Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Summer

Summer Well-Known Member

зі святом Миколайка всіх!
    читаю про сумні дописи, про те що покидають форум....сумно, але кожен сам вибирає, я вам скажу одно - без ЛФ ніяк!!! :) всі повертаються - перевірено ;)
    нині були в Ашані, так скоренько по списку, бо трохи людей підходило )) всек таки ціни вони тримають поки більш-менш, закупилась ...може до кінця неділі хватить)). Спекли піцу, подивилась серіал, нарядила свою штучну ялинку, підписую листівки :) ...і морально готуюсь до понеділка. )))

• Подобається Подобається x 18
  2. Peri

Peri Well-Known Member

Відсвяткували мамин ДН(наш незмінний Миколайчик любимий!)Трохи посумували що роки пливуть невпинно і що стількох рідних і друзів батьків немає...Але більше пораділи бо таки свято і вічні цінності - таки вічні:)

Щойно прогулялася з пеською по ву,гарно і не холодно.Передала по телепатичному "каналу" привітання-побажання всім хорошим людям.:)
    Хороший,може не зовсім звичний,день.

• Подобається Подобається x 16
  3. smeet

smeet просто спілкуюсь

Таке приємне пробудження...
    Мені везе бо в понеділок в другу зміну,до 13.00 можу ще про роботу не думати. Смачна ранкова кава. В квартирі 25градусів, за вікном зима.Єдине що недобре в 9.00 воду відключать, тому треба спішити помитись. А так провалявся б хоч до 10. Але нічого, так перелистаю сторінки на ЛФ. Дружина каже що я печаталка:).

• Подобається Подобається x 15
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Мала півночі воювала. Щоб вберегти мирний сон хомо,повів її трохи в ліс. А там казка. По дорозі назад глянув сюди. Побачив черговий плювок "работающего" Чітатєля. На мене,"гуляющего" по лісі. Втерся. Чого від такого ще чекати. Нехай "работаєт". Привів. Зара йду в ЖЕК. Викличу електрика. Най подивиться в щиток,бо краса красою,але той феєрверк вже насторожує. Та й во так.

• Подобається Подобається x 16
  5. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ромку йому треба,він гроші заробляє,на свята не хватає,може пришлют пару рублів;)

• Подобається Подобається x 10
  6. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Проснулся не спеша. Потянулся поскрипывая суставами. Крякнул, рявкнул, встал.
    Въехал в тапки, накинул куртку на сентепоне и вывалился во двор, подышать свежим воздухом. Пониже пояса пробежала изморозь, вокруг всё трещит. -36. Не долго поразмышляв о смысле жизни и не злобно позавидовав Равину, произвёл ротацию своего тела в дом, на кухню. Сварганил кофе, прикурил, включил вытяжку и тупо расслабился. Затем включил свой комп и вышел на forum.lvivport.com и написал вышеописанную чушь.:mocking:
    А теперь о главном.
    Доброго дня! Нашим девушкам на forum.lvivport.com :give_rose::give_rose::give_rose:

• Подобається Подобається x 14
  7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Бррр..навть уявити страшно!
    У нас -0,вітерець,сонячно,небо блакитне,класно так.Зараз починаю генеральне прибирання.(це я так планую,побачимо,що з цього вийде).

8. Filosof

Filosof Well-Known Member

А я залік здала. І непогано здала. Звісно, можна було б і краще. Забула увязи бігунок. Завтра поїду ще раз, щоб поставила. Стало легше. :)

9. Peri

Peri Well-Known Member

Всім привіт!:)
    Бачу,що майже всі хороші люди отримали мої вчорашні привітання-побажання,а хто ще ні,так то той телепатичний канал трохи глючит:))Але добре шо до Ромка до лісу дойшов,бо вижу шо як не комарі влітку то тро...і взимку нашого Ромка діймають!Ромку,ти ся тримай,бо то убогі духовно-душевно люди.Хай їм Бог гідно заплатить.

