Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нині був наскок міліції (з економічних злочинів) на мою фірму...
    відбився...

один з нападаючих назвав мене наглим юристом. Повбивав би....
    Все скінчилося без хабарів і без особливої наглості, хоча я був навострений, як бритва...

хочу нового року і то вжеееее!!!!!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 13
  2. Summer

Summer Well-Known Member

а в мене як почався понеділок гонками, так до нині...
    Вчора метеоритом пробігла біля оперного, глянути на різдвяний ярмарок, а там ціни, ну все вище - от вам і все для людей... питають мене вдома "ялинка є? а я й не зауважила.... А стоїть ялинка біля оперного?:)
    нині - ганяла в банк аванс брали, так мене то зденервувало, шо ніяка преса по людські не напише, банк своє, газета своє... тільки роботу всім дадуть... А ну їх )) Зайшла в Знахар і шо стояла в черзі, як нарахували мені ліків для бабульки... тільки на 3дні купила ... , завтра буду докуповувати, хотілось, щоб допомогло, бо наші лікарі тільки саме дорожче, мені як загальну суму сказали, то не знаю ... пенсіонерам пенсії навіть на ліки не вистачить, от держава в нас...:nea:

• Подобається Подобається x 13
  3. Honda

Honda Well-Known Member

Стоїть, стоїть....

• Подобається Подобається x 4
  4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В мене був просто чудовий день! Виспалась, встала - роботи на нині нема. Поїхала в ремонт нарешті забрала фотік - вже працює!! :radist: (була без нього 3,5 місяці) Заплатила на 50 злотих дешевше, ніж передбачалось. Зайшла в аптеку - закупилась до Львова (до речі, якщо комусь якісь ліки з Польщі треба, то звертайтесь! їду 4 січня, то ж ще встигну якшо шо). В аптеці був дуже милий продавець, з яким трохи побалакала (він чув як я з мамою українською розмовляла, то почав питатись яка то мова, то він все розуміє :))) ). Потім лазила по магазинах шукала зарядку до акумуляторних батарейок. Але, на жаль, не було :sad: Купила копчену рибку - щось так захотілось і продавець в рибному був такий приємний :girl_in_dreams: В пекарні-цукерні купила бабку шоколадну (кекс?). Спробувала - така файна!! :nyam2: Потім приїхав чоловік, який зразу пішов спати, бо втомлений. Не прийшлось готувати вечерю. Потім мафія, де все гарно складається (ще й ніби добре діло зробила :girl_curtsey:). Потім дізналась, що конкурс салатний виграла :shy: Потім прийшла робота, тож 3 годинки сьогодні відклікала. Ото думаю піти з'їсти кваскову зупку і спатки. Бо завтра буде глобальний похід по магазинах - і закупи до Львова, і харчів треба на пару днів купити, бо в свята тут буде все закрито.

• Подобається Подобається x 14
  5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А я шкутильгаю:sad:болить нога.видно на танцях зв"язки потягнула.27-го знову виступати на концерті..Наталка і К хочуть святкувати НР у когось там на квартирі і придумали тематичну вечірку в стилі СССР:crazy:Попросили мене намалювати їм Леніна:))ну і різні прикраси придумати на ялинку.А шо там думати? Нехай звєзду причеплять і всьо:))

• Подобається Подобається x 11
  6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Звичний день.
    діджействую...і гоню по хаті(за малою).
    Були гості

Нагостилися і мали нас під фостом.
    Але,хоч такі гості,бо другі до нас не ходять....
    Зара здам зміну і йду,бо вчора надзвонив сотку гривень.
    Треба забрати.
    Та й всьо.

• Подобається Подобається x 12
  7. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Доброго вам дня! Девушкам :give_rose::give_rose::give_rose:

Пагода обалдеть :good: Тепло -11, снег сыпет, хлопья крупные, пушистые.
    Поеду по гостям. :mocking:
    http://www.youtube.com/watch?v=dmQgnURAFEI

8. Ravin

Ravin Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  9. poetka

poetka Дуже важлива персона

Я ше ослаблена як мочалка вижата,ше й до того всього кон"юктивіт вхопив, а в нас ранок в суботу,зараза!!!!!!!!
    Зробила снідання...поснідали з малявкою,чайочку з травками різними випили і все...попровітрювала.троха поскладала,думала попилисосити...та де,немаю сили,може по обіді.....

