Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Присоединяюсь. И вот на что хватило ума челдону.
    Не судите строго.:give_rose:

http://www.youtube.com/watch?v=RxrK_4rcpHM

• Подобається Подобається x 9
  2. Filosof

Filosof Well-Known Member

Багіро, не ідіть з форуму. Це Вам, на знак примирення :give_rose:

• Подобається Подобається x 4
  3. Gron

Gron тафгай

Майже два тижні тривали важкі переговори з майбутним партнером.
    Вчора ввечори здавалося, що все дочого шли, обернеться пшиком, а головне вкладені вже гроші повернеш з вирогідностю не більш як 30 %.
    Після вечері з возліяніямі зрозуміло, що так воно і є.
    Сьогодні вранці на хвору голову, ще раз зустрілися в офісі щоб підтвердити неможливість угоди.
    Послав все в дупу, поїхав до дому, зібрав лахи та на хокей.
    Відірвався по повній, зробив хет-трік Горді Хоу( забив, віддав передачу, та побився)
    Побився навіть два рази ( Хоу відпочиває), після другої бійки вилучили до кінця гри (вилучали судді, суперники, та навіть свої)
    Зняв тільки ковзани і як був поїхав до бані.
    Вийшов і отримав дзвінка з аеропорту від "переговорщика",що на все згоден, починаємо з понеділка як домовилися ще тиждень тому.
    Ну, може частіше пику комусь чистити, та не на хокеї а в житті?

Останнє редагування: 18 гру 2010
    • Подобається Подобається x 15
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

А це даремно.
    І дуже шкода.

• Подобається Подобається x 6
  5. FourA

FourA Дуже важлива персона

Хотя на душе у меня не совсем легко, попробую я тоже быть Леопольдом. Просто расскажу про сегодняшний обычный день. По субботам жена обычно ходит на рыночек, расположенный в двух остановках от дома. Обычно она ходила с соседкой, но вчера вечером соседка не позвонила, что идёт, и пришлось вставать мне раньше обычного. На улице ещё не совсем рассвело, и мы с женой пошли пешком по дороге, покрытой снегом и льдом - трамвая не было. Пришли, людей уже было немало. Купили сметаны и творога, но не у той женщины, у которой жена обычно покупает - та опять выйдет на рынок со своими сметаной и творогом, когда корова отелится. Подошли к продавцу курами, но он уже всех распродал. Договорились на воскресенье, чтобы он нам оставил две больших куры... Он им вечером устроит казнь, а утром они будут на рынке. Купили ещё колбасы, свёклы, пару килограммов хорошей свинины. Продавцы не очень поднимают цены - люди без денег. Вышли из рынка на трамвайную остановку - жена отказалась идти пешком, потому что скользко. Подошёл трамвай, идущий от нас, но мы сели в него, чтобы доехать до конечной(2 остановки), а оттуда вернуться, чтобы не стоять, а сидеть. Таких умных, как мы, оказалось немало... Вместе с нами вела и соседка, ежедневно при ходящая по утрам на кофе. Как приехали, я сразу же поставил кофе, позвонили второй соседке, и к её приходу успел сварить кофе, разогреть в микроволновке бутерброды и нарезать колбасу... Дамы с удовольствием посидели за кофе, поговорили, а я включил ноутбук. Утром позвонил продавцу, у которого купили несколько дней назад навесные шкафчики - привезли два шкафчика, у которых цвет дврей заметно отличался. Когда они висят рядом, это хорошо видно. Обещала прислать ребят с заменой дверцы. Затем жена разговаривала по телефону с сыном, я вытирал пыль с мебели - начинаем подготовку к новому году. После перерыва съездил в отделение сбербанка, заплатил за коммуналку(газ, электричество, вода- 438 грн. и 122 грн. за телефон и интернет). От моих слёз по поводу выплат за коммуналку затопило весь первый этаж здания. - Вспомнил, сколько это стОило при клятых коммуняках....;) Приехал домой, позвонили ребята из мебельного. Расспросили, в чём дело, я им объяснил. Через час привезли дверку нужного цвета, а более тёмную забрали. Осталось лишь покормить собак - и все домашние дела закончены. Днём я в очередной раз заставил их попрыгать за бубличками. Хорошо прыгали, с энтузиазмом! -- А жена ещё говорит, что я мало делаю для дома и семьи!

---------- Додано в 20:35 ---------- Попередній допис був написаний в 20:33 ----------

Ну, я не знал, с каким крутым мэном имею дело! ;) Суровая правда жизни - не подерёшься - дела не идут!

Ещё хочу дописать - уважаемая Багира, не надо уходить. Все мы люди, все мы человеки, все мы частенько обижаем друг друга. Вот я, например, собак не обижаю никогда, и они меня любят и не боятся. Зато побаиваются жену - она прикрикнет на них, и они залезают в будки! Знают, что им может попасть, если будут лезть с собачьими нежностями.

