Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ravin

Ravin Well-Known Member

дети... - такое дело, но внучки у меня классные получаются....
    Просто балдею....;)

---------- Додано в 12:57 ---------- Попередній допис був написаний в 12:55 ----------

Ой..., как ты прав.... -даже нечего сказать....;)

---------- Додано в 12:58 ---------- Попередній допис був написаний в 12:57 ----------

о_О
    Может любов?

• Подобається Подобається x 3
  2. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Любовь зимой приходит в платье белом,
    Весной любовь приходит в платье голубом,
    Любовь приходит летом в платьице зеленом,
    А осенью любовь приходит в золотом.

• Подобається Подобається x 2
  3. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Ага, и что это у вас любовь ассоциируется с платьем?;)

• Подобається Подобається x 1
  4. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Это плохо? У Вас она ассоциируется сразу со швiнками?:)

5. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Это что токе, трусы что ли?
    ;)

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Чому? Що тримає?

7. Templar

Templar Дуже важлива персона

Думки про те, що в нас все зміниться, що буде нормальна влада і я зможу працювати за покликанням..
    О так!

Знаю, це вже з розділу фантастики....

8. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Якщо влада зміниться, за покликанням Ви завжди зможете працювати.

Але можу статись і таке, що Ви зрозумієте, що Ваше покликання - годувати людей. А це добра справа. І престижна. І багатообіцяюча, якщо станете професіоналом.

• Подобається Подобається x 5
  9. Fon

Fon whom how

Стандартна ситуація - дитина бігає наче навіжена кімнатами, пищить, і перекидає все на своєму шляху. Загалом тренується до армагедону 2012 чи євро 2012, без різниці. Дзвінок у двері. відчиняє жінка. на порозі у костюмі діда мороза стоїть... НЕГР. німа сцена на 5 секунд. Негр побачив дитину, показує жінці візитку з написом "20 грн" і з сильним кенійським акцентом - Я ЗЛИЙ ПЕКЕЛЬНИЙ САНТА, НЕЧЕМНІ ДІТИ ВДОМА Є?!!?? і починає розгортати великий червоний мішок - Я ТАКИЙ ГОЛОДНИЙ, ТАК ХОЧЕТЬСЯ МЯСЦЯ НЕЧЕМНОГО ХЛОПЧИКА!!
    кіт на антресолі, дитина в спальні під ліжком з виряченми очима. жінка мовчки дістає двадцять гривень, суне чорному санті в кишеню і голосно каже - ДЕСЬ ТУТ БУВ ОДИН НЕЧЕМНИЙ ХЛОПЧИК. через 2 хв негр, ще страшно поукавши, пішов. дитина два дня живе по командам, кліпнути боїться. мабуть тепер стане священиком ))))))))))))))))))))))))))))
    самому пиво в рот не лізло два дня 0_о

---------- Додано в 15:17 ---------- Попередній допис був написаний в 15:14 ----------

визначаємо коефіцієнт харизми. берем карму і ділим на дописів
    я 12.77

• Подобається Подобається x 12
  10. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Хворію...прибираю,готую і щойно із синочком закінчили прикрашати нашу Новорічну Красуню...

---------- Додано в 15:24 ---------- Попередній допис був написаний в 15:22 ----------

)))))))) а я 23.23 (або 37 хв.до НР)))))

• Подобається Подобається x 10
  11. Honda

Honda Well-Known Member

Зараз має приїхати коханий... ура!!!!
    День, як на диво, вдався хороший... Ходила писати залік з економіки, вчора вчилась допівночі :sad: але й оцінку маю відповідну ;) тепер на 1 проблему предмет менше!
    Пішла на Краківський, купила різних прикрас (бантики, шишечки, ангели...) як приїду додому буду плести вінок на двері!
    А зараз іду прикрашати стелю сніжинками...
    того року це виглядало так
    а нині я ше добавлю більші сніжинки!;)

• Подобається Подобається x 13
  12. poetka

poetka Дуже важлива персона

А мій тортик зараз певне вже добирається до Варшави...........:)

---------- Додано в 18:59 ---------- Попередній допис був написаний в 18:57 ----------

Вийшов такий простенький,аж мені сподобався.......якось наживо він інакше дивився:sad:

• Подобається Подобається x 14
  13. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Завтра Новий рік,а в мене настрою до свята немає..Ходжу злюща - презлюща як оса,на всіх кричу,ніц мені не подобається.Взагалі,останнім часом я стала страшенно нервова.Певно треба щось міняти..Святкуватиму НР в коліжанки вдома,думаю,може хоч на святкуванні настрій з"явиться..

