Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Абсолютно звичний день(поки що):сніданок-робота-обід-робота...А в голові,зараза,вже кілька днів прокручується мотивчик "Джінґл белз"...:)

• Подобається Подобається x 7
  2. FourA

FourA Дуже важлива персона

Утром написал про вчерашний день в разделе: Незвичний день - что-то перепутал. Впрочем, любой обычный день по-своему необычен, уникален...Утром вновь встал по будильнику в 6-45, пошёл готовить кофе и бутерброды, чтобы успеть до прихода соседки. Как раз успел. Мы по её просьбе вчера купили гладильную доску в подарок от неё для её сына - он женится второй раз, с первой женой развёлся. Эту доску я привёз домой на своём авто- соседке было бы неудобно везти её в трамвае. Она очень довольная потащила её домой. Утром жена взялась опробовать купленную вчера специальную овощерезку-нож для резки морковки и свёклы на тонкие полоски, для моркови по-корейски. Ну, работа с такой "техникой" -это мой удел. Разрезал на тонкие полоски с килограмм моркови и одну свёклу. А жена уже достала всё необходимое для этого блюда(рецепт нашли в Интернете). Вкусно получилось! Убирал сегодня снег во дворе. Подлизы из рода собачьих вовсю прыгали передо мной. Вынес им бублички для угощения, увидев их, они без команды начали прыгать. Рыжий Дик прыгает двойным тулупом, с вращением, а чёрный Бобик - просто вверх, но очень высоко! Когда убирал снег около них, вовсю лезли ко мне с выражением своих собачьих чувств, мешали работать. Освободил от снега весь двор, где лежит плитка, и немного перед воротами и гаражом. На сегодня осталось сделать два великих дела: собрать два купленных вчера стенных шкафчика из кухонной мебели, и покормить собак. И можно считать, что сегодня жизнь удалась!

3. Filosof

Filosof Well-Known Member

Зробила перерву. Бо уже голова болить. Ніхто ще і не брався писати ту курсову (дипломну). А з мене вимагає мій керівник. :ireful1: Повно роботи по хаті. Увечері нема сил навіть вимити підлогу.

• Подобається Подобається x 5
  4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А з боржниками завжди так.У нас на курсі теж так робили:)

5. Filosof

Йому я нічого не должна. Він у нас навіть не читав. Та я думала, буде гірше. :)))
    Добре, що хоч посуд перемила. Ненавиджу грязь!

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Згадав свій давній допис.
    Подам його як свіжу і оригінальну думку.

7. Filosof

Щось хруснуло у шиї. І голова перестала боліти. Це від сидячої роботи. :)

• Подобається Подобається x 6
  8. smeet

smeet просто спілкуюсь

Це говорить про те, що у Вас голова болить від остеохондрозу позвоночника. Попробуйте кінчиком носа намалювати алфавіт, тобто всі букви по-порядку. Кожного дня така зарядка і Вас не буде боліти голова.

• Подобається Подобається x 13
  9. Filosof

Я на еплікаторі Кузнєцова лежу.

• Подобається Подобається x 3
  10. smeet

smeet просто спілкуюсь

ВСе таки лежу:) Як каже Норбеков, ми всі настільки ліниві,що хочемо чудо-таблетку випити -лежати і чекати -коли допоможе. А самим щось зробити -зась.

• Подобається Подобається x 9
  11. Filosof

Я роблю гімнастику 3 рази на тиждень. На більше мене уже не вистачає. :sad:

• Подобається Подобається x 4
  12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Але ж на те,що я Вам сказав часу не треба.Це можна робити працюючи, читаючи,сидячи.Кінчиком носа в повітрі намалювали букву А.Потім букву б і так весь алфавіт.І ніхто не каже,що то треба робити підряд все. На протязі дня алфавіт-то не так багато.Зате діє.

• Подобається Подобається x 13
  13. FourA

FourA Дуже важлива персона

Не понял, куда вставлять ручку. В левую или правую ноздрю? Но это как-то ... негигиенично.

14. Filosof

:))):))):)))

• Подобається Подобається x 3
  15. Багіра

Багіра Well-Known Member

робимо з братом суші. .правда я почала, а брат відібрав.. каже, що цікаво.. от чому, дві бабусі знатні кулінарки, а талант і тяга до готування передалися брату, а не мені:)

• Подобається Подобається x 8
  16. smeet

smeet просто спілкуюсь

Навіщо, простіше приклеїти ручку суперклеєм до кінчика носа, або ще простіше саморізом пригвинтити до лоба. На клейові зекономите.;)

17. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

АААА,я вже їду до Тебе:))) я третій місяць марю суші і все ніяк не виберусь в Яппі:sad:

Я спробувала.Дійсно прикольна вправа. В мене остеохондроз шийного відділу хребта,тому буду робити цю вправу.

18. Багіра

Багіра Well-Known Member

ну до япі нам ще дуже далеко... але кожен рол кращий за попередній.. на помилках вчимося)))
    але соєвий соус не вдала вибрати нормальний... кіккомана не було, взяла інший - таке фє(

• Подобається Подобається x 2
  19. Honda

Honda Well-Known Member

О, в мене теж, я ще й собі цю мелодійку на смс поставила...

Я якось попробувала суші, і шось мені не сподобалось, можливо не розсмакувала, а можливо мені наші голубці більше подобаються;)

20. Filosof

Я роблю з креветками, крабовими паличками. Сирої риби не їм, ні у якому разі. Можна гидоти якоїсь підчепити. :bad:

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)