Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. poetka

poetka Дуже важлива персона

:):)....................
    Ромко,Ромко...чому люди такі?

• Подобається Подобається x 5
  2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Олю, брейк!

Ти занадто вразлива. Я розумію, в тебе є причини, але не треба на себе проектувати негатив, чи сприймати все, як особистий напад.

Спробуй просто відповісти на питання Багіри. Отож - як тобі все вдається лівою задньою?

• Подобається Подобається x 10
  3. poetka

Я з радістю відповім саме на твоє запитання
    та нічого мені не вдається,я не кожен день столи накриваю, а два рази в рік на день народження своїх ближніх,і нічого особливого не готую,як всі...:)Маю багато довільного часу,от і зайнялась випічкою,приносить мені нехай не значний,але дохід,тай подобається, а ЛФ увімкнене майже цілий день.....я вже "занаркотичина" ним:cry:,мабуть ,як і більшість...ще у мене тут ,як я писала є друзі, і не тільки віртуальні;).
    П.С. Ну,не така я вже погана людоньки:cry:

• Подобається Подобається x 12
  4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А хіба це хтось казав?

Я з тобою сваритись буду за це.

5. poetka

:give_rose::give_rose::give_rose::give_rose:

• Подобається Подобається x 3
  6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Гірше від сонця взимі може бути лише сонце в спеку.. Або восени.

• Подобається Подобається x 2
  7. poetka

Не зрозумілий мені зараз твій настрійо_О

8. smeet

smeet просто спілкуюсь

А мені особисто сонце взимку подобається. Це набагато краще,ніж сніг з дощем вперемішку. по коліна води і мокрі ноги.Краще нехай буде сонце і мороз десь 2-3 градуси.

9. poetka

Але сонечко то не зле,чесно,чесно....якось воно буде,навіть Зорянці на сонечку ліпше гуляти,аніж в дощ....

• Подобається Подобається x 4
  10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Я тебе добре розумію...
    Для мене оті пштирки,на кшалт Багіриного до тебе,Чи Юрового до мене...це..як то сонце...зневажливе,яскраве...байдуже до моїх наших проблем і бід....

• Подобається Подобається x 4
  11. poetka

Нічого не поробиш, я все кажу -Люди різні......але повір всерівно хороших більше,Слава БОГУ!!!!!!!!!!!

12. Filosof

Filosof Well-Known Member

У нас те саме. Не бачу нічого паскудного - хіба, що очі сліпить.

• Подобається Подобається x 1
  13. Багіра

Багіра Well-Known Member

цікаво... то була похвала... таким чином я хотіла показати, як поважаю ваші здібності...
    але ваша реакція тільки висвітлює те, що я висловлювала... негатив, бачення тільки цинізму, що хороше мішають з лайном і тд...
    не можу сказати що не розумію вашої позиції... на форумі є один "житель", якого я не переношу за те, як він якось повівся з іншим "форумлянином"... і я не приховувала свого ставлення і висловлювала свою антисимпатію відкрито і дуже активно, що на ЛФ, що на форумівках... аж поки зі мною задушевно не поговорили - чому? за що? навіщо примножуєш негатив??? може людина зробила помилку? може в людини є причини на таку позицію... чи ми судді комусь???
    оце ж і я хотіла донести... а то ви вчите ,як поводитись іншим, то і самі послухайте..
    якщо ви вважаєте, що інша людина поступила негідно, зверніться до модератора, постарайтесь вплинути на неї позитивно... а хаяти сторінки, в які людина щось вклала, можливо їй то важливо - вихід?!
    якщо вас хвилює те, що українське мішають з лайном, то треба якось на то впливати.. це теж до модераторів...
    а говорити, що форумлянам "неукраїнцям"тут не місце теж може бути неприємним для них.. я була на чужих форумах, після таких розмов зразу втрачаєш відчуття комфорту і більше не хочеться там спілкуватись...

