Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. poetka

poetka Дуже важлива персона

Молодчина Іруська,хоч сукеночку і чобітки придбала,а так ще б рік чекала....Не відмовляй собі,як є можливість.......А доносити старі речі завжди встигнеться...

---------- Додано в 13:30 ---------- Попередній допис був написаний в 13:25 ----------

А я вся в шампанському,вчора робила торт "Сніжинка Шампанського",такий стояв запах,можна було прибалдіти,отож святкування НР,в мене почалось ще вчора у вечері ,коли варила желе з шампанського для поливки торта і готувала мусс з шампанського і вершків....Ото б ви мене бачили,вся така очманіла по кухні лазяла:))):)))А нині зранку викликали таксі і відвозила свого чоловіка в поліклініку в нього щось з очима.......окуліст сказала-ерозія вірусного походження,виписала ліки на 150 грн.Все що заробила на тортиках потратила на всякі каплі і мазі:sad:але здоров"я важливіше однозначно....
    Отож торт "Сніжинка шампанського" вам від мене на Новий рік....З наступаючим:)

• Подобається Подобається x 16
  2. Filosof

Filosof Well-Known Member

Прокинулася. Зробила уже "Олив'є" та салат з курки та ананасів. Треба вийти у магазин, дещо купити, та поповнити собі рахунок на телефон. Прийду та поставлю качку у духовку.

• Подобається Подобається x 9
  3. poetka

О!!!Я так поповнила на днях,ні грошей,ні поповненого рахунку,термінал захавав гроші і по всьому.....:sad:

• Подобається Подобається x 3
  4. Fon

Fon whom how

оті блискучі штуки на торті, це з маминих коралів повисмикували? це потім випльовувати треба? чи ковтати і воно прочищає пряму кишку?

• Подобається Подобається x 6
  5. Filosof

Я тоже поповнюю через автомат, бо карткою менше, ніж на 30 грв, не поповниш.

• Подобається Подобається x 3
  6. poetka

Як каже мій чоловік на них-підшипники:)Насправді це кульки з цукрової пудри і желатину пофарбовані харчовим кондуріном(є така фарба блискуча).На смиак звісно воно ніяке,але для видосу саме те.....

• Подобається Подобається x 5
  7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Сидів тут д 3-ї...потім встала Зоряна...трохи послухали коляди....пішла спати.
    Під ранок подзвонила мама...побіг,викликав "швидку"...тиск...то часто...таблетки тоді не йдуть,рве...
    Приїхали...вкололи...посидів,поки впаде.
    Пішов,трохи перекімарив.
    Зранку скочив на базар,купив папіросів,води з бульками,та й во так...
    Сидимо...вбираєм йолку.

Люба теж сходила на базар,прийшла трохи сплакана....
    Почула як кілька бабів пліткували між собою,оповідали,як виділи в посадці тата з сином(!)-калікою.то каліка гонит,ричит дикими голосами,а дзісяй кинулась і ледве не забила їдну з них...

Рясне - село....
    І знов сидимо...приступ....крик...агресія...трохи спокою...відступ...і по колу...
    Помаленьку вбрали ялинку....

ще б настрій....до неї...
    В душі,як в общєствєнній уборній....

• Подобається Подобається x 12
  8. poetka

Може прочистити,якщо багато наковтатись:mocking::)))але те шо без шкоди для здоров"я,це 100%.:)

---------- Додано в 14:13 ---------- Попередній допис був написаний в 14:12 ----------

А ялиночка дуууже гарна,а мій чоловік не дозволяє ялиночку ставити:sad:

9. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Виявилось, що то не сукєночка, а блузочка :girl_crazy: Ну шо я винна, що найменші розміри мені по коліна? :haha: Побачила вранці, коли примірялась і нагнулась :shy: Короткувата блузочка, хоч і могла б мені бути сукєночкою, бо такий фасон.. Погнали купувати якісь шорти до неї.. Вибирала з відділу "підлітки 11-15 років" :crazy: Але виявилось, що не пасують шорти :sad: Піду в штанах чи райтузах.. А вже купила такі класнючі колготи! Ех, шкода, не засвітитись їм на цьому НР :sad:
    Чоботи так і не купила, бо вчора одні сподобались, то сьогодні всі інші ніяк виглядали поруч з ними. А ті були в іншому магазині, не було часу по них їхати.. Треба було зразу брати. Хоча по нозі лежали не найкраще.. Ай, вже з понеділка піду щось шукати. А поки що поїду в осінніх чобітках, все одно на таксі, не буде холодно.. Та й таке..

Гарно відсвяткувати! :)

Останнє редагування: 1 січ 2011
    • Подобається Подобається x 8
  11. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

захлинаюсь слиною... дуже апетитно виглядає. окрім тих намистин - у мене на рівні підсвідомості блок вмикається, як їх бачу.

