Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Filosof

Filosof Well-Known Member

Електричний.

• Подобається Подобається x 1
  2. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ясно бо Ви писали АГВ - апарат газовий водонагріваючий, тому я й попутав.
    Зазвичай треба записувати телефон майстра, котрий його встановлював. Я в таких випадках звоню майстру і він приїжджає.

3. Filosof

Filosof Well-Known Member

Майстер у мене єсть. Він мені показав, як знижувати тиск.

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Медсестри? :)))

А я їздила в "місто". Мала сьогодні відмітитись на біржі праці, але не встигла перед закриттям. Виїхала за 2 год до закриття - мала б встигнути, та де! Трамваї якось помало їздили, ще й корки. Двома трамваями добралась до центру, там ще треба було зробити 2 пересядки, але вже бачила, що не встигаю, а ще водієві трамваю передав диспетчер, що якась аварія трамваїв. Тож вирішила вже і не їхати. Якраз зайшла до провайдера інтернету по справах, до банкомату (зняла останні 20 злотих і згадала про Поетку). Довго думала щоб то купити, щоб на 3 дні було. Вирішила купити печінку, бо якраз вдома квашені огірки є - можна буде затушити файно, але її не було в м'ясних біля мене :sad: Купила пів кіло фаршу на котлети, картоплю. Ну але ж не одні котлети 3 дні їсти. Купила ще молоко і джем - будуть налисники. Плюс мінералка, сметана і мені лишилось 4 злотих.. А по дорозі пекарня-цукерня :girl_in_dreams: Продавщиця не захотіла врізати пляцка на 4 злотих, бо боялась промазати, тож взяла кокосове печенько. І то добре :) Сидю, жую, чайочком попиваю.

П.С. Аааа, в одному з трамваїв до мене заговорив чоловік. Спитав як до вокзалу доїхати. При чому спитав польською з таким м'яким українським акцентом :) Я впала в ступор і просто посміхалась :) Він подумав, що щось не так сказав і почав пояснювати, що він з України. Я ще більше посміхалась і лише видала "я теж". Після чого ми обоє почали посміхатись :))) Коли мене відпустило, я сказала, що покажу де йому вийти, бо мені якраз було по дорозі, і ми розговорились. Той чоловік з Хмельницького, був тут на заробітках, будував автостраду. Побажали собі навзаєм удачі. І якось так тепло на душі стало після цієї зустрічі :)

• Подобається Подобається x 17
  5. Peri

Peri Well-Known Member

...чи це не є рецепт на щастя?:)

• Подобається Подобається x 10
  6. FourA

FourA Дуже важлива персона

Подъём утром в 6-45. Бегу готовить кофе. Вставал с неохотой - поздно заснул. На дворе - дождь. Пришла соседка, вместе с женой и соседкой пили кофе плюс бутерброды с сыром. Не стал засиживаться на кофепитии до конца - быстро в гараж, завожу авто и еду по делам получить груз в половине восьмого. Дождь продолжается. Жена занялась глажкой, я сижу у ноутбука. Дождь перестал, пошёл мыть машину - грязная, как порося. Вымыл, поехал по делам. Одновременно скупился на рынке: кило одних мандарин, кило - других, кило яблок, пачку 0,5 кг молотого кофе, сыр, горчичный батон, печенье, конфеты. Ходил по рынку под дождём. Хорошо, зонтик взял. Приезжаю домой, жена сморит дурацкий ящик. Я - у компа. Через полчаса слышу вопль жены - она выбегает из комнаты и несётся на кухню. Слышу - запах горелого. Выхожу, смотрю, на веранде дым, сильно пахнет горелым. Жена часа два назад, ещё до моего отъезда поставила вариться 2 яйца для салата в кастрюльке с водой(перед уходом я ещё убрал огонь) Яйца очень долго варились, потом стали испекаться, потом поджарились и в конце стали гореть. Открыли окно и двери, стали проветривать. У кастрюли из нержавейки деформировалось дно. На улице продолжается дождь. Посидел у компа, разместил своё фото в разделе: Фото - покажи своё личико. Покормил собак. На улице начал падать снег.
    Замовкає річ...
    Вечір.
    Ніч.

