Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Такова сильяви, а покой нам только снится. Там на рисунке чалдон с топором, сильно симпатичный и стройный. Всё по Путину лекало кроите?:haha:

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мого знайомого саме так пікетували.
    Прийшов бригадир тої компанії, подарував образок(напевно, щоб той не падав духом) і каже : ми будемо вас пікетувати, витягнув мегафон, кинув два дроти на акумулятори і два дні група кричала: ганьба.

3. kutuz

kutuz Well-Known Member

В бій,це не маски шоу,в бій це завжди серьозно;)

---------- Додано в 23:11 ---------- Попередній допис був написаний в 23:06 ----------

Та Вам в дитячому світі одяг шукати дарма.Думаю скорше в спец пошитті;):good::)))

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ше троха потерпи...
    І буде йолочка...

• Подобається Подобається x 7
  5. smeet

smeet просто спілкуюсь

Чи є на форумі спеціаліст по пенсійному забезпеченню.Необхідна негайна консультація. Дякую.

6. Filosof

Filosof Well-Known Member

Ходила в університет, дізнавалася, коли можу здати останній залік. Прийшла і почала прибирання. Тоді приготувала святкову вечерю. Прикрасила ялинку. Ще й успіла манікюр зробити. :)

• Подобається Подобається x 6
  7. poetka

poetka Дуже важлива персона

Молодець Філософко.
    А я нині вдома маю кон"юктивіт,очі червоні,як в бика...Наробила гарбузового варення,нащо ,щоб зігнив....і спекла гарбузовий рулетик,одним словом влаштували гарбузовий день,А!!!Ще соку з гарбуза вичавила......
    Всіх у кого сьогодні святвечір: Смачних вам страв;Христос Рождається!!!!!!!!!!

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нині був гарний день....до обіду...
    А потім звичний...а...

Вечером, уставший до бессилья,
    Засыпаешь ты с мечтой о белых крыльях...
    А проснувшись, смотришь в зеркало сердито
    На рога, на хвост и на копыта...

9. Filosof

Сьогодні традиційно печуть гарбузові пироги, рулети. У мене сьогодні справжній німецький стіл: гарбузовий пиріг, сосиски, домашня ковбаса, та пляшка віскі.

З Різдвом усіх!

• Подобається Подобається x 13
  10. Filosof

У мене учора неприємність трапилась: пересувала я швейну машинку, коли мила підлогу. А там зламаний ящик і гвіздок стирчав. І я розпорола собі ногу, трохи вище коліна. Кілька годин кров ішла. Шрам залишиться, я думаю. :sad:

• Подобається Подобається x 13
  11. poetka

poetka Дуже важлива персона

Придивіться чи цвяшок не іржавий......Якщо іржавий ,бігом до лікаря........і рану обробити перекіссю і милом господарським обов"зково.

• Подобається Подобається x 4
  12. Filosof

Прийшла щойно з кірхи. Ходила на службу.
    Гвіздок не іржавий. Я найшла у холодильнику мазь противогрипкову, якийсь "Аеробін". Але, схоже на те, що я нерв зачепила, бо коло рани синець.

• Подобається Подобається x 5
  13. Ravin

Ravin Well-Known Member

о_О:blush::give_rose:

14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Купили сосну..величееезнууу,насилу дотягнули до квартири,в ліфт не влазила.Тепер пніяк не можна пройти по квартирі,бо вона на весь коридор розляглася

• Подобається Подобається x 9
  15. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А якщо не секрет - якого Ви віросповідання?

16. Filosof

Лютеранка.

• Подобається Подобається x 8
  17. Un.Known

А як до нього прийшли? Батьки лютерани?

• Подобається Подобається x 3
  18. Filosof

Батьки - православні. З православ'ям порвала, бо це не моя віра. Були і інші обставини.

• Подобається Подобається x 3
  19. Un.Known

Я вибачаюсь, може в душу лізу, віра - то досить інтимне. Просто цікаво, як люди приходять до Бога, і якими стежками.

Як батьки сприйняли Ваш вибір? І чому саме лютеранство?

20. Filosof

Була життєва криза. Довелося зректися усього старого. Але ж правду кажуть: коли зачинаються одні двері, то відчиняються інші.
    Навіть коли я ходила у православну церкву (бо батьки ходили) - я не була православною. У мене є свої переконання. Якщо тобі щось не подобається у твоїй релігії - шукай іншу.

Не можу сказати, що батьки були задоволенні. Але вони не заперечували. Чому лютеранство? Кірха одеська була спалена 1976 р. Її того року відреставрували німці. Але недільна служба працювала. Я зайшла просто послухати і зрозуміла, що це мені ближче.

• Подобається Подобається x 9
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)