Попрацювала по телефону(як то файно,жи можна трохи в хаті підпрацьовувати;)
    Зайшла на рідний ЛФ - аж ся сонечко всміхнуло!А таки файних людей :give_rose:більше!:give_rose::drinks::kiss:

10. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Нині зранку сказали забрати собі крісло.Лишили го десь в коридорі біля таких-то дверей,шоб чекало мене.Приходжу-крісла нема.Жену скоро перепитувати."Як нема?Мусить бути,шукайте!"Шукаю.Вже на мене косо сі дивлять,шо то за ненормальна дівка так літає туда-сюда...Вже хочеться вернутися і гарно й поетично розказати тим свиням,шо я про них думаю...Аж бачу,якийсь "свєрхрєтівий" тягне моє крісло в невідомому напрямку.Відібрала.Пояснила.Занесла.Відзвітувала.Крісло подерли,поки крали.Сиджу,думаю...
    Зараз у Львові +3 за Цельсієм.Сонце сліпить.Кажуть,на Новий рік буде хляпа...

11. Ravin

Ravin Well-Known Member

Видать читали "12 стульев".;)

• Подобається Подобається x 10
  12. Honda

Honda Well-Known Member

Скоро свята!!! Новий рік! Настрій:good:
    Ялиночку у Львові вділи!
    Зараз доїдаю запаси солодкого...і фруктів (гранату так і не прийшлось їсти: я її почистила, а вона якась всередині ніяка, чи то засохла, чи то згнила:sad: )

Я завжди на парі з аптечної технології ліків згадую вас, ЛФ:))) , бо в кожному реченні є слово лікарська форма (ЛФ- скорочено) ;) Головне, шоб я потім на екзамені не переплутала;)

• Подобається Подобається x 13
  13. Chaldon

Надоело, несправедливость, -36 :cry:, истопил баньку (потрачено 2 беремя дров, это 1/8 берёзы) и вдоволь по истязав себя веником, успокоившись. Окутанный густым паром, добрался до дивана. Кайфуя выпил 200 гр. водки. Впал в нирвану часа на 2.:preved: Вот вышел и решил заглянуть на Л.Ф.

Добрый вечер Уважаемые форум-чане! Дамам :give_rose::give_rose::give_rose:

14. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

:)

У рідкісних випадках, коли я випиваю таку дозу, в нірвану впадають ті, з ким я пила.

Гарного і Вам вечора!

15. Honda

Honda Well-Known Member

О, і я так хочу, але чекаю, щоб випав сніг, шоб вибігати з парілки і в сніг...ото кайф....

---------- Додано в 20:01 ---------- Попередній допис був написаний в 20:00 ----------

Хочу подякувати (але не наю кому) за того милого сніговичка вверху на сторінці!

• Подобається Подобається x 12
  16. smeet

smeet просто спілкуюсь

А шо вто за крісло? Ачий гінекологнічне? І чого його треба було забирати і звідки?:)

• Подобається Подобається x 4
  17. Chaldon

Спасибо! 200 гр. водки это только довесок к бане. В нирвану не водка вводит, а кайф после парилки. И что это 200гр. :scratch_one-s_head:
    Всё только во благо здоровья. Я против пьянства. Но в разумных приделах и змеиный яд, лекарство. :pardon:

• Подобається Подобається x 6
  18. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ого, вічний кайф!

• Подобається Подобається x 2
  19. Chaldon

Жаль что вас нет рядом. Для меня стакан водки как слону дробина. Просто очень нужное для здоровья дополнение. И как не странно; этот напиток не одну жизнь спас. (его придумал мой земляк, не с целью вреда). (суррогат и прочее :crazy:, не в счёт). :pardon:

• Подобається Подобається x 4
  20. smeet

smeet просто спілкуюсь

В мене тільки що були в куми в гостях. Просто прийшли повечеряти. Пили медоф , закарпатське вино .Згадував про Вас і Вашу баньку:) В Вашу баньку б пішов,а Вашого - боюся.Як би що собі не обморозив.;)

• Подобається Подобається x 11
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)