може я неправа в тому, що до всіх відношусь на одному рівні.. що може з кимось треба мягше, з кимось твердіше зважаючи на обставини.. може моя вада, а може все через те, що з мене завжди вимагалося на найвищому рівні у всіх питаннях...
    але всерівно вважаю, що обєктивне відношення до себе й інших виправдане... життя таке мінливе, комусь сьогодні гірше всіх, а завтра дуже добре і навпаки... а субєктивно відноситись - он та актриса хіба кривляється і по салонах краси сидить, а я тут гну спину.. і що? завтра буде все інакше...

а от що особисто мені неприємно
    ви мене хоч трошки знаєте, щоб таке говорити???
    знаєте, мене мішали з болотом на форумі і вішали ярлики, але за декілка років ви всіх переборщили

• Подобається Подобається x 6
  14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Мдаааа,почитала останні дописи і якийсь такий неприємний осад залишився.Я розумію поетку,в неї оголені нерви,я розумію Багірку серйозну і справедливу,інколи різкувату.Але ж ми віс люди,всі з своїми тарганами в голові,з характерами .....я трохи переписувалася з Редфокс і вона на мене спрапвила гарне враження,мабуть тому,що про політику ми з нею не говорили....
    У мене сьогодні виступ,всю ніч до 6-ї ранку я очей не зімкнула-шила-пришивала оздоблення до костюмів.Ну чого не можна було видати їх раніше ,щоб не сидіти ніч перед концертом?Зранку погналася на базар докуповувати аксесуари(білі шортики,силіконові накладки і т.д)Потім погнала віддавати мкшинку з цукерок замовниці,ось зараз трохи тут посилю та й буду зафарбовувати свої синці під очима

• Подобається Подобається x 12
  15. poetka

у кожного своя правда....
    я вам нічого поганого не зробила....
    а ви навіть не старались зрозуміти мої дописи.....:sad:
    Вибачте,якщо я Вас образила,але й вам слід теж вибачитись.

• Подобається Подобається x 7
  16. Filosof

Filosof Well-Known Member

Багіро, "неукраїнцям" треба поводитись відповідним чином, і не забувати, що у чужий монастир зі своїм уставом - не ходять. Я, наприклад, ніколи не писала ніяких непристойностей. А мені писали. Можна, звісно, поскаржитися модератору. Але я скаржитися не люблю. Буває і таке, мені розказували, що починають погрожувати розправою, іншим форумчанам, модератору.

17. Багіра

Багіра Well-Known Member

Ромку, я ніколи не була до тебе байдужою, хоч може не завжди могла це висловити.. і завжди тільки поважала тебе, навіть захоплювалась, бо знаю, що мені не вистачило б по всіх пунктах, щоб бути такою як ти...
    але твій допис різанув мене дуже боляче... хоч може й недивно, незважаючи на час, ти теж мене погано знаєш
    я просто вела дискусію... суперечку без особистого, бо я вас практично не знаю і не вважаю що мушу знати все про всіх форумлян...
    не любопитна що там у кого і як, про своє розказую під настрій, а в основному небагато... але як ще з дитячого садочку захищала дітей, яких обзивали і ображали, так і зараз не терплю несправедливого відношення до людей "інших" втч і неукраїнців, бо серед них є дуже хороші форумляни
    я вибачаюся за те, що написала щось таке, що ви чи хтось могли б сприйняти на свій рахунок, трактувати, як цинізм, зневагу чи подібне...але щиро вам кажу - негативного відчуття до вас нема...

• Подобається Подобається x 11
  18. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Ірусь,та чого ти? не гарячкуй,будь-ласка... Ти на форумі вже 2,5 р.,Ти-частинка нашої Лфівської сім"ї,Ти нам потрібна!...не йди,плііііз...

• Подобається Подобається x 9
  19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Іра-Багіра,не йди:cry:Люди, ну що з вами? У всіх ПМС чи передсвяткова деперсія?Чи може ви стали все бачити як к тому кривому дзеркалі?

• Подобається Подобається x 9
  20. smeet

smeet просто спілкуюсь

Дівчата, скоро Новий рік. Давайте жити дружно.Нехай вам щастить в Новому році.
    Леопольд.
    :):):):give_rose::give_rose::give_rose:

• Подобається Подобається x 13
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)