Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

У кого что болит, тот о том и говорит, -старая селькупская пословица, однако. ;)

• Подобається Подобається x 1
  2. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Кстати, хорошая идея! С бутылкой водки и олень на ура пойдет. Вот только не слишком я ее - водку - люблю. А вот с коньячком при случае обязательно попробую. Расскажу в незвичном дне.:good:

• Подобається Подобається x 4
  3. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

не знаю як той тиждень пережити і все встигнути-завтра прибирати,постіль міняти,ялинку ставити,а пообіді на ДН,в середу зранку на роботу,на 2 в перукарню,в четвер зранку педрада,потім святкування,а в п"ятницю цілиц день готувати на НР......не хочу НР,не хочу гостей,хочу СПОКОЮ.....

• Подобається Подобається x 13
  4. Chaldon

Прочитав вас. Охота как отец обнять и приласкать и по нежить.
    http://www.youtube.com/watch?v=Dtst0I75juA

• Подобається Подобається x 5
  5. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Зараз всі жінки напросяться у Ваші обійми,бо напередодні свят майже у всіх такий настрій:)

• Подобається Подобається x 10
  7. Chaldon

Не, Так же написать, не получится. :give_rose:

8. Summer

Summer Well-Known Member

а зал великий, а квитки свобідно можна взяти? а шо там ше йде крім Поттера і йолок?

9. крадійка надій

крадійка надій Well-Known Member

я теж аматоро, але малюю людей....надуманих...фантастичних)

• Подобається Подобається x 6
  10. Filosof

Filosof Well-Known Member

Космізм, правильно я розумію?

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Вже змучена від тих свят, а ще попереду НР і наше Різдво..
    В п'ятницю були в свекрухи на свят. вечері. Там ще була бабця чоловіка і свекрухи коліжанка з дочкою. Обмінялись подарунками. Свекруха кожному приготувала подарунковий пакет з косметиками і дрібним одягом. Сама ж отримала запрошення в спа, від чого була в дуже великому шоці. Стіл був багатий, але частина продуктів були куплені готовими (вареники з сиром, вареники з капустою і грибами, оселедець маринований). З головних страв свекруха робила грибну зупу, карпа і бігос (тушена капуста з грибами/горохом). Ввечері бабця дивилась трансляцію з Ватикану, а ми пішли спати.

В суботу поїхали додому переодягтись і взяти продукти/алкоголь/подарунки і поїхали до знайомих. Нас було 10. Кожен притащив якісь страви. Один хлопець приніс свої вареники!! о_О Це були найсмачніші вареники, які пробувала в Польщі! :nyam2: Правда виглядали смішненько - розмір як долоня, затиснені повністю довкола, як сонечка :) Ми вирішили зробити маленькі подарунки і принесли для кожного по яйку-сподівайку :))) Така дрібниця, а всі тішились, як діти, знаходячи в своїх яйках динозавриків, зайчиків, песиків і інших звіряток.

В неділю був день зав'язування сала, нічого не робили.
    Сьогодні чоловік ледь встав і поїхав до Варшави. Я теж ледь встала, щоб зробити йому канапки, а потім ледь встала взагалі.. До магазину не пішла, нічого не готувала, сиджу працюю. Шеф назбирав завдань за свята, треба розгрібати. Так не хочеться, а треба.

• Подобається Подобається x 9
  12. Templar

Templar Дуже важлива персона

ех... Завтра на екзамен, а я спати не хочу, знову буде важко проснутись

13. Chaldon

Пожуй сладенького и баиньки. Или дурны ноги голове покоя не дают? ;) Если есть мята и мёд, сделай сладкий чай и закусывая мёдом, выпей.

14. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Або з'їжте яблуко, також перевірений засіб. :)

• Подобається Подобається x 3
  15. Templar

Templar Дуже важлива персона

---------- Додано в 23:43 ---------- Попередній допис був написаний в 23:41 ----------

А ось яблук немає, о так!
    нічого зараз зроблю чаю і хліба з медом;)

16. poetka

poetka Дуже важлива персона

зал достатньо велики1й ми були в Імах(найбільший) екран здоровезний,шо йолки палки,окуляри всім дають,квитки мож взяти спокійно,тільки черги,бо вчора була неділя, в менших залах теж якісь фільми.Мене більше цікавив великий зд,там аватар,про космос фільм,і океанські рибки і ше "Лускунчик".....
    Один раз можна піти.....

17. Summer

Summer Well-Known Member

випав сніг, дивлюсь у вікно і думаю....і хто завтра доріжки буде на снігу тріпати? зносити ніхто не хоче, кажуть скинемо з балкону... уявляю, як то буде виглядати )))
    спекла пляцок, все кухня закрита...до завтра , до 7.00 :)

• Подобається Подобається x 3
  18. poetka

poetka Дуже важлива персона

Була в гостях,поисділи класно,ппопоїли ще ліпше,один фацет цілий вечір анегдоти травив......отом вже лаха дерли по повній.....

19. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

седня был корпоратив .................... водки накушалси итить колотить ................................. эээ всем привет .... все люди братья морды бить последнее дело ... мир... труд .. май .................. спать ......:wacko: ....

• Подобається Подобається x 7
  20. olya_d

olya_d Well-Known Member

ми з чоловіком собі на НР десь за годинку все встигаємо наготувати :)
    Хоча тиждень теж напружений буде: маю закінчити певний обсяг роботи (а не встигаю катастрофічно!!!), в середу зранку в малого свято в садочку, потім в мене перукарня, далі - їдемо на забаву, в четвер знову прийдеться відпрацьовувати і за четвер, і за середу, ну а п"ятниця - ми завжди прибираємо перед НР, викидаємо непотрібне (і де його стільки береться?), ставимо ялинку і готуємо вечерю. Потім 50 грам шампана і я лягаю спати :)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)