Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Прочитала в інтернеті,що завтра в Україні буде до +19!о_О:wacko:

Я майже завжди так роблю,та й він теж полюбляє такі сюрпризи:)

• Подобається Подобається x 6
  2. Filosof

Filosof Well-Known Member

А я здала етику. Нормально здала - на 70 балів. Вона мені так хотіла поставити. Я не схотіла, тому що мені мало 60 балів. У мене остався один легкий залік. Можу тепер вдпочивати: читати книжку, дивитись телевізор.:)

3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

То ше нічо, ноут мого чоловічка вже другий тиждень показує, що в нас +25 :crazy:
    Сьогодні було десь 0 градусів. Трохи топиться, трохи мерзне. Трамваї погано їздили, то трохи померзла.. Було і сумно і весело. Їхала з базару з повними сумками і ялиночкою. Їхати додому мені 12 хв. Але на пів дорозі треба було висісти, зайти на пошту забрати лист чоловікові. Але тьотка не дала мені :sad: Сказала, що може дати тільки тому, хто прописаний за тою адресою. Я почала пояснювати, що то безглуздо, бо є мій документ і чоловіка - прізвища однакові, прописка однакова, то вона мені лист не дасть, а якщо прийде чужий мужик, в якого ми живем, то йому дасть.. Але так вже є.. Що ж, понервувалась і пішла на трамвай. А тут як на зло знову їм щось сталось і майже пів години чекала. Мало того, що потратила більше грошей на білети, намерзлась, так ще й марно :sad:
    Зато потім було веселіше. Зайшла в аптеку, щоб купити клізму. Ну і прошу продавця "дайте мені найдешевшу найменшу клізмочку". А він питає "немовлятам до носа?". Я відповіла "та ні, мені в інших цілях". Він якось так дивно на мене подивився, що довелось зашарівшись пояснювати, що хочу пилюку з об'єктива здути перед тим, як його до фотоапарату вчепити.. Але були тільки великі і дорожчі. Казав завтра прийти, то замовить.

• Подобається Подобається x 7
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

А шо там....фтелєвізорі?:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 2
  5. Filosof

Не знаю. Треба подивитись. С. Шустер тільки у п'ятницю. ...Пошукаю, щось по одеським каналам.

• Подобається Подобається x 1
  6. Чупага

Чупага Well-Known Member

Ось що дивився.
    [ правила съема - комедийный сериал о четырех друзьях, ищущих свою любовь... ну или по-крайней мере отношения "с хорошим концом".... ]
    http://datingguy.com/
    Тим хто хоче схуднути цікаво буде ,може і передумають

7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А ми купили таку спеціальну для фотіка у фототоварах.

8. Filosof

"правила съема" - фільм єсть. З У. Смітом. :good: А серіал я не бачила.

9. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Якби ти знала,яка я тебе зла через ту мафію:)))В мене так гарно план йшов,а ти мені всьо поламала..От приїдеш до Львова і я вас з Хантером обох задушу:tongue::tongue:

• Подобається Подобається x 4
  10. Чупага

Чупага Well-Known Member

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Мені чоловік з ремонту фотоапаратури сказав, що така медична теж підходить, то ж навіщо платити більше? ;)

---------- Додано в 18:14 ---------- Попередній допис був написаний в 18:13 ----------

:give_rose: Як приїду до Львова, то може зберемося всі і вживу побавимось? ;)

• Подобається Подобається x 9
  12. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Я тільки за:)Головне Персі й Мартіні розсадити в різні кінці залу,щоб вони не перебили один одного:haha:

• Подобається Подобається x 4
  13. poetka

poetka Дуже важлива персона

А шо не гравців,вже не просять?о_О:cry:

• Подобається Подобається x 5
  14. Peri

Peri Well-Known Member

Щось сьогодні "запахло" весною.Так тепло і небо майже весняне.:girl_smile:
    А скайп далі не працює,чи то тільки в мене?:sad:

15. poetka

poetka Дуже важлива персона

Щойно перевірила...Працює.:)

• Подобається Подобається x 3
  16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Минулого разу просила. Ніхто не прийшов :sad:
    Тобто прийшов тільки Зайчик, але більше в рамках старого знайомства, ніж форумівки.
    Тому якщо в когось буде бажання побачитись, то прийду. А сама просити народ не буду. Шкода витратити день на розглядання принад коня Данила :sad:

• Подобається Подобається x 10
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

гм... чого тільки нема у нашій державі і яке життя цікаве!

Існує у Львові така собі група "УГУ". Платиш гроші, ставиш задачу і 20-30 чоловік пікетуватимуть кого захочеш. Барабани, труби та інший інструмент є.

• Подобається Подобається x 12
  18. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Я бы приехал, не очень стесняюсь.:dntknw: Может и когда нибудь
    и занесёт. С кем мы сотрудничаем, в Украине есть. Но пока не очень. :nea:
    Это "Лукойл"

---------- Додано в 01:11 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:52 ----------

Поделюсь. Я отправил жалобу. В администрацию области.

Теперь интересно узнать что предпримут. Или что ответят, если не против, поделюсь.

• Подобається Подобається x 11
  19. kutuz

kutuz Well-Known Member

Всім привіт!!!Я тільки що з роботи.Зараз перекушу і спатоньки.Щось я такий розбитий,втомлений.Але що зробиш,завтра знову в бій.

• Подобається Подобається x 8
  20. Ravin

Ravin Well-Known Member

Всё так серьёзно?о_О

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)