Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. smeet

smeet просто спілкуюсь

Сьогодні вже чуть-чуть подалО. ЛедвИ темпертура пУстила.Слабість ще тА.

• Подобається Подобається x 9
  2. Summer

Summer Well-Known Member

ой тож треба таке сталось.... я розумію, сама недавно так підвернула ногу, що взагалі, та й де? - на зупинці біля податкової...
    п'ятниця - навіть не відчуваю тих вихідних, стільки треба зробити до свят!

• Подобається Подобається x 7
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Не люблю зими. Не люблю слякоті. Не люблю своєї правої нирки. Не люблю дохторів. Не люблю хоріти. Нинька я мав їхати в єдній,ВЕЛЬМИ ВАЖЛИВІЙ СПРАВІ. В єдно місце. А,через вищезгадане,чого не люблю,не поїхав. А,натомість їду по тому леду на склади. Може вдасться злапати з двісті гривень,то возьму памперсів(знаю,де троха таньші є). О. Та й всьо. Не люблю зими,свйєт,рамаданів,безконечних вихідних. Не люблю снігу. Не люблю морозу. Не люблю совєцьку власць. Ніц не люблю. Може тому,жи температура і всьо болит.

• Подобається Подобається x 10
  4. Summer

Summer Well-Known Member

а хто їх любить...

• Подобається Подобається x 5
  5. poetka

poetka Дуже важлива персона

настрій - нерви і втома,втомилась я сил немаю.....завтра прийдуть гості....в хаті треба поприбирати,шось наготувати,салатик конкурсний приготую(правда не знаю,чий;)але мені сподобався)думала м"ясо запекти і рулет печінковий зробити....
    То все нерви.

6. Locke

Locke невиправний реаліст

Дохторів - звичайно ні, але молодих дохторок чи медсестер....;)

• Подобається Подобається x 4
  7. poetka

Во-во!!!!..............

• Подобається Подобається x 1
  8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Щось такий настрій...хочеться піти з ЛФ...на деякий час.
    Коли я вже подорослішаю і перестану себе гризти за різні дрібниці,що псують мені настрій?Але вони мене виводять з рівноваги.......в такі моменти здається,що ніхто не розуміє,ніхто не любить і нікому не потрібна...От вже дєЦкий сад!

9. Locke

Locke невиправний реаліст

Відкрию Вам страшну таємницю - ніколи! Скільки б людині не було років - душа в неї залишається молодою. Хіба що за рідким виключенням. Просто з віком не всі бажання і примхи можна собі дозволити, бо старіше фізичне тіло і певний статус в суспільстві не дозволяють чи стримють це робити.

10. Summer

Summer Well-Known Member

Іринко, чого, а для чого тут ми, піднімемо настрій, все буду добре! Не йди....

• Подобається Подобається x 11
  11. deva

deva Well-Known Member

була в лікаря зробили знімок-дякуючи богу ні перелому ні тріщини нема, але потягнула звязки сильно, я так і підозрювала, бо пече дуже, в ночі недавало спати.До вівторка лікарняний. Пятниця.....то класно, планувала завтра на карпати....а прийдеться вилежуватись в дома:sad:

---------- Додано в 11:53 ---------- Попередній допис був написаний в 11:52 ----------

а я на зупинці біля пенсійного:)....іронія долі....чи як?

---------- Додано в 11:54 ---------- Попередній допис був написаний в 11:53 ----------

я також планувала.....але всього ніколи непереробиш, головне здоровячко

---------- Додано в 11:58 ---------- Попередній допис був написаний в 11:54 ----------

також планувала, а зараз подивлюсь що є в холодильнику з того і приготую, бо треба більше лежати. Шкодую, що немала часу взяти участь в конкурсі, вже на наступний раз. А так всі молодчинки.:)

---------- Додано в 12:02 ---------- Попередній допис був написаний в 11:58 ----------

:)колись мені один дохтор казавщо при цому треба пити 50гр. конячку, але обовязково з ним. :)Сьогодні також коли ходила в лікарню, то повезло:) лікар був дуже позитивний :)

12. deva

deva Well-Known Member

і це є дуже добре. Я колись після школи думала, що коли вже людині 25 чи 30 чи 40, то людина вже як сказати не стара, але вже дуже доросла:) і серьозна, але мені зараз 45 і я цього не помічаю і не надаю значення, а ще працюю з молоддю, то взагалі добре і почуваю себе молодою:)

• Подобається Подобається x 6
  13. smeet

smeet просто спілкуюсь

Їхні жінки і чоловіки:give_rose: А взагалі їх любити не треба, їх треба сприймати як людей, послугами яких Ви користуєтесь. Ви ж не скажете,що любите свого перукаря, або вчителя своєї дочки.А оцінювати їхню роботу можна тільки в порівнянні, або з другими такими самими, або з лікарями в інших країнах,наприклад в Великобританії:http://forum.chemodan.ua/index.php?showtopic=37499

• Подобається Подобається x 5
  14. deva

deva Well-Known Member

Іринко, а що тебе хтось тут обідив? Дитятко, тебе тут всі дуже люблять. Все буде добре:)

---------- Додано в 12:08 ---------- Попередній допис був написаний в 12:06 ----------

Однозначно, повністю згідна. Мені наприклад щастило на добрих лікарів-професіоналів і на гарних людей.

15. Alias

та я знаю..дякую...це все мої таргани ,що поселились в голові.:)Нічого...все пройде..і це теж.

16. deva

deva Well-Known Member

вони в всіх є:) пройде, тримайте, як кажуть, хвіст пістолетом:) і все буде ОК

17. poetka

Alias......о_Оо_ОТи ж тут сама позитивна людина......
    Знай наш форум тримається (*образно кажучи) на чотирьох слонах, і ти одна з них;)
    Все минеться, в мене теж зараз не найліпші часи...а ЛФ, як стимул не забувати,що живу.....:)(ну в якійсь мірі...)

18. kutuz

kutuz Well-Known Member

Ну,що Ви Alias,не йдіть.Вас тут люблять,якось розрадять,допоможуть(морально).!!!

---------- Додано в 14:04 ---------- Попередній допис був написаний в 13:50 ----------

Підкину рецепт проти тарганів;):
    Купляєте засіб від тарганів ,типу"Дихлофос"і бутилочку хорошого коньчка з чоколядовими цукерками.Ставите це все на стіл,коньяк відкриваєте,наливаєте в широкий бокал,грієте його в своїх долонях,насолоджуєтесь запахом.П*єте маленькими глоточками і доповнюєте смак коньяка кусаючи смачнючі цукерки.Тепер про дихлофос,весь час споживаючи бокал "ліків",пристально дивитесь на "Дихлофос".В основному одного сеанса (бокала)достатньо,а "Дихлофос"залишаємо до перших признаків появи тараканів і в разі потреби повторюєм сеанс знов.:)));):give_rose:

• Подобається Подобається x 11
  19. Alias

Абсолютно не вживаю алкоголь...хіба шо каву з Бейлізом:)
    Авзагалі всім дякую за підтримку.З ЛФ неможливо просто так піти ,навіть на деякий час...

• Подобається Подобається x 13
  20. Shine

Shine Well-Known Member

На мою думку, Ви трошки не так написали:), судячи з Ваших дописів у різних темах, бо особисто ж Вас не знаю, це не таргани, це - метелики;):give_rose:

• Подобається Подобається x 12
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)