Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

А давайте я.
    Шоб не сперечались...

• Подобається Подобається x 9
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

О ,блін,почалося..хто наступний?
    я теж збиралася..то може й мені за компанію?

• Подобається Подобається x 7
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Тілько що приходив до Зорянки Миколай....

а вона...спить...таблетки....:sad:
    Нічого...за дві годинки встане,подарунок буде чекати.

• Подобається Подобається x 12
  4. poetka

poetka Дуже важлива персона

:)
    Якщо мене попросять піти я піду....а зараз ні!!!!Бо просто не хочу позбавляти себе спілкування з приємними і позитивними для мене людьми.....:)

• Подобається Подобається x 11
  5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

О,молодчинка...а то "піду,піду":)

А я сьогодні відтанцювала на концерті,так хотілося фоток в тих костюмах,та й на сцені,але Наталка була на роботі і не встигла:sad:

6. poetka

Різка Ромко не для Зорянки...а для (нехай буде для мене....) я нині може погарячкувала,але я така яка я є........:)
    Миколайко вже ходить і до мене прийшов приніс мені кухарський фартух,і всяку всячину....
    І вам всім нехай Миколай принесе,ні не цукерки і мандаринки, а миру і спокою............

• Подобається Подобається x 8
  7. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Я очень рад Вас видеть. Честное слово. Как то на сердце теплее стало. :give_rose::give_rose::give_rose: Простите меня засранца! Хорошо? :scratch_one-s_head:

8. FourA

FourA Дуже важлива персона

А мы все будем Вас уговаривать остаться!;)

9. poetka

За що?:)о_ОЯ здається вам писала,що ви мені приємні,ви такий позитивчик, я бачила вас і ви мені сподобались і асоціація з вами в мене пухнаста,пухнаста...........:)

---------- Додано в 22:26 ---------- Попередній допис був написаний в 22:24 ----------

Та мене не потрібно вмовляти,бо я власне не йду нікуди,якби пафосно не звучало:НЕ МОЖУ БЕЗ ЛФ.:cry:

10. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

...то так є...але я завжди думала,що так є тільки в моїй родині...що в часі свят (Миколая,Різдво,НР,ДН,Великдень,ітд.) люди міняються...бодай підсвідомо...але міняються в певний "переломний період"...одні-ті,хто має що святкувати-мають файний гумор,файні настрОї,а на форумі,відповідно,яскраві,позитивні,дописи....інші,котрих те чи інше свято/празник/просто святкування,обходять стороною-живуть своїм життям-проблемним/хворіючим/"чорним"/безпросвітним.....таке воно життя:хтось народжується,а хтось в той час йде до Праотців,в когось лунає "многая літа",а хтось ставить свічку за упокій душі......завжди можна порадіти за перших і посвівчувати другим,чи не так?...
    ...через 1,5 год. буде 2 роки,як я на ЛФ,і,направду,ніколи не думала,що напишу такий дивний допис,бо я завжди старалася спілкуватись тут на "нейтральні","неколфліктні",близькі мені теми...
    ...вибачайте за доволі сумбурний допис,просто я тут,на ЛФ,дійсно як у ще одній своїй сім"ї,і мені дуже прикро,коли ми когось із тої сім"ї втрачаємо...
    ...люблю ВАС УСІХ...

• Подобається Подобається x 16
  11. poetka

Гарний допис.
    Для мене ЛФ,став також сім"єю, я майже рік...і теж вже так прив"язалась до всіх...
    Всім зичу добра і любові...
    А Багіра повернеться,мені б теж цього хотілось, я аж ніяк не хотіла,щоб вона пішла......Оскільки не часто ми з нею стикались в дописах,виникло таке непорозуміння,але завжди є моменти,коли все можна загладити,основне помітити ці моменти і найосновніше не упустити....