• Подобається Подобається x 14
  14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не сприйміть як образу абощо...
    Це чисто психологічна порада.
    Підійдіть до групи пияків десь в якомусь дворі і зробіть їм зауваження. Тема зауваження немає різниці. Після того, як Ви відійдете від почутого, Ваш настрій різко покращає...
    Я досить серйозно... Мене навчив один психіатр. Помогає.

• Подобається Подобається x 6
  15. Filosof

Filosof Well-Known Member

Особливо, як синець з ока зійде. Хіба можна пиякам робити зауваження!

• Подобається Подобається x 8
  16. VasMT

Ні. Не можна.
    Але психологічний стрес, який викине в кров річну дозу адреналіну, поверне відчуття реальності і радості життя.
    Для прикладу наведу недавній випадок.
    Зателефонували мені і сказали, що одна небайдужа мені людина потрапила в непритомному стані в лікарню. Кинувши все лечу. Прилетів. Людину знайшли п"янючою на цвинтарі. Викликали швидку. Привели до тями. Намагаючись взнати хто-що вийшли на мене. Приїхав. Забрав. Зранку наступного дня прийшов. Відкрила його дружина. В його мозку промайнула думка, нібито я прийшов з опохмелятором. Вийшов з радістю назустріч. Вхопив тягла. Три дні не виходив з хати, не міг... Зрозумів, що якби він зконав у фосі, було би легше... Вдячний.

• Подобається Подобається x 4
  17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

До сьогодні думали, що святкувати НР будемо самі вдома, бо компанія не могла зібратись. Але сьогодні ті всі, хто нікуди не прибився, вирішили, що треба таки зібратись. Мало того, вирішили все таки піти в клуб!! Ми з чоловіком пішли по магазинах і вибирали мені одяг (бо я гола-боса, ходжу в неформально-спортивному стилі, зовсім не готова до виходу на бал взимку..). Думала, що вже нічого не куплю, бо все розпродано, да те! Одягу купа, а людей ще більше! Здається зараз тривають святкові знижки, в кожному магазині черги до примірочних, до каси по 10-20 людей в черзі!!! Ходила як дурна по тих магазинах: більшість суконь - чорні! Дуже мало було кольорових, а як і були, то з такої тканини, що фє.. Вже мовчу про розміри! Часто сукні починались від розміру L!!! А як і знаходила найменший можливий розмір, то і той був завеликий! :wacko: Спортивне то в підліткових відділах можу купити, але не вечірню сукню! Потім вирішила брати що-небудь і взяла просту сукєнку чорно-білу. До неї біжутерію, колготи.. Залишилось ще чоботи завтра купити, бо маю тільки спортивного типу.. Рано чи пізно треба було їх купити, але як завжди все в останню хвилину.

Ото поки ми лазили по магазинах, знайомий, який нас збирає, обдзвонив всі можливі клуби Лодзі. Всюди, звісно, все зарезервовано, або дуже дорого, або треба прийти парами (а у нас тільки ми - пара, а ще 4 хлопці). Після магазинів зустрілись компанією і пройшлись по місту в пошуках клубу. Декуди були вільні стоячі місця, але нас то не рятує. Знайшли один новий клуб, в якому світлова ілюмінація була просто вражаюча, якраз вільна відгороджена аля кімната зі своїм холодильничком (!!!), навіть не дорого.. Але! На НР буде тільки драм'н'бейс, а ми не любителі такої музики :sad: А ще хлопців відлякав офіціант, на якого вони спочатку подумали, що то дівчина :crazy:

З того всього ми вирішили святкувати в знайомого вдома. Ось так даремно налазились намерзлись, зато маю нову сукєнку :)))

• Подобається Подобається x 11
  18. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Вчора після обіду зібрала речі і приперлася в Городок:)
    Думаю відпочину собі :)
    Ага....так-так помила три вікна,попрала всі штори,перевернула свою кімнату з ніг на голову:)))
    А і ще пів дня їсти варила,а сама щойно маю обід-вечерю!

• Подобається Подобається x 5
  19. VasMT

Мільйон плюсів за цю фразу :)))
    Я її чую мало не щомісяця. І від Дружини, і від доні, і від невістки...
    Цікаво, якби я відкрив маленький бутік "секонду" з їх лашків, я би став другим фірташем?

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Таких жінок, як Ваші, я не розумію, чесно кажучи. Але я дійсно гола-боса, останній раз так ходила по магазинах для себе рік тому, як купувала осінній одяг, щоб йти на весілля. А після того з одягу купила лише джемпер, пару взуття, шапку, на секонді плаття, блузку і лижні штани. Це за цілий рік!
    (просто мені свекруха, коли була в США, відсилала речі. але то все було спортивне-неформальське. шкода було гроші тратити на нові речі, коли тих є багато і треба позношувати.. а на баль в такому не підеш :pardon:)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)