10. victorys

victorys позитивчик :)

Я вчора пакувалась до ночі.. Зараз сижу на роботі, але десь через годинки дві думаю збиратись, керівництво дало добро, добре що хоч розуміють, що дорога далека, їхати довго, на кордоні стояти теж... бррр, як подумаю, що нас сьогодні чекає...:bad: З ранку їхали на роботу, моросив маленький дощик і зразу ж замерзав на шклі, але думаю, що як будем їхати до Львова, то машина краще прогріється і не буде такого.
    І взагалі ми будем їхати як якісь бєженці :crazy: Їдем на майже 2 тижні, а речей як на пів року :))) Мій великий рюкзак + Павла великий чемодан на колесиках=це лише одяг.. До того 2 пари лижних черевиків (є надія зїздити в Карпати на НР), 3 кульки всякої їди та пиття + подарунки + телевізор для бабці + 30штук шоколадного молока по 250г (щойно взяла на роботі за копійки) + 3 літрова банка фарби і валік (мама буде кухню малювати) + великий настінній календар + ще моя сумка до того, в яку я напакую деякі речі, які треба бережно перевезти, + рюкзак з ноутом і різними косметичними засобами + ще Павла батьки нам запакують біґос і вчора спечений паштет з кролика... Карочє, надіюсь, що українськи митники виявлять добродушність перед святами і не будуть чіпатись до продуктів, які ми везем..
    Думаю, ще почуємось завтра, але якщо ні, то всім, хто святкує завтра Свят Вечір бажаю провести його у теплому, радісному та спокійному колі родичів та знайомих. :give_heart:

11. poetka

poetka Дуже важлива персона

П.С. Люди!!!!Бережіться того вірусу,шо гуляє по Львову,то така зараза,як вхопе,то сили відбирає.........

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

не зрозумів... при чому тут з Донецька?

• Подобається Подобається x 1
  13. Ravin

Ravin Well-Known Member

• Подобається Подобається x 6
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та звичайно наші. Хто ж ше?

• Подобається Подобається x 3
  15. Чупага

Чупага Well-Known Member

За поняттями мент учинив злочин перестає бути ментом стає в опозицію , тобто супостатом.
    Галичанин зробивши бяку стає людиною Дона Басса.)))

• Подобається Подобається x 3
  16. Ravin

Ravin Well-Known Member

17. Filosof

Filosof Well-Known Member

У нас туман на дворі. У мене сьогодні екзамен о 16.45. Учора книжку читала до піздньої ночі. Заморилась. Сьогодні піздно проснулась - голова болить. Випила таблетку. Тоді почистила від пилу клавіатуру. Завтра почну прибирання у хаті. Усе розкидано, підлогу треба вимити. Я так не звикла жити. Мені ніколи було.

• Подобається Подобається x 10
  18. Honda

Honda Well-Known Member

Всім привіт!
    В мене таке враження, шо надворі березень.
    Сьогодні нальоталась, ноги болять. Спочатку в Стрийський парк, "поставила" залік з фізультури. ;)
    Вирішила на цих вихідних їхати до коханого, він про це ше не знає ;) Купила для нього і його сім"ї маленькі новорічно-різдвяні подарунки: хороше вино, шоколад з Львівської майстерні шоколаду, пряники-зайчики, ялиночки, діди морози!
    Прийшла на квиткові каси, шоб купити квитки на Франківськ, а студенський не можу знайти. Думала, шо все, загубила... І тут я згадала, шо ше у понеділок робили на кафедрі лабораторну з аптечної, і брали на студентський ваги, ступки... Після закінченні пари я собі спокійно пішла додому :) Я таки Олень :)))
    Прийшлось мені нині йти в універ...з-за дурної голови страждають ноги!

19. Ravin

Ravin Well-Known Member

Во избежания всякого рода недоразумений, лучше предупреждать.:yes:

• Подобається Подобається x 2
  20. Honda

Honda Well-Known Member

Сюрприз є сюрприз. Все шо мені треба знати про його плани, я знаю ;)

---------- Додано в 18:36 ---------- Попередній допис був написаний в 18:35 ----------

Передбачено жити не цікаво!

• Подобається Подобається x 7
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)