Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. smeet

smeet просто спілкуюсь

Якщо Вам призначає лікар якийсь антибіотик то у відділенні перед тим,як його мають колоти, мусять зробити проби на той препарат. А так робити на все підряд не має потреби.
    А алергопроби можна здати на такі речі http://synevo.ua/590,Lvov.htm
    покрутіть вниз де алергопроби.

---------- Додано в 20:18 ---------- Попередній допис був написаний в 20:14 ----------

Я зимою помідори не купую,знаю що вони дорогі.Їм з підвалу квашені і ті що в банках. А з свіжого їм салат з капусти, з моркви, з пекінської капусти.

• Подобається Подобається x 11
  2. olya_d

olya_d Well-Known Member

зайшла привітатися...після розмови з Іспанкою :give_rose:
    Прийшли з малим зі двору - на санках накаталися, в снігу вивалялися, я вже й першого рубля знайшла. Тепер з кавою гріюся

• Подобається Подобається x 13
  3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Встала зранку, бо чоловік збирався до Варшави і робив оплати рахунків, то треба було продиктувати що скільки за що. Зрозуміла, що встати не можу (всьо закладене, морозить), тому пішла ще спати. Встала вдруге, коли вже сонце заходило :shy: Зато вже краще себе почуваю і потрохи відкладує. Як чоловік вернеться - буду кидати в нього капцями, бо це він просив на ніч вікно відкрити і обіцяв через годинку закрити. Але заспав, або не хотів - він любить при відкритому вікні спати.

• Подобається Подобається x 10
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

зраня поїхав...вдер копійчину...на їдну сенідвійку....хтів дві,але фік з ним...
    Прийшов...і гоню по хаті....за малою...
    І відчуваю,жи...тіхо шифєром шурша.....і далі по тєксту....
    А в остальном

5. Filosof

Filosof Well-Known Member

Закінчую курсову про Драгоманова, і дивуюся, чому діяльності цієї людини, приділяють так мало уваги?!

• Подобається Подобається x 7
  6. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Пришёл друг, пробовали найти его родных. Вроде как нашли. Жду ответа. Он сам из города Пологи, Запорожье, Масич Анатолий Иванович, там проживает брат Пётр. И в Мариуполе у него братья Вячеслав и Анатолий Дмитриевич. Утверждает что все Масич его родные. Всё спёкся, надо отдохнуть часов 40.

• Подобається Подобається x 4
  7. kutuz

kutuz Well-Known Member

Всім доброго вечора!Яка краса на вулиці!Сьогодні начебто,звичний день,тільки ось вчора о 21-30 довідався,що мені треба бути у Львові о 04-00.За дорогу переживав,але дарма ,природа все зробила за дорожників,вітер видув дороги,так,що нормально,хоча місцями досить підступно.Їдеш ліси вкриті снігом,тихо,падає лапатий сніжок,попадались ласиці,які пробували перебіжати дорогу,а лис стояв поважно з боку і напевно чекав, коли якась з ласиць попаде під колеса,щоб потім підібрати і з*їсти.О 09-00 я вже був дома,кімарнув пару годин і так,як робочий день був зірваний то зайнявся домашніми справами,накопилось їх,хочу вам сказати ,превелика кількість,в основному дрібнички,які навіть не обовязково робити сьогодні,але ж всерівно колись прийдеться,а дрібнички стільки забирають часу.З того всього підірвав спину і багато чого не встиг і не зміг зробити,прийшлось відкласти,надіюсь,на завтра.Зараз спілкуюсь з Вами і їм мандаринку за 15грн,думаю де б то купити по 9грн,я стільки маю племінників,похресників,тай сам не супротив ними поласувати.:blush:;):pardon:

• Подобається Подобається x 14
  8. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Як знайдете - свисніть;) А то я велииииикий любитель мандаринок:)
    Звичний день:) Відіспалася,трохи попрацювала за компом,поїхала на пари.Мало бути 3 пари,але з останньої викладач відпустив (і слава Богу,а то б сиділи до 21.00 на парі).Охоронець ледь нас не закрив у корпусі:))) мізки ще досі пухнуть від того програмування(в яке я не в"їжджаю і не розумію як знання Visual basic допоможе мені в майбутній професії)..
    Ото сиджу й думаю,що робити з обличчям - шкіра червона й суха,потріскалася від морозу й пече:sad: Тре чимось намастити,от не знаю чим..