• Подобається Подобається x 12
  6. я львівський форум читала ще за довго до того, як я на нього підписалась. не раз поривалась підписатись, але мій чоловік, загартований політичними баталіями на ін форумах, казав мені - не лізь, бо до форумів треба мати товсту шкіру, а то пошлють тебе раз-другий... там не церемоняться
    але я його не послухала і ось я з вами. :preved:
    дорогі пані і панове! бувають неприємні дописи, бувають такі, що хочеться в дописувача кинути тапком... бувають непорозуміння (бо письмо не виражає інтонації) виробіть трохи "товстої шкіри" і толерантності і не обрубуйте спілкування через якийсь один-два-чи - п'ять некомфортних дописів. Будьласка :give_rose: :give_rose: :give_rose:
    нехай Святий Миколай всім дарує мир і любов :give_rose:

• Подобається Подобається x 16
  7. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Шановний (без іронії) Форей, я б Вам дуже бажала, аби стало легше, з якої б гори не був цей камінь. А ще Вас хочу попросити - пишіть більше саме сюди, пишіть про собак, дружину і сусідку, про каву з бутербродами, про своїх чудесних внучок. Пишіть так душевно, як писали попередні дописи, і написали цей - бо ці дописи потрібні. І мені.

Гарного Вам вечора!

• Подобається Подобається x 11
  8. Filosof

Майже закінчила малювати макове поле. Щось мене на маки останнім часом тягне. ;)

9. Nevermind

Nevermind Просто персона

• Подобається Подобається x 6
  10. Romko

А в мене дві години тому вибило світло.
    Виглянув я в коридор...і жаба мене задусила...
    У всіх є,а в мене нема.
    О...
    Дзвоню я аварійку. -пі-пі-пі....
    Дзвоню в міські електромережі - пі-пі-пі...
    додзвонився до аварійки Личаківського району...послали...
    А світла нема...і потерпаю... мала,як встане,то буде нам на місцю армагєдєц.
    Беру фонарик Лізу в щиток і шо я виджу?
    Купу всіляких проводів...з яких кожен другий іскрить.Красиво так...в темноті.
    Як йолка.
    Новогодня.
    Покликав колєґу з 8-го поверху...той елєкриком робит десь...на склозаводі,чи де...
    Прийшов з мірялкою...
    Коротше,совмєстними зусиллями(я фонарик тримав),знайшли обірваний провід.
    А прикрутити...в тих умовах - вечір...холод...напруга,то ж тре весь під"їзд обезструмлювати...і теде - ну ніяк.
    Просто приставили...спалахнув...приварився.Та й во так...на соплі висит.
    Як доживу до понеділка,піду в ЖЕК.
    Налив Юркові пядесєть грам "на бруньках",зробив кави....
    Мала встала,дала тьощі по голові.потім Юркові...втік.
    зібрав,пішли до отців,на цвинтар...і ю ту.
    Та й всьо.

• Подобається Подобається x 10
  11. Filosof

У нас учора не було світла. Думала - аварія. Підключили через 15 хвилин. В Одесі часто таке буває. Правда, ніколи не посилають. Завжди роблять вчасно.

12. FourA

Шановна пани Un.Known! Вот если я бы тоже Вам посоветовал бы писать в основном только здесь, и обсуждать с нашими уважаемыми дамами преимущественно дамские дела, так Вы ведь вряд ли согласитесь, думаю...?;) Я всех на форуме считаю достойными уважения. И обращение - шановна - это не просто дань вежливости. Давайте во всём терпимее относиться друг к другу. Может, тогда и в самом деле в чём-то легче станет жить....Хотя бы с этого начать? Вежливость ведь совершенно бесплатно нам даётся. И так дорого стоит. ---- А нелегко на душе стало из-за происшедшего здесь. Не нравится мне это! Неправильно как-то!

• Подобається Подобається x 3
  13. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

:)

Не треба думати, що я Вам вказую куди писати менше. Я Вас всього лиш попросила писати сюди більше, усього.

• Подобається Подобається x 1
  14. FourA

Хм! Подозрительно это как-то! ;) А КАКИЕ это маки? Может это неправильные маки? И они дают неправильные семена мака?--- А я вот тоже люблю булочки с маком.

15. Ravin

Ravin Well-Known Member

о_О:scratch_one-s_head:

16. FourA

Так то ж була --совсем невинная шутка! Я сам не терплю, когда мне дают команды, и другим их никогда не даю. --- За исключением собак! Выхожу с бубличками в кармане и приказываю - прыгай! Они по интонации определяют, что я не шучу, и начинают прыгать! И точно знают, что надо прыгать 4 раза! ---- Вот и я здесь прыгнул 4 раза! Всё, пойду на другие ветки!

• Подобається Подобається x 1
  17. Ravin

Ravin Well-Known Member

:good::drinks:

• Подобається Подобається x 2
  18. Romko

А я з капустою....і з мнясом....:sad:
    І во...результат...:sorry:

19. Filosof

Макові головки! :blush:Вона, картина, ще не зовсім готова.

• Подобається Подобається x 7
  20. poetka

poetka Дуже важлива персона

Ну,може й мені так зробити...піти?Це не вихід і все,що Ви написали мені в ПП дало мені зрозуміти,що дописи написан вами вищеі,були не що іншим як просто ваша об"єктивна думка.....а ви справжня у тих словах,які в мене в пп,які я не буду видаляти....Так,що ,якщо ви вирішили піти через мене,то я вам скажу: ПОВЕРТАЙТЕСЬ!!!!!!!!!!Потрібно навіть не,шукати компроміси, а власне розуміти один одного.Я Вас зрозуміла і мені стало наааабагато легше,а сльози також були і не тільки,навіть торт- машинка,який сьогодні здавала вийшов,як мої почуття,карявий(руки тремтіли).
    Ви ЛФ потрібні,можливо,навіть більше ніж я,тому,якщо виникає вибір,то може краще мені піти?

• Подобається Подобається x 12
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)