Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ні,не писав...:nea:
    Знаєте,скільки форумів...:dntknw:
    Я іно на двох є....
    На ЛФ живу і на Острів вряди-годи заходю....

• Подобається Подобається x 3
  2. smeet

smeet просто спілкуюсь

Та в принципі і я так думаю.Головне,щоб діти були задоволені,а діти зазвичай пам"ятають не тих хто був головний на святі і на годинник дивився,коли свято закінчується, а тих хто з ними конкурси проводив, і танцював разом.

---------- Додано в 00:09 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:46 ----------

• Подобається Подобається x 8
  3. FourA

FourA Дуже важлива персона

Поделюсь личным опытом, может, он и Вам подаст какую-то идею. Год 1994-й. Жена работает в школе учительницей математики старших классов. Я тогда ушёл из ПТУ, где обучал детей ремонту телевизоров, и стал зарабатывать на жизнь ремонтом телевизоров на дому у клиентов - всё делал на дому, в присутствии клиента. Время было тяжёлое, инфляция росла бешеными темпами, тогдашние украинские деньги смешного вида и смешного названия - купоны - каждые месяц-два добавляли к номиналу по нулю. Тогда уже появились бумажки номиналом под 10 000.(Потом мы все стали миллионерами - появились и купюры номиналом в 1 миллион). На деньги, полученные в школе в начале месяца, к концу можно было в лучшем случае купить пару килограммов варёной колбасы. Я зарабатывал много, больше трёх-четырёх шахтёров, которые тогда были наиболее высокооплачиваемыми работниками промышленности. Предлагал жене много раз уйти на пенсию по выслуге лет - не хотела(уже имела такую возможность). Мы тогда держали десяток кур, выращенных нами из подаренных мне коллегой по ПТУ год назад цыплят - я не брал денег с коллег, и они отплатили таким образом - их родственник работал на птицефабрике. За год из цыплят выросли куры, мы оставили одного петуха, и куры исправно несли каждый день от 8 до 10 яиц. Это по тем нелёгким временам было неплохой добавкой в семейный бюджет. И вот однажды жена в очередной раз принесла свою мизерную зарплату учительницы. Я ей сказал: Вот ты 10 лет проучилась в школе, 5 лет училась в институте, более 25 лет проработала учительницей математики в старших классах, и приносишь домой такие деньги. А эти десять кур не имеют никакого образования, совсем не знают математики, даже читать не умеют, только несут яйца. Если продать эти яйца на базаре, получится, что необразованные куры зарабатывают больше чем ты со своим высшим образованием и 27 годами стажа. На жену это произвело очень большое впечатление, и через несколько дней она подала заявление об уходе на пенсию по выслуге лет. Такова сила слова!

• Подобається Подобається x 11
  4. smeet

smeet просто спілкуюсь

Згоден але не у всьому.Перше запитання. Ваша дружина любила свою роботу? Ви позбавили її морального задоволення і відчуття потрфібності в цьому світі. Так , вона відчуває,що вона потрібна Вам,якщо цього їй достатньо-тоді я погоджусь з Вами.Друге запитання. Скажіть,тільки правду,займаючись домашнім господарством,Ваша дружина кожного ранку встає,робить зачіску ,накладає макіяж,вдівається в стильний костюм і так ходить більшу половину дня,чи просипаючись,в"яже на голову платок, одіває на себе халат, і знімає його вечером, перед ванною ?
    Ви мене зрозуміли, чи писати далі.
    Моя дружина цього року мала можливість вийти на пенсію(так само як вчителі,медики мають можливість йти на пенсію після досягнення певного стажу).Всі заговорили,що уряд відмінить цього року цю норму закону, і жінки тепер зможуть піти на пенсію тільки в 60 років. Всі поголовно в нас тікали на цю пільгову пенсію,але я не посмів дружині сказати,щоб вона йшла на пенсію- вона у мене дуже молодо і гарно виглядає-я не посмів на неї вдіти халат.Її покійна мама колись казала-для жінки піти на пенсію і вдіти на себе халат-це все рівно,що перестати бути жінкою. Хто знає,що там попереду,але я не хочу свою дружину перетворити з гарної ефектної
    жінки в бабусю в халаті.

• Подобається Подобається x 6
  5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А хіба гарну ефектну жінку перетворить день П у бабусю в халаті? :)

• Подобається Подобається x 1
  6. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Я дико извиняюсь. Но вы знаете что такое жена педагог?