9. olya_d

olya_d Well-Known Member

ну може то вам просто таким способом "алгоритмічне" мислення розвивають - шо, коли і за чим робити ;)

• Подобається Подобається x 5
  10. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

якщо VB - то скорше містичне - курси підготовки шаманів

11. Іспанка

Ага,счас..Краще б викладач той алгоритм на листочку мені розписав - що,коли і куди.А то підійшов,тицьнув кудись мишкою,пару махінацій на клавіатурі і вуаля..А ти сиди як баран і роби лабу.Забилам би:ireful1:Власне,він нічого толком не пояснивши дав робити лабу в Excel.а на наступний тиждень іспит - ух,буде мені туго.
    Двічі в житті відчувала себе повним ідіотом - перший раз на парі з вищої математики,вдруге - сьогодні на інформатиці

---------- Додано в 23:45 ---------- Попередній допис був написаний в 23:44 ----------

Оце ближче до істини.

12. afterstep

а що за лаба? - як треба помогти - то можна й глянути

• Подобається Подобається x 3
  13. Іспанка

Та ми її на парі зробили. Типу створити таблички в екселі,внести дані (код товару,назва товару,кількість товару) і щоб той грьобаний ексель то рахував - скільки той товар весь коштуватиме.

14. afterstep

то ще не саме страшне шаманство :) ексел з мікрософтівських - напевно найбільш відлагоджений продукт, і якщо користуватися штатними засобами - працює більш-менш адекватно (висне рідше, ніж вінда)

15. Іспанка

Я дуже рада,що наша розмова Тобі допомогла:)

Я собі навіть уявити боюся,як страшне виглядаєо_О:)))

Власне щодо відлагодженості - погоджуюсь,а от за складністю то він складнючий...Нічо,буду розбиратися..

16. afterstep

він простий, якщо зрозуміти ідею (принцип)
    це - так звані "електронні таблиці". Винайдено/зроблено вперше це було чолов’ягою, якого замахало щомісяця заповняти величезні таблиці, і потім підбивати по ним підсумки по стовбцях/рядках.

отже, мінімальний елемент - комірка, живе своїм незалежним життям, як парубок в кавалєрці, чи студентка на квартирі. Відповідно, має адресу, і при використанні цієї адреси у формулі - з комірки береться значення (! увага - саме значення - не формула і не що інше - а числове значення, якщо результат обрахунку комірки число, чи текстове, якщо текст, чи дата).

в кожній комірці можна за допомогою формули зліпити до купи значення з різних комірок - ну це як форумівка чи інша пиятика. Беруться тільки значення - тут не суттєво, які понти в інших комірках написані - всі ті понти будуть обраховані до отримання кінцевого значення, і воно попаде вже готове для обрахунку в цю комірку.

для спрощення запису формул - деякі типові (а іноді дуже нетипові) формули реалізовано у вигляді екселівських функцій - наприклад, сума по діапазону. Щоб не вказувати кожну комірку діапазону - викликається функція сума(діапазон), і вказується діапазон комірок, значення яких слід додати.

розуміння цього цілком достатньо для більшості розрахунків :)

17. victorys

victorys позитивчик :)

Я завжди купую дитячий крем. Зараз вже довший час користуюсь кремами NIVEA, мені подобається, що крем не жирний, добре зволожує і швидко впитується. Так що можу порадити.

18. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Зимою зволожуючими кремами не варто користуватися перед виходом на вулицю (бо холод ще більше витягне дорогоцінну вологу з шкіри, що і може бути причиною почервоніння і шелушіння), зволожувати варто тільки вечером коли вже будете вдома. Ті ж креми NIVEA є для зими кращі поживні (наприклад, в синій пласкій металевій банці) ,але їх теж варто наносити десь більше ніж за годину до виходу на вулицю.

19. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Доброго времени суток! Прекрасной половине:give_rose::give_rose::give_rose:
    Светит солнце, тепло, светло и мухи не кусают. :good:
    Дождь ушёл, а гололедица осталась. :mocking:
    По двору хожу как японка :)))

• Подобається Подобається x 12
  20. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Знайдіть якийсь приклад і самостійно спробуйте запрограмувати формули в комірки, коли хтось показує не все зразу зрозуміло, а коли самому - все стане на свої місця.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)