Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Summer

Summer Well-Known Member

7-ма вже є, я ще правда не дивилась ( кажуть сама-сама...), хоча 1-а сама найкраща, особливо ідея
    п.с. докладаю )) мандарини суперові, солодкі в міру, гарно чистяться, тонкошкірі, треба ше взяти ;)

• Подобається Подобається x 6
  2. victorys

victorys позитивчик :)

• Подобається Подобається x 9
  3. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Если уснуть надо, любой фильм включаю и всё, крепкий здоровый сон! До конца мало что смотрел...

• Подобається Подобається x 5
  4. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

...і не кажіть....я сьогодні,в таку погоду жахливу,вже була у двох лікарнях,ті :cesored: лікарі мене лікують-лікують,вже й самі не знають,що придумати,ото послали тепер на тубус-кварц...а в лікарнях,сидячи в кілометрових чергах із "грипозними",тільки й переживаєш,щоб щось нове не підхопити(((

• Подобається Подобається x 14
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

погода... теща... а у мене чергове піке ... нічого не вижу...

• Подобається Подобається x 10
  6. poetka

poetka Дуже важлива персона

Вочі болят?
    В мене теж....Наші хлопи форумівські кажуть,шо то через монітори ледовські, а якби сказав наш Ромко:кулєра його знає,від чого....мені аж судинки тріскають в очах...може то лед?

• Подобається Подобається x 11
  7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Кави мало пиєш...:sad:
    Свіжим нікотином прєнєбрєгаєш...:sorry:
    Знов ж таки забагато їдла споживаєш....:preved:
    Та й во так....:dntknw:
    Важєй на себе...

• Подобається Подобається x 11
  8. FourA

FourA Дуже важлива персона

У Вас всё-таки немного дороже. У нас приличные, крупные мандарины по 14. Позавчера я купил и по 13, такие же точно, как и жена по 14. У нас тоже продавали на нескольких торговых точках мандарины с листьями. ;)

• Подобається Подобається x 3
  9. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

У мене теж був би звичний день, якби не карантин. З роботи я навіть спочатку повернула в сторону школи, а тоді згадала, що дитина сама вдома певно весь час за комп"ютером просиділа.

10. Romko

Навіяло...

http://www.youtube.com/watch?v=PDM0GNgxPcM

• Подобається Подобається x 4
  11. Filosof

Filosof Well-Known Member

Ходила на ринок. Купила продукти. Нукрутила фаршу. Зробила котлети.

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

І я через 2,5 тижні їду ;)

13. smeet

smeet просто спілкуюсь

Погода як сказилась, паде і паде дощ вже котрий день. Закарпаття знову топить. Річки повиходили з берегів,позаливали дороги.До Хуста дорога закрита. А у мене кошмарна ніч,розпочалося все з сильного ознобу. Мною так трусило ніби я з 3 години просидів на морозі. Але температури не було. Догадався- отравлення. Мною колотило майже до середини ночі. Сьогодні цілий день 38 градусів. Плакала майже поїздка у Львів,як через хворобу так і через залиті дороги.

• Подобається Подобається x 13
  14. kutuz

kutuz Well-Known Member

Упс.Підстава:haha:

---------- Додано в 19:59 ---------- Попередній допис був написаний в 19:51 ----------

В мене вчора також боліли очі,та ще й сьогодні троха болять,але в мене проблеми з очима,а коли магнітне поле не стабільне(то з моїх спостережень) то чи сидів за компом,чи ні,а вони болять.

---------- Додано в 20:06 ---------- Попередній допис був написаний в 19:59 ----------

А нас сьогодні засипало снігом,зараз продовжує падати ще й з сильним вітром.
    Дочка просить в Святого Миколая гітару,пішов я по завданню Миколая;) шукати гітару.Заметіль така,що нічого не видно,але гітару знайшов.790грн троха наразі кучеряво,щось треба буде придумати,а щооо?!!:dntknw:

• Подобається Подобається x 10
  15. deva

deva Well-Known Member

Який кашмар сьогодні,бігала цілий день-робота-податкова-пенсійний. Взула зручні на низькому чоботи і йолки-палки, йду, та де там біжу, бо спізнююсь і нога мені ніби скользнула в кісточці щось хруснуло і біль, пече, стати неможу на ногу. Якось опанувала себе і пішла ще на 4 поверх пенсійного і там вже немогла, пекло. Зателефонувала чоловікові щоб забрав, але відмовилась їхати в лікарню, поросила щоб купив мені мазь. Приїхала додому намастила ногу, наложила еластичний бінт, пече в ділянці кісточки. Буде завтра боліти чи пекти прийдеться їхати в лікарню робити знімок. Вот такі то справи. А стільки в мене справ, хоча б пронесло.:)

---------- Додано в 20:14 ---------- Попередній допис був написаний в 20:11 ----------

мені також, каву пю зранку бо звикла, а я для бадьорості пю звичайний справжній китайський чай.

---------- Додано в 20:39 ---------- Попередній допис був написаний в 20:14 ----------

така сама в мене вчора ситуація була на ринку, треба було мені коврики приліжкові, підійшла до продавця і розказую які кольори що і скільки, а він каже щоб я йшла, а через годинку прийшла і він все зробить, але щоб залишила аванс. Я йому звичайно дала тільки 200 гр, кажу, що решту потім додам, бо може і кольори мені всі не підійдуть, бо він казав, що буде робити з того що в нього куски залишились. А мені таке нащо. Але головне, що мене збунтувало, то то що він сказав, що я гроші зажимаю і не даю всі і ще всяких дурниць наговорив. Ну я звичайно не витрималась, забрала гроші і піду собі в Епіцентр і там мені зроблять акуратніше, ввічливо все. Сама собі здивувалась, бо звичайно, я терпелива і такі поступки ніколи не робила.:)

• Подобається Подобається x 16
  16. Romko

А надворі....віхола....

Баба Віхола, сива Віхола
    на метільній мітлі приїхала.
    В двері стукала, селом вешталась:
    – Люди добрії, дайте решето!
    Ой просію ж я біле борошно,
    бо в полях іще дуже порожньо.
    Сині пальчики – мерзне житечко.
    Нема решета, дайте ситечко!

Полем їхала, в землю дихала
    баба Віхола, сива Віхола...

• Подобається Подобається x 8
  17. FourA

FourA Дуже важлива персона

Извините, что врачу пытаюсь дать какую-то подсказку. С поджелудочной у Вас всё в норме?

• Подобається Подобається x 4
  18. smeet

smeet просто спілкуюсь

Та і там проблеми. Але події сьогоднішнього дня заставляють мене думати про отравлення.

• Подобається Подобається x 1
  19. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Прекращаем болеть! Сегодня пятница! Мы так ее ждали!

• Подобається Подобається x 8
  20. Romko

• Подобається Подобається x 7
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)