Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

А я вернусь к вам через неделю. Уезжаю. Но я обязательно вернусь. И всю неделю буду скучать...

• Подобається Подобається x 14
  2. Locke

Locke невиправний реаліст

То так само, як з мафії. Якщо попав в мафію, то вийти з неї неможливо. Є тільки один-єдиний привід виходу з неї, і то дуже сумний...... :)

• Подобається Подобається x 11
  3. deva

deva Well-Known Member

Мені це знайомо, я також коли їду в командіровку і немаю там доступу до інтернету, дуже скучаю за ЛФ і всіма:)

• Подобається Подобається x 8
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Вдер пару гривень.Приволік памперси.
    Виджу - перед очима жарівка....
    Зміряв температуру - 39,5.
    Напив"ємсі піґулок.Ждю.
    Може впаде.
    Поки лазив,Люба малу вирубала...трохи легше.
    Бо думав,прилізу і
    - Ататку анавулицю!!!
    мусив би вести.

• Подобається Подобається x 15
  5. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Ромко...не жартуй з тим...теперішній грип, що "гуляє" дає ускладнення на легені-пневмонію...бережи себе...

• Подобається Подобається x 13
  6. Fon

Fon whom how

на обід був борщ в кафе
    потім чіпси і апельсн
    довго мучив грейпфрут. я його і не їв, але він, падла, дуже корисний. протираковий, вітамінний, для ясен позитивний і прочищає добре шлунок. тіки от гіркий. чому пірожині бізе не мають таких позитивних функцій? ага, там ше антиоксидантів купа. ну прям їч грейпфрут і не хворій ніколи.
    день якийсь оптимально-занудний. може б презес шось такого ляпнув файного, ато радості ніякої перед святами.
    і ше таке от філософське питання. мені все життя батьки на правах посланців миколая доставляли мандаринки, чоколядки, цукорки, жвачькі польські і навіть лук з резиновими приисосками, 1 шт. так от тепер з питань моралі і взаємо-чогось там такого порядного, що мені їм від миколая підганяти? що потрібно старшим.. ну крім внука, 2 шт. а?

• Подобається Подобається x 16
  7. victorys

victorys позитивчик :)

ну це все від вашої фантазіі залежить і від того на скільки добре ви знаєте своїх батьків :) Можливо подумайте чим вони цікавляться...Вибір подарунків дуже широкий у теперешні часи. Якщо мама цікавиться рослинами, можна купити їй книжку по догляду за домашніми квітами, можна купити парфуми, можна якісь гарні рукавички під плащик чи куртку, можна якусь біжутерію під її улюблений светрик. А для батька думаю хорошим подарунком був би шкіряний кошельок або ремінь, можна також купити шалик (якщо ваш батько носить, бо деяки мужчини всю зиму на розпашку ходять :))) ), а ще можна воду після бриття.. і навіть теплі зимові шкарпетки також будуть хорошим подарунком.
    І взагалі не так важливий сам подарунок, як Ваша увага до батьків :)

8. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Зробила собі кави з коньяком:)зараз трошки відпочину і піду в філармонія на Jazz Bez:girl_claping::girl_cool::girl_curtsey:

9. poetka

poetka Дуже важлива персона

Я вам по-хорошому заздрю.....я вмовляла,вмовляла свого піти....але,але...:cry:робота є робота.Доречі,а квитки ще можна купити і до якого числа концерт?Ніби в Дзизі також?

• Подобається Подобається x 7
  10. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Уявлення не маю:pardon:Я в кінці листопада купляла,то вже мало залишалось.
    До 12-го числа:)

11. Peri

Peri Well-Known Member

Ото сьогодні,як звичайний день,теж думаю над подарунками:)

• Подобається Подобається x 16
  12. Summer

Summer Well-Known Member

от і все... по-переду вихідні, пишу список, що треба купити :)

13. Filosof

Filosof Well-Known Member

Паскудний день. У мене з технічних причин немає опалення. Сидю, замерзаю, пледом накрилася. Ходила в університет. Викладач мою контрольну забракувала - через план. :cry:

• Подобається Подобається x 6
  14. smeet

smeet просто спілкуюсь

Самий дешевший обігрівач коштує десь 120 грн з вентилятором. Купляйте і грійтеся-не так це дорого поки що електрика.

---------- Додано в 19:15 ---------- Попередній допис був написаний в 19:13 ----------

Ви їсте цю гидоту? Страшенно шкідлива для здоров"я.

• Подобається Подобається x 4
  15. Filosof

У мене АГВ. Просто, упав тиск у котлі. Треба випустити воздух, а я не умію. Чекаю, поки хтось прийде.

• Подобається Подобається x 1
  16. smeet

smeet просто спілкуюсь

На такий випадок треба мати хорошого сусіда-майстра на всі руки.;)

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Пляшка кон"яку, коробка цукерок і тортик. І 19-го зраня з усім виводком до "бабушек-дедушек"... З подарунком :))) Заодно і пообідаєте...

• Подобається Подобається x 4
  18. smeet

smeet просто спілкуюсь

У мене АГВ пропрацював 20 років,але з такою проблемою я ніколи не зустрічався.Одного разу було таке, що сажа заповнила АГВ. Тоді мені допоміг сусід. Ми розібрали АГВ і начистили з нього півтора відра сажі, після цього він став гріти як дурний.
    Що значить упав тиск у котлі? Якщо нема тиску газу на кухні нема і в котлі, повітряні пробки бувають не в котлі а в батареях,але то не проблема.На кожній батареї зверху є краник,ви підставляєте кастрюльку чи банку і відкручуєте краник,начинає текти вода закрили.Ось і все.

19. Filosof

У мене "Арістон". Такий тендітний - реагує на будь-які перепади напруги. Я його боялася спочатку, цього котла. Але без гарячої води погано.

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

То він газовий чи електричний?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)