Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ravin

Ravin Well-Known Member

А до этого планов не было?
    А если бы она не позвонила, то без планов так и работали бы?
    Я конечно не спец в этом вопросе, но как-то странно.о_О

---------- Додано в 13:49 ---------- Попередній допис був написаний в 13:48 ----------

Голова, заучам не голова! ВО!!!!!!;)

• Подобається Подобається x 5
  2. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

ні,карантину в нас нема,вчитися будем до 30 грудня(((
    слушне зауваження,дякую-плани звісно були,але (думаю кожен вчитель мене зрозуміє) проводити відкритий урок,то трішки інше ніж звичайні програмні уроки,тому і плани-конспекти теж інші....

.....я таки ходила щойно з малим і чоловіком на санки, купили шампанське і мандаринки,і "нехай весь світ зачекає"(і завучка в тому числі))))))))))))))))))))

• Подобається Подобається x 8
  3. smeet

smeet просто спілкуюсь

В мене обоє батьків вчителі так що знаю.що це таке. У всіх нас така слов"янська традиція-коли знаємо,що до нас йдуть гості,швидко наводимор лад в хаті,і пригощаємо не тим що їмо кожного дня,а стараємось зробити щось святкове,що зазвичай не на кожний день.Це як одежа для буднів і на Великдень.
    Так що так пане Ravin. Ментальність у нас така- можливо тому так і живемо.

• Подобається Подобається x 11
  4. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

• Подобається Подобається x 7
  5. smeet

smeet просто спілкуюсь

Шановна молода вчителько:).Дозвольте дати Вам пораду. Чому старші вчителі бояться ініціативи. Вони просто, по людському бояться стати непотрібними. Тому у кожній Вашій і не тільки Вашій, а і інших молодих коллег, ініціативі вони бачать не добру для дітей справу, а замах на них самих.Тому зберіться всі молоді і прийміть для себе рішення,діяти не дивлячись ні на що. Але не нагло, бо не знаю,чи зможете це подолати опір, а розумно. Як ? Я вас навчу.Що найбільше люблять старші вчителі? Гроші? В принципі люблять, але ті вчителі, що любили гроші,давно вже не вчителі.Тут скоріше інше-добре ім"я, авторитет,відчуття власної необхідності дітям,школі,державі,світові. Я знаю,бо вже потихеньку сам починаю таке відчувати, хоча старим себе зовсім не відчуваю, і завжди стараюсь бути попереду всіх.
    Але вернімся до наших справ. Хочете розпочинати якусь хорошу справу? Розпочинайте, все підготовте, але не забудьте одного. Всіх тих, хто (як Ви вважаєте може зашкодити вашій справі) потихеньку заставте повірити, що головними діючими особами в дійстві будуть вони, керівниками проекту будуть вони, а ви тільки технічні виконавці-тай взагалі то була їхня ідея.а Ви лиш її розвинули. Я думаю,що краще так ніж неіяк. А люди і діти,і так зрозуміють, хто є хто. Зате завжди зробите,що захочете. Або наведіть контакт,з директором, і нехай він видає ці ідеї як свої. Я розумію,що жаль, свої ідеї вкладати в руки комусь,але ідея стає цінною тоді,коли вона працює. А вже потім слава завжди знайде свого героя. Що поробимо-таке не тільки у нас таке в цілому світі. ПРосто школа сама по собі дуже консервативна річ. В бізнсі трохи інакше. Мені дочка розказує що в Індії на великих компаніях,людина(менеджер) на одному місці не може працювати більше ніж 4-5 років.такий закон, навіть якщо вона супер-пупер спец-людина після 5 років перестає творити, а просто відробляє.

• Подобається Подобається x 9
  6. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

И у нас нема. Всех поголовно прививают не первый год. Самое главное, у меня жена тоже работает в школе (Чтоб её завуч побрал). Не какой личной жизни. И не как не могу заставить бросить. :ireful1::give_rose:

7. smeet

smeet просто спілкуюсь

У нас кажуть,якщо мафію не можна перемогти,тоді її треба очолити. Може підете директором школи-будете разом немати вихідних:)))
    Шютка.
    Між-іншим- в Тюмені є українські школи? Хоча б десь коло Вас близько? Чисто з цікавості:)

• Подобається Подобається x 3
  8. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Не думаю, що Вам буде легше коли жінка кине роботу, бо тоді може всю увагу зосередити на Вас. Надмірна увага - то не дуже добре.

• Подобається Подобається x 6
  9. kutuz

kutuz Well-Known Member

?о_ОНе зрозумів.Показували старий бій.Володимир жеш травмований.:dntknw:

10. Filosof

Filosof Well-Known Member

Сьогодні нікули не виходила. Збирала матеріал для курсової роботи. У мене тема "Філософська спадщина М. Драгоманова". В інтернеті інформації дуже мало. Післязавтра піду у бібліотеку. А може ще і завтра успію.

• Подобається Подобається x 9
  11. Romko

Romko Дуже важлива персона

12. Filosof

Romko, спасибі Вам велике. :)

13. Romko

Звичний день....

14. smeet

smeet просто спілкуюсь

Інтер
    .23:30
    Бокс. Володимир Кличко - Семюел Джексон.
    :haha: То не Ви то я не зрозумів.Дивився і вболівав. Але я вболівальник-лузер,коли йде тоді дивлюся,а про те був той поєдинок чи ні не знаю.:blush:

15. Romko

Я Вас розумію.:sorry:
    Головне,жи красіво сі б"є писки....:good:
    Є сі на шо подивити.
    То вам не копаннє бальона.:sad:
    З матюгами.:ireful1:

16. smeet

smeet просто спілкуюсь

17. Filosof

Romko, побережіть себе. Бо буде те, що мені - гіперточний криз. Я і не знала про це. Потім уже дізналася. А тоді як пішла у мене кров з носа. На протязі тижня - щоранку.

• Подобається Подобається x 1
  18. Romko

19. Ravin

Ravin Well-Known Member

Ментальность до боли знакома.
    Просто не думал, что аж так проникла...
    Ещё лет 10-15 тому, видение бизнеса с точки зрения - немного приукрасить, было абсолютно нормальным.
    А вот уже лет пять даже немного скромничаю в этом вопросе:
    - не обещаю ничего, в чем не уверен на 1000%
    - если есть хоть 1% того что не могу гарантировать, вообще ничего не обещаю.

Вы знаете, такой подход работает лучше чем прошлый.
    Люди понимают, когда говоришь всё как есть гораздо охотнее и более открыто идут на сотрудничество. При этом обязательно оговаривать слабые места.
    Они тоже живут не на Марсе, а показухи наелись по самые уши.
    Это конечно не касается учителей, просто как жизненный опыт (личный) рассказываю.

---------- Додано в 21:18 ---------- Попередній допис був написаний в 21:11 ----------

Ой как не всегда.
    Но это, в воспитании детей и неважно.
    В Израиле для учителей каждый седьмой год, за счет государства, дается оплачиваемый годовой отпуск. Что-бы учитель не то что отдохнул, но и понял окружающий меняющийся мир и своё призвание в нем.
    Год этот так и называется - шабатный.

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)