у мене звичний день... проспала. прокинулась о 8-45, на роботу запізнилась, зате зібралась за 15 хв. у метро носом кров пішла. хвилин 20 ішла. вкинула у скриньку останню хенд-мейд листівочку.
    на роботі відправила у шредер паперів, що назбирались за рік, особливо нічого не зробила. провели із колегами старий рік, забрала з пошти свою посилку зі Штатів, вдома прибрала завали на столі, пов"язані з прийняттям Податкового кодексу. бабусі дозволили з лікарні додому піти до 3-го до вечора. добре , коли вона тут. бо змучились усі вже: і вона,і ми...хоч трохи побуде вдома за останній місяць...

дуже хочу спати. і горло болить.

12. poetka

:)А їх просто можна ложечкою познімати тай все.....
    В мене вони вже закінчуються,тобто скоро вже не буду ними прикрашати....буду шось нове вигадувати.
    Зараз тушкую м"ясо,прийде брат з дівчиною.........

• Подобається Подобається x 2
  13. Игорь

Игорь Well-Known Member

Встречаю новый год в компании, в частности, одного мусульманина, находящегося у нас сейчас "на обеспечении". Так вот, последний тост его сегодня был следующий: " Благодарю аллаха, что он не показал мне не разу в жизни больших денег, а то бы я только об этом и думал". Возможно это он меня хотел подколоть.Для него любые деньги в его положении большие. Но мысль верная. У Курта Вальдхайма встречал мысль ( вроде бы и глупую с т.зрения разных Энштейнов и Фрейдов) о том. что размер частной собственности должен быть ограничен. Ну хотя бы десятью-пятидесятью миллионами. Конечно тогда разрушение Земли будет идти не такими быстрыми темпами. Сколько же всего надо, чтобы каждый на яхте катался? А, вообще, надо ли это. Но всё же об этом следует подумать. Пусть это не тянет , по своей красоте на " квантовую теорию". Однако ... Счастье - это смотреть на звёздное небо не чуя бензиновой вони, не слыша рёва моторов и прочей нечисти. И умереть раньше своих детей...

• Подобається Подобається x 4
  14. kutuz

kutuz Well-Known Member

Дааа!А продорожає щось,опять таки буде на кого звалити;):)))

• Подобається Подобається x 2
  15. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

До Нового года у нас осталась 11минут. Отправил всем знакомым поздравления. Просмотрел принятые и ещё приходят. Спасибо! С вами в этом году было очень интересно. Эх что то расчувствовался. Старею однако.

Равин хороший:good: Надо беречь, у евреев прямая связь с Богом.

осталось 5 .минут.

16. deva

deva Well-Known Member

А ми сьогодні святкувати будем тільки з донечкою, чоловік на базі))) Так що багато не готувала, тільки то що донечка просила. Правда, вчора спекла мяска, зварила все на салати. Зранку збігала в магазин дещо докупити, потім готувала, зараз сиджу і відпочиваю, чекаю приходу нового року.

• Подобається Подобається x 13
  17. Filosof

Це у нас різниця у часі з вами - 3 години.Я тоже поздоровила усіх, до кого додзвонилася. Стіл накрила :good:. Потім покажу. З Новим Роком Вас!

• Подобається Подобається x 12
  18. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

З хвилини на хвилину чекаємо гостей-наших добрих друзів-сусідів.....в 24.00 буду на ЛФ он-лайн))))).ВІТАЮ УСІХ ІЗ НАСТУПАЮЧИМ!!!

• Подобається Подобається x 11
  19. Romko

Romko Дуже важлива персона

Зоряна трохи втишилась і сі дивим фтелєвізор....:sorry:
    А там....купа нових ґОдов...:preved:
    Мій земляк,з Теребовлі,Віктор Павлік,спєл красіву пєстню....:dance:
    Потім тота,варґата....соррі,Світлана Лобода теж пєла...:clapping:
    Гордість української естради....:moskali:
    Поцокав по каналах...капєц....
    На Майдані пайот Йолка....мальчіккрасавчік...:rus:
    Чекаю боя курантофф і головного дєйства нинішньої новогодньої ночі...

С новим ґодом,карочє в натурє...:bazar:

• Подобається Подобається x 15
  20. smeet

smeet просто спілкуюсь

З наступаючим Новим роком! Дозвольте повінчувати вам. Прошу не ображатися неукраїнцям, все це жарти.:)
    Сію,сію,засіваю-Вашу хату не минаю.З Новим Роком йду до хати,щось Вам маю віншувати.Щоб в достатку було сала і свиня Вас не кусала.Щоб мали маму і доброго тата,щоб була Ваша хата на гроші багата.Щоб чехи хати мурували, італійці самотніх українців доглядали, щоб поляки в Вас трави косили, німці ту траву загрібали, а москалі зі стайні гній викидали. Хай все це збувається, з Новим Роком,Христос Рождається !!!!

• Подобається Подобається x 16
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)