• Подобається Подобається x 12
  7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Горілими яйцями кормили і....каструлю теж собакам?
    куди зелені дивляться?:mocking:

• Подобається Подобається x 4
  8. FourA

Шановна пани Alias, я люблю своих собак, и ни в коем случае не буду давать им грызть нержавейку. Ну не знал я про какой-то баняк, тем более это если перевести с польского, оказывается, это не кастрюля, а горшок! И сгоревшие яйца им не стал давать. Я ради интереса отщипнул несгоревший кусочек - очень оригинальный вкус! Жена потом попросила - поставь сварить пару яиц - я сказал - вари сама! Ты по этой части мастерица!

• Подобається Подобається x 4
  9. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я щось вже декілька раз читаю, що до вас сусідка ходить постійно на каву. ;) В неї що кави дома немає? Чи вона любить більше пити каву з сусідом, а не з чоловіком.:empathy:

• Подобається Подобається x 2
  10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

• Подобається Подобається x 2
  11. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Доброго времени суток! На перекладных добрался до дому. Дико извиняюсь, но устал как бурлаки на волге. Прочитаю мельком чего без меня понаписали и баеньки. Хотя жена говорит что она без меня просматривала, что пишут. Ввела в курс дела, Хорошо что пароль не знает, а то бы понаписала. А это страшнее горелых яиц. ;) Ах да самое главное. Дамам :give_rose::give_rose::give_rose:

12. Peri

Peri Well-Known Member

Вибралась на базарчик на Гайдамацькій.Він хоч маленький але ціни завжди були помірні.Були...З розмов продавців - то ше не кінець,будуть і далі рости...Але то таке...
    Погода - казкова!В небесній канцелярії корупціонерів не тримають.:)

13. FourA

Мы уже более 10 лет, как завели такую традицию - пить по утрам кофе с соседями. Эта соседка, которая приходит практически ежедневно, очень любит кофе. Она, думаю, могла бы и сама сварить и выпить, дело не в этом. Дело - в традиции, в дружеском общении, в беседах. Отчасти это и своего рода игра... Когда был жив её муж, он изредка, совсем редко приходил к нам тоже. Но он не был любителем кофе, ему я наливал рюмку коньяку. В начале этого года её муж умер - инсульт. Думаю, что соседку психологически поддерживает наша давно заведенная традиция. По выходным приходит пить кофе вторая соседка - она в обычные дни рано уходит на работу. А для нас это - тоже своего рода удовольствие, общение с соседями, укрепление дружеских отношений...Думаю, что ради этого стОит устраивать распитие кофе каждым утром.

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Точнісінько як у нас :)))
    Еуропи, їті...

• Подобається Подобається x 3
  15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Мені щось отаке уявилося....:sorry:

• Подобається Подобається x 9
  16. kutuz

kutuz Well-Known Member

Аби сте знали,же не зовсім горшок,а тіко гарнек.Але то ніц, всі ітак зрозуміли.А псів банєками не корміт,якось то не по людськи;):mocking:

---------- Додано в 00:30 ---------- Попередній допис був написаний в 00:25 ----------

Ха!!!Так для прикола,думаю там на кожній собачці знак прикріплений,як мінімум від Тойоти:good::))):haha:

• Подобається Подобається x 9
  17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Черговий раз тьощу підколов...:sorry:

Повелась...:)))

18. kutuz

kutuz Well-Known Member

:haha::haha::haha:
    Ну Ти даєш:haha::haha::haha:

• Подобається Подобається x 5
  19. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Доброго дня! Здоровья! А дамам ещё :give_rose::give_rose::give_rose:
    Не довелось. И боюсь не потянули бы.:mocking:
    Всё скромнее. Вертолёт, вездеход, Ан-24м, вертолёт, Ту-144. машина, дом.:pardon:

20. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Бррр,чого ж ттттак так холодно? Прийшла з базару не можу відігріться.Вітер,-1 а може й 0,але так холодно!Снігу немає,сіро,сухо.
    Ціни вже поповзли вверх почалася передноворічна істерія,скрізь черги...

• Подобається Подобається x 13
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)