• Подобається Подобається x 2
  7. Filosof

Filosof Well-Known Member

Щойно закінчила читати конспект. Піду я спати. :boredom:

8. smeet

smeet просто спілкуюсь

А хіба мова йде за день? Коли жінка йде на пенсію,вона міняє стиль життя,вона просипається і думає тільки про те що їй потрібно чоловіка на роботу відправити,а коли чоловік пішов вона вже не лягає-в хаті роботи тоже досить,і вона знімає халат тоді.... коли вечором йде у ванну.

---------- Додано в 01:38 ---------- Попередній допис був написаний в 01:34 ----------

Мене з дитинства оточували педагоги(батько,мати,дядько,тітка,теща,тесть, і дальніші родичі). У нас(медиків) кажуть, що педагог не професія то діагноз:) (коли приходить на прийом вчитель,то йому не так треба,щоб ти його лічив,як те щоб ти з ним поговорив) :give_rose:прошу вибачення перед вчителями у нас,медиків тоже є свої приколи.

9. Romko

Кукаєм з малою...звична ніч....
    Слухає музику....фтелєвізорі...М1,ОТV,ну,тоті музичні канали.
    Яке паскудство,тота соврємєнна естрада....
    Іно дупами крутят....фе....:bad:
    Нє,ну ніц не маю проти дупців,але ж всьому є прєдєл,га?:ireful1:
    Цо задужо,то нєздрово....:sorry:

• Подобається Подобається x 10
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

а як вєнце нема чим, то шо?

11. Romko

Нє,ну перепрошую...дивитисі на дупцю псіхічєскі бального Кіркорова...:nea:
    Не хоцца якось...:dntknw:
    А,тоти стрєлкі,бєлкі...тото кашмар...
    Нє,от колись,то да...
    Навіт Віагра була віагров,коли там були тоти дві...біла з чорною...
    А тепер - їдна деґрадацья...:sad:

12. comanche

comanche знайшовся

сиджу... думаю....
    забув правда про що....
    сиджу згадую про що думав....
    холодно...

• Подобається Подобається x 5
  13. Romko

Ясно...:sad:
    Її десь нема...:dntknw:

• Подобається Подобається x 5
  14. comanche

comanche знайшовся

нич нема... хоч чаю сибі зроблю...

• Подобається Подобається x 2
  15. Romko

Акурат зара показуют якогось франсуватого,жи гонит по Майдані.:sad:
    Наголяса.:sorry:
    І підвиває
    - Мамамамамая нє вєрнусь дамой і нє жді мєня,я тєпєрь студєнт!!!!:preved:
    А за ним...ну,тотим голим гонит великий ведмедик.
    З якоюсь метою....
    Іскуство,їті....:bad:

• Подобається Подобається x 7
  16. smeet

smeet просто спілкуюсь

Якщо файна, то файного багато не буває,а якщо ні, то тоді можна знайти канал де файна.:good:

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Відправила чоловіка до Варшави. Не могла вже заснути, тож встала, розкумарююсь. Попрацюю зрання, бо потім треба буде в місто їхати. Навіть не знаю що придумати, мала ж відмітитись на біржі в п'ятницю, але тоді не встигла. Тут ніби в установах люди розуміючі, але хтозна який в них настрій в понеділок? Може знайомий з біржі буде вільний, то попрошу його мене відмазати :shy:
    А ще маю зайти в ремонт за фотоапаратом. Ще в п'ятницю мав би бути готовий, але тоді ще не мала грошей заплатити за ремонт. Зараз ще теж нема, чекаю поки переказ дійде. І так нервуюсь - а якщо не справили? Не думала, що така прив'язана до нього, але за ці 3 місяці без фотоапарату дуже скучила за фотографією. Чуть не щовечора дивилась на захід сонця через об'єктив Зеніту - хоч щось.. Майже не фотографувала, просто дивилась..
    Ех.. Кава допита, треба починати працювати..

• Подобається Подобається x 8
  18. victorys

victorys позитивчик :)

Якщо скажеш, чо не могла, через особисті обставини, то ніхто тебе не приб"є. Обов"язок ставитись визначеного числа є, але ж всі ми люди і у всіх нас можуть скластись якісь непередбачувальні обставини :pardon:

Вчора були на хрестинах (синочка Павла брата). Малого вбрали в чорний фрак з бабочкою і лаковані чорні туфельки :) він так бомбезно виглядав в тому! :cools:

• Подобається Подобається x 7
  19. Леді_І

Леді_І Well-Known Member

Мала захворіла, я вдома... а подумками на роботі... що там без мене мої студенти... вони ж повбивають один одного... а може оголосять перемир"я та підуть на ход-доги святкувати Андрія...

• Подобається Подобається x 10
  20. Romko

Останнє редагування: 13 гру 2010
    • Подобається Подобається x 9
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)