Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

От скромниця:)Я впевнена,що вони у вас смачнюські:)Ми з коліжанками два рази суші робили,то теж з соєвим не вгадали..А ти який взяла?

---------- Додано в 22:22 ---------- Попередній допис був написаний в 22:20 ----------

Надю,то ти точно не розсмакувала;)Мені теж перший раз не сподобалося,але потім(зявдяки Мавпусику і багірці,цьомки їм) так втягнулася,що мене від них за вуха не відтягнеш:)))Люблю з огірочком,лососем,тунцем...мммм,аж слинка клавіатуру захляпує..Всьо,тре завтра на суші...

• Подобається Подобається x 12
  2. Honda

Honda Well-Known Member

Скоріш за все... мені вони видались без смаку, спецій... але якшо робити їх в дома, то можна на свій смак, правда?
    ...ну добре десь піду на спробу №2.

• Подобається Подобається x 6
  3. Іспанка

Власне для смаку в соєвий соус додається васабі - він додає гостроти суші.Може ти васабі не додава до соєвого соусу?
    Рекомендую Яппі;)

• Подобається Подобається x 4
  4. Fon

Fon whom how

я таке давольне ))
    сьодні зайшов на укрбаш, а там мене процитували - на рідному форумі дописав в темі "де я займався сексом", написав під ЙОЛКОЮ )) ну косив під презеса.
    але як мене розпирало шо мене цитували.
    так от, шановне радіо, хучу передати привіт отій білці і поставте їй хорошу, приємну пісеньку про маму ))
    Rammstein - Mutter

• Подобається Подобається x 11
  5. Іспанка

То ви до мене?:))) Дякую,яке радіо включати?:)))

• Подобається Подобається x 8
  6. Багіра

Багіра Well-Known Member

Хондочко, якщо брати прості суші (а я поки такі і робила), то багато залежить від соусу для рису. (додає пікантності страві)
    ну і без васабі, соєвого соусу то взагалі нема про що говорити... то не тільки частина страви, а й частина церемонії:)
    от брата друг не любить суші, але ті що ми зробили - сподобались йому
    дякую, але я все ж лишусь самокритичною) є де розвиватись...))
    та було до кольору до вибору того.. сен сой... ой той сой... я взяла преміум, бо думала що він типу найкращий з них... але якщо він "найкращий", то я боюсь які тоті іншіо_О

• Подобається Подобається x 9
  7. Peri

Peri Well-Known Member

Важкий...не дуже звичайний день.Неприємно відчувати невдачі,навіть коли вони напряму тебе не стосуються...
    В кого як з нетом,бо в мене "літає"?
    ...подумую над новою темою...а чи варто?...:scratch_one-s_head:

8. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Через пару днів починається сесія, з одної сторони і незвичні, важкі дні, а з іншої сторони звичайні дні кожного студента під час сесії:) Зранку доробив частину робіт, прийшов здавати і як виявилось випадково забув надрукувати ще 2 звіти, прийшлось швиденько бігати додому і додруковувати. Радує хоча б, що бігав всетаки не дарма, боргів стало на два предмета менше :) Вдома було якось незвично тихо, як виявилось перший раз після хвороби відправили молодшого брата на тренування :) Атмосфера в цілому наближається до новорічної, ще би за ці два з половиною тижні встигнути доробити все що планував зробити на початку 2010 :)))

В мене чомусь ледве повзає, є така підозра, що треба торрент на сусідньому компі виключити :)

Нема чого думати, звичайно зтворюйте, ну а там і ми до обговорення приєднаємось ;)

9. Summer

Summer Well-Known Member

за вікном падає сніг, так гарно...але треба братися до роботи :)
    вчора від бабульки заїхали в нове метро, трохи менше від основного, так незвично, але товару багато, все нове... головне фінанси, щоб там їх потратити...

• Подобається Подобається x 7
  10. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Доброго дня! Дамам:give_rose::give_rose::give_rose:

Проснувшись и придя в сознание у меня в мозгах зазвучали вот такие слова и мелодия. Это не подхалимаж. :dntknw:

Именно то что мне нравилось в юности я не нашёл, но близко.

11. kutuz

kutuz Well-Known Member

Хондочка,Іспаночка та Багірочка:give_rose:,ну Ви блін даєте,так жеш не можна;)суші,хм...:tongue:Я ще не снідав,а суші взагалі не пробував:pardon:.Рибу сиру,проморожену в спеціях так,а сууууші ні.В Києві в ресторані пропонували,відмовився,взяв лагман,також смачнюча нямочка,хоча ні в Китаї,ні в Японії,ані в Кореї його напевно не готують.Але ж ми українці,ми любимо і поціновуємо всі кухні світу(тим більше,що любу страву можна прикрасити салом:mocking:)Ладно піду поснідаю,ато почав згадувати різні страви:))):)))

12. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

У мене день тільки почався...щось така розбита,настрою немає.Всю ніч жахіття снились,на ранок взагалі приснилося,що пограбували квартиру....приходю.а там двері навстіж і пусто...
    Н на вулиці така краса!Сніг сипав всю ніч і зараз такий лапатий падає...тихо..морозно...
    Відкрила вікно і набрала повну жменю пухкого,біленького сніжку......щоб понюхати:)Не знаю чому,а от виникло таке бажання..понюхати сніг....

• Подобається Подобається x 15
  13. Romko

Romko Дуже важлива персона

Чисто як взимі,нє?;)

• Подобається Подобається x 4
  14. Alias

Ага:)Вже й сонечко вийшло,стало веселіше,сніжинки летять,переливаються.іскряться в його промінчиках.Краса!Треба брати Наталку і йти на фотополювання цієї краси в парк або на Буг.

15. Honda

Honda Well-Known Member

Та нє, і був соєвий соус, і шось таке зелене.. то васабі?

може й мені до вас напроситись на суші...:blush::pardon:

• Подобається Подобається x 3
  16. olya_d

olya_d Well-Known Member

в мене вчора малий цікавився, чи "бурубульки" такі смачні, як виглядають)))

А я сьогодні спала до 11-ї, тепер зробила каву і мабуть буду братися до роботи. А так не хочеться!!!!

17. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Берите работу на дом.:)

Я бы тоже не проч бы был напроситься, но далеко. о_О

• Подобається Подобається x 1
  18. Honda

Honda Well-Known Member

мушу вас покинути ненадовго: біжу на фізкультуру в Стрийський парк, там напевно так гарно.... А потім ше маю побігати по магазинах, забрати подарунки, шо Миколайко передав моїм рідним:))

---------- Додано в 12:10 ---------- Попередній допис був написаний в 12:10 ----------

Всім гарного, приємного дня!

19. kutuz

kutuz Well-Known Member

Моя мама,коли їй щось наснилось погане,сама собі говорила:"Дурне спить,дурне дурному сі снить"Мені також дурні сни сняться,хм чому це,я завжди перед сном умняк включаю;):mocking:

20. Alias

та й моя мама таке говроить..всі мами однакові

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)