку.. Ще й то вухо почало кровити.. :sad: Вже на квартирі, де святкували, продовжила спроби. Чоловік пробував, але йому було не добре від тої крові (бо коли кульчик хоч на половину заходив, то крові не було, а коли витягувала, то кров текла рікою!!! :crazy:) Потім якось вдалось мені його зачепити. На щастя, хлопці самі приготували стіл.

За годину до НР всі були п'яні, крім мого чоловіка (він п'є віскі по трохи, а ті всі - горілку). Ледве дотримались до НР. Сам НР зустріли на балконі 9-го поверху з шампанським, спостерігали за салютами. Зразу після того надумали їхати в студмістечко на дискотеку. Приїхали. Нам з чоловіком вже не хотілось нікуди йди, бо було холодно, я легко одягнена (бо ж нічних походеньок в планах не було!!), клуби зайняті, купа п'яних.. Але знайомі ображались на те, що ми хотіли їхати додому, тому довелось з ними зайти до клубу. Але через 15 хв ми таки втекли звідти, поки знайомі розпивали наступну фляшку, бо студентська дискотека з музикою унц-унц-унц - то не наше. Старість :)

Сьогодні відсипались.. Хавчик весь лишився там на квартирі. Сидимо на яйцях і шоколадках :))) Та й так..

• Подобається Подобається x 16
  2. Templar

Templar Дуже важлива персона

не списуйте все на старість, музика в клубах дійсно противна)

• Подобається Подобається x 5
  3. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Нарешті!!! сіла та випрямила ноги))))) попросила мужа відкоркувати шампанське,бо раптом, після усього шумного святкування, згадали,що вчора (31 грудня) було 5р. з дня нашого одруження...

• Подобається Подобається x 14
  4. poetka

poetka Дуже важлива персона

І в мене НР так собі...По перше за пів хвилини до бамкання 12 мене так обшарахали шампанським,аж з вух текло.....і я зірвалась,бо оте все дійство відбувалось на моєму новесенькому диванчику....(уявіть),я мало не втратила свідомості від люті,як уявила свій новесенький любимий диванчик в плямах...о_ОКошмар!!!!!потім якось заспокоїлась:)......і все пішло як звично,як завжди.....

---------- Додано в 21:11 ---------- Попередній допис був написаний в 21:09 ----------

Хай оцей Санта принесе вам щастя,мир і злагоду у вашу сім"ю.........

• Подобається Подобається x 14
  5. kutuz

kutuz Well-Known Member

Ще раз вітаю всіх з НР!Зустріли його ми гарно,дали можливість доньці приготувати святковий стіл і ось що получилось:Рік почався з приємного сюрприза,бо я весь час думаю,що моя доня ще маленька,а вона підійшла до справи по дорослому.

• Подобається Подобається x 15
  6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Повитягала з шафи коробки і кульки з дрібним одягом, який так і не був порозкладаний після переїзду, бо не було куди (купівлю шафки плануємо на кінець січня). Збираюсь до Львова помаленько. У вівторок їдемо.. А тут чоловік каже, що завтра приїде знайомий разом попрацювати.. А я вже так файно порозкидувала шмотки по квартирі :girl_crazy: Тре то всьо назад до шафи поховати..

• Подобається Подобається x 12
  7. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

2011 год начинается 3 февраля, символы: Кот (Заяц, Кролик), Металл, Белый (золотой). Не зря я рыбу ел. А вот с морковкой повременить надо бы.;)

• Подобається Подобається x 8
  8. kutuz

kutuz Well-Known Member

:))):haha:Я дорогий Chaldon рибак і діяв по принципу риболовлі,прикормлюю заздалегідь;)

• Подобається Подобається x 4
  9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Карочє,той 2011 рік мене вже дістав фкорєнь.
    І всьо.

• Подобається Подобається x 6
  10. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Не успев начаться? :scratch_one-s_head:
    Ну что по кофе?:dntknw:

• Подобається Подобається x 4
  11. deva

deva Well-Known Member

[​IMG] сама люблю моркву, а в морозилці мерзне в мене кролик. То що не можна його їсти того року?Взагалі то мені захотілось кавунчика))

---------- Додано в 22:55 ---------- Попередній допис був написаний в 22:54 ----------

• Подобається Подобається x 7
  12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Сидимо з чоловіком як на безлюдному острові.. Їсти нема шо (бо що на НР купили, то до знайомих занесли, а додому не подумали купити, бо їдемо за 3 дні і хочемо холодильник виключити, поки нас не буде..).. Магазини закриті, на найближчу заправку їхати не хочеться, та і що там толком купиш?.. Знайшли одну піццерію, яка ще працює і привозить в наш район замовлення. Ось сидимо чекаємо гінця з піццею :)

• Подобається Подобається x 12
  13. Templar

Templar Дуже важлива персона

Почав курити, ось так...

• Подобається Подобається x 2
  14. Romko

Кидайте....

• Подобається Подобається x 11
  15. Svjato

Svjato Well-Known Member

Дістеньте собі краще тамагочі ;)

• Подобається Подобається x 9
  16. Filosof

Filosof Well-Known Member

Не раджу починати. Я почала курити у стані стресу (давно покинула), а Вам для чого? Це паскудна звичка. До того ж б'є по карману.

• Подобається Подобається x 11
  17. deva

deva Well-Known Member

неварто, кидайте

• Подобається Подобається x 6
  18. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Templar, навіщо з нового року починати робити безглузді вчинки?

Давайте, Ви кинете, а ми будемо робити вигляд, що Ви й не починали?

• Подобається Подобається x 10
  19. Romko

Кине...
    То мені вже тяжко...
    З 30-ти літним стажем....
    Якби я вчора почав,то юж би лишивсі того....

• Подобається Подобається x 8
  20. Locke

Locke невиправний реаліст

А що тут розуміти - яке суспільство, така і естрада.

• Подобається Подобається x 10
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)