• Подобається Подобається x 13
  12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я теж такого не терплю,чого чого а електродротів що іскрять не терплю. ТОму до всієї електрики я відношусь дуже скурпульозно. У мене є товариш дуже хороший електрик,який мені завжди робить все так як треба, так як книга пише.В моїй електриці,як в будинку,так і на квартирі завжди все так як треба.Я перебрав всю електрику,зробив все дуже надійно,з запасом потужності у два-три рази. Тим більше,що я як квартиру так і будинок отоплюю електрикою.

Сьогодні з дружиною ходили в супермаркет і скуповувались з розрахунком на Новий рік. Дуже захотілось оселедця. Я нарізав багато цибулі і ми замаринували оселедець-на обід була картопля в мундирах з оселедцем-ця їда ще як пам"ять з далекого дитинства,так само як картопля в мундирах з сметанно-часниковим соусом-на жаль її можна їсти тільки в п"ятницю-часник довго вивітрюється-в мене така робота,що не можу собі позволити їсти часник в інші дні.Але це так-лірично-кулінарний відступ.Як добре,що тепер нескладно можна купити Київський торт в супермаркеті, раніше тільки їли коли хтось в Києві був.
    Купили мандаринок-великих по 13,80 але несмачні-водяні. Так що не все те добре,що велике.Зараз дивимось Х фактор.
    У-х поки писав.подзвонило наше сонечко з далекої Індії, у неї поломався ноутбук і ми довго її не бачили.Сьогодні говорила з чужого але з відео-ми зрозуміли,як сильно ми за нею нудьгуємо.Дуже їй не вистачає України і наших свят.Вирішила там зробити святвечір і запросити всіх своїх друзів,щоб показати,як святкують українці.Каже ,що всі гроші потратила на подарки друзям.Яка у мене позитивна дитина. Вона у всьому бачить хороше-навчилася від індусів;)

• Подобається Подобається x 17
  13. а у нас звичний вихідний день, усі вдома. чоловік з сином будуть ставити ялинку. у нас, як жили в Україні, тато ставив ялинку ввечері 31-го, а тут - нові традиції: у сина ДН, тоді на вихідні ставимо ялинку і насолоджуємся нею аж до нашого старого новогороку :)
    зараз поміщу фото моєї гордості у фото гілку :)

• Подобається Подобається x 15
  14. Locke

Locke невиправний реаліст

Мене тут не було одну добу, а тут вже почалися баталії. То один хоче йте, то другий, то третій. Люди добрі, ви що подуріли! Ану припиніть і помиріться! Та ж скоро Новий Рік і Різдво христове! Якраз пора всім прощати.

• Подобається Подобається x 19
  15. poetka

От власне,що тебе тут не було;)
    Як добре,що ти є:)І взагалі -ДОБРЕ,ЩО ТИ Є!!!!!!!!!!!!!!!!

16. Peri

Peri Well-Known Member

Сьогодні святкували чоловіка ДН.Так гарно посиділи в родинному колі:)А завтра ДН нашого *Миколайка* - любимої мамусі!

...за вікном такий снігопад - іскристо-пухнастий,така краса...Перечитала попередні дописи,і чомусь подумалось - ось сніжинки лише декілька коротких миттєвостей разом і такі дружні.:)

Гарного(як жартує одна моя коліжанка - потужнього:) всім Миколая!І якщо не під подушкою,то хай завтра наяву - добрих усмішок і щирої радості!

• Подобається Подобається x 12
  17. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

А до мене вже теж завітав Миколайко:)Он сидю і слинка капає на клавіатуру від вигляду тих всіх апельсинок - мандаринок і цукорок:))) а ще мені Миколайко давно омріяну книжку приніс.Такшо мене сьогодні буде ніч читання:)))

18. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Ой і ми святкуємо...і сьогодні святкували(в бабусі дн)і завтра будемо(в тата дн).
    Так що сьогодні весь день на кухні протанцювала.

19. Peri

Peri Well-Known Member

..і не лише сьогодні - як вас розумію!:)

• Подобається Подобається x 6
  20. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Еге ж!:scratch_one-s_head:Завтра ще салатики ,канапки і т.д. ...

• Подобається Подобається x 9
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)