Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. comanche

comanche знайшовся

випив кави.... серце розболілось....
    а нехай йому грець....

• Подобається Подобається x 14
  2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Припленталась додому :crazy:
    Виявилось, що можна на протязі 7 днів від визначеного терміну прийти. Навіть не пропонували ніякої роботи - і так нема, та і їм не до мене - роблять ремонти і перемеблювання. Хоч там і раніше було дуже гарно, чисто, меблі нормальні, але ж зараз кінець року і треба використати гроші з бюджету до кінця (напевно залишок виявився), інакше в наступному році обріжуть фінансування установи.

Вийшло що даремно їздила, бо гроші від клієнта не прийшли (знову збрехав, що переказ зробив, це вже не вперше) і не змогла забрати фотік :sad: Прийдеться на тижні знову їхати в місто.
    Снігу десь по коліна. Дороги регулярно розчищають, хоч і не розумію навіщо - сніг вже майже не падає, а на дорогах видно асфальт. Натомість при дорогах утворюються величезні купи снігу, які не дають автомобілям нормально паркуватись. Тому трамваї не завжди можуть проїхати. Через це були великі спізнення трамваїв, корки і всяке таке. Добиралась 4 трамваями більше години. Змерзла, хоч і мороз не сильний і тепло одягнена. З того всього з'їла шоколадку.. :shy: Планувала на 2 дні розтягнути, але не вийшло :shy:

• Подобається Подобається x 15
  3. poetka

poetka Дуже важлива персона

а я вдома,щойно мої прийшли,подоїдали все що зосталось,ше спакувала їм по шматочку наполеона.....та й так,...пересадила вазоночки,ті що в під"їзді ....бо й так наші під"їзди такі страшні,хоч щось їх нехай прикрашає...висадила філадендрон і драцену.....нехай милують око.....:)

• Подобається Подобається x 16
  4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Мій чоловічок мучить над питанням - що б це мені на Різдво подарувати (в них тут подарунками в сім'ї на Святвечір обмінюються). Так от цей подарунок має бути грандіозний, щоб потім ним похвалитись (бо ж потім всі будуть нас питати що ми один одному подарували - так то вже є). Нас це нервує, бо грошей зайвих нема, а ще ж до Львова на свята треба з'їздити. Тож вирішили, що я чисто символічно його привітаю на його Святвечір (для галочки, щоб свекруха і інші поляки на мене косо не дивились "як це ж я нічого не подарую на Різдво!"), а до мене прийде Миколайко :) Ото берусь писати листа до Миколайка - я цим з трьох рочків займаюсь :))) Пригадую, коли ще не вміла писати, то щось накалякала, бо мама сказала Миколайкові листа написати. А я питала - звідки ж він буде знати що там написано, якщо там одні калякулі? То мама відповіла, що він всі мови знає, навіть дитячі (якось так). Тому от зараз і думаю - калякати листа українською чи польською? Напевно краще польською, бо Миколайко ще може наплутати і замість печенька принести печінку :haha:

• Подобається Подобається x 16
  5. kutuz

kutuz Well-Known Member

Головою не бажано бо мозги зовсім зріднуть.Хоча для тіла то не є погано,попробуйте одну пісню так покрутити дупою,хто як зможе,зарядка капітальна.Тіко прошу би того ніхто не бачив бо ще до колери дістане завалу.:haha:

---------- Додано в 20:06 ---------- Попередній допис був написаний в 19:32 ----------

Та попутати то не довго.Я колись,як перші рази приїзджав до Польщі,тай їдемо з швагром в машині, я читаю, на знаку пише:"Увага піші"ну пішеходи на узбіччі інакше кажучи, в мене получається:" увага пси"і кажу мол во, як за собак переживають.Коли швагер зрозумів про що я,то ми мало з дороги не злетіли,так він реготався.:mocking::blush:

• Подобається Подобається x 9
  6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ні фіга воно не помагає....:nea:
    Мала,десь три тижні тому гідно всадила мене в нирку.:preved:
    А вона в мене не тойво....акурат з 94-го року.... :sorry:
    О...
    З того часу почався якийсь процес....чи пісок йде,чи шо...але болит,як колєра.
    Наїмся кетанову,пенталгону,спазмалгону,та й троха стихне.
    А лікуватись,ходити по дохторах...я не настільки себе кохаю,щоб то робити.
    Та й часу нема воґулє...весь в дєлах,в заботах...
    Плюти...лапати...хто за мене то буде робив,га?:mocking:

• Подобається Подобається x 12
  7. smeet

smeet просто спілкуюсь

Просто офлоксацин то ще та зараза, дуже токсична. Через це я спитав, ко Вам сисе назначив.

• Подобається Подобається x 1
  8. poetka

А ви лікар?Питаю,бо треба хорошої поради.

---------- Додано в 20:35 ---------- Попередній допис був написаний в 20:34 ----------

Пригадується Ви десь писали,що ви із лікарської родини......
    Чи можна до Вас в пп написати?

9. smeet

smeet просто спілкуюсь

• Подобається Подобається x 2
  10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ага, "пєші", а жартома читають "пєрші" - цицьки тобто :mocking:

• Подобається Подобається x 4
  11. poetka

Ой!!!Вибачте,я помилилась...мені власне потрібна порада хорошого лікара.........:)

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Си сам назначив.
    Попросив дешевшого антибіотика від нирок.

13. Ravin

Ravin Well-Known Member

• Подобається Подобається x 4
  14. smeet

smeet просто спілкуюсь

• Подобається Подобається x 11
  15. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

• Подобається Подобається x 5
  16. smeet

smeet просто спілкуюсь

.

• Подобається Подобається x 3
  17. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

18. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Прошёл день вчерашний. Наступает день сегодняшний. На часах уже 3:00.
    В чём сегодня должен был разобраться, разобрался и не без помощи форумчан. Читая комментарии полностью отвлекался от работы. Давал передышку мозгам. Хорошая вещь интернет. Хорошо работать ночью, домочадцы спят и посему не отвлекают.
    Пора и мне наверное ко сну.:)

• Подобається Подобається x 12
  19. Filosof

Filosof Well-Known Member

І я іду спати.

• Подобається Подобається x 6
  20. smeet

smeet просто спілкуюсь

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)