Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Цілий день ходив як сонна муха і мріяв про те, щоб пошвидше прийти додому і лягти спати, і от на годиннику майже 4-та ранку, а заснути так і не можу :wacko: А через три години вже вставати треба :cry: Є така підозра, що мене зранку трьома будильниками не розбудиш...

• Подобається Подобається x 2
  2. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Доброго вам дня! Дамам :give_rose::give_rose::give_rose:.

Всё как всегда. Традиция однако. Поднялся вышел во двор и чуть не сел на шпагат. Температура -8, а идёт дождь.

Потанцевал и скользящей походкой в избу.
    Сейчас перекус закончу,допью чайковского и начну работать.:blush:

• Подобається Подобається x 12
  3. FourA

FourA Дуже важлива персона

Всё ясно - натуральные тропики! Очень высокая температура! Не зря говорят о глобальном потеплении - на 30 градусов теплее обычной зимней температуры!

• Подобається Подобається x 9
  4. Summer

Summer Well-Known Member

збираюсь на семінар, трохи пройдусь центром, зайду на різдвяний ярмарок, на каву :) Всім гарного дня!

• Подобається Подобається x 10
  5. Filosof

Filosof Well-Known Member

З'їздю у центр та буду дописувати курсову. Бо до Нового року мені треба здати усі "хвости" і курсову на додаток.

• Подобається Подобається x 6
  6. poetka

poetka Дуже важлива персона

треба лора доброго.......толкового:cry:

7. smeet

smeet просто спілкуюсь

В Ужгороді знаю чудового, у Львові незнаю.

8. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

А что беспокоит? о_О

Любопытство не порок, а наказание.

9. comanche

comanche знайшовся

навозився сьогодні по леву.... в політех... отримав флешку на день народження :)
    дуже виручила мене, тому що минулого тижня загубив свій зовнішній вінчестер з дисками...
    тепер сиджу голий-босий.... заїхав по СД-роми... буду знімати з них робочі механізми і конструювати паровозики....
    припхався на роботу.... сиджу.... думаю....

• Подобається Подобається x 3
  10. Locke

Locke невиправний реаліст

Досить добрий ЛОР є на Сихові в дорослій поліклініці №4 (Червоної Калини, 68, реєстратура 222-54-32, 222-54-92, 222-54-95). Забув, на жаль, його прізвище (клятий склероз :) ), якось на букву А (можливо Андрусишин або щось подібне). До нього завжди величезні черги, хоча інші ЛОРи сидять в той час без діла. Колись доводилося до нього звертатися.
    Він зав. ЛОР відділенням, там ще з таким прізвищем працює його дружина. Він приймає переважно з 9 до 12 -30 практично щодня. Після обіду прийому не має, принаймі так було ще 2 роки тому.

11. poetka

Смарклі не проходять:cry:
    Вже навіть Полковник привіз ліки для малого з Москви.....спочатку допомагало ...зараз вже не дуже....блін!!!!втомилась, а за дитину взагалі мовчу......Краще б в мене ті соплі були:cry:

• Подобається Подобається x 5
  12. Locke

Locke невиправний реаліст

Треба вважати, щоби то не був, не дай Боже, гайморит. А то я 2 роки тому так дошмаркався, що потім пробивали мою черепушку і промивали пазухи. Як вспомню, так вздрогну. А ще на Ужгородській є ЛОР-лікарня. Там непогані фахівці і роблять різні процедури, промивання (без проколів). Зайомій дуже допомогло.

13. smeet

smeet просто спілкуюсь

Лікарство лікує наслідки а не причину. Треба б взнати чому вони постійно в дитини. Або хрон. запальний процес або аллергія на щось домашнє.Вам дійсно треба щоб ЛОР подивився, і сказав,чи немає скривлення носової перегородки, виключити гайморит, і тоді провірити на алергію. це можна кваліфіковано зробити по цих адресах,добре тим,що не на руках роблять царапини а беруть каплю крові і через пару днів знаєте результат.
    http://mapia.ua/ru/lvov/medicinskaya-laboratoriya-synevo
    А далі треба обмежити дитину від контакту з алергеном і відповідне лікування.

• Подобається Подобається x 4
  14. poetka

Будемо далі шось робити.Дякую!!!!!

15. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

вул. Чернігівська, 3
    Гаєвський Ю.В.

16. poetka

Дорослий,чи дитячий?

---------- Додано в 16:43 ---------- Попередній допис був написаний в 16:43 ----------

І де це Чернігівська?

17. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Це оториноларингологічне відділення медінституту...бачила, що туди і діток привозять...
    а знаходиться воно одразу навпроти Винниківського базару на Личаківській...(3 поверхова будівля одразу при дорозі), Гаєвський колись був завідувачем відділення..тепер не знаю..але спеціаліст просто суперовий...він мене оперував...

18. poetka

Ясно!!!!Я там була в Білинського,і в Крука,Крук,то взагалі окрема тема...А Білинський навіть з нами говорити не став....хамло,ще те..........Вже туди не поїду,враження негативні...
    Але дякую за інформацію.

19. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  20. Filosof

Filosof Well-Known Member

Я їздила у "Книжковий клуб". Думаю, пора з ними прощатися. Вибору - ніякого. А на дворі холодно!
    Зайшла у магазин. Наша влада точно сказилася. Зважила один помідор - 5 грв. Шоколадок дешевше накупити - ніж кг овочів.

• Подобається Подобається x 7
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)