Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Багіра

Багіра Well-Known Member

от мені кава тиск не піднімає.. як понижений стандартно троха, так і лишається... і бодрості особливої не дає, хіба знеровованіша стаю)))

• Подобається Подобається x 4
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ну,ти сказав...:scratch_one-s_head:
    Я ше дихаю...свіжим нікотином...а шо?:sorry:
    Бо буду вубше,як той йожик

• Подобається Подобається x 2
  3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В мене ну такий вже довгий і важкий день, що вже сили нема ні на що, навіть на те, щоб нарешті завершити цей день і піти спати :)
    Будильник о 5:00. Чоловік встав збиратись до Варшави. Я не змогла навіть очі відкрити (засиділась вчора до ночі з роботою)
    5:30. Другий будильник. Не відкриваючи очі питаю чоловіка чи хоче канапки в дорогу. Не пам'ятаю, що він сказав, бо зразу ж і заснула.
    6:00. Третій будильник. Прокинулась з думкою, що чоловік хворий (бо так і було, простуда), а значить не треба йому їхати до Варшави. Переконала лишитись. Сама ще задрімала на пів годинки.
    Встала і поїхала до коліжанки в інше містечко (вона з чоловіком на Україну вертаються і хотіла мені деякі речі повіддавати). Побула там кілька годин. Напакували мені речей на рюкзак, дві сумки і ще й матрац на додачу :hang1: Знайомим довелось мене на вокзал провести.
    На автобус до Лодзі зібралось купу народу. Я ледь пробралась до дверей, але то вже було пізно - майже всі сидячі місця були зайняті, а за мною ще з два десятки бажаючих їхати. Водій відмовив відкрити багажник. Якийсь поляк серед пасажирів чуючи, що ми зі знайомими спілкуємось українською, почав кривлятись російською. Відповіла йому польською, пронизуючи обломним поглядом. То все мене дістало, тож вилізла з тої маси, яка вперто пхалась в автобус.
    Через 5 хв приїхав наступний автобус, в якому було всього кілька пасажирів, водій дозволив речі в багажний відділ покласти, ще й білет був дешевший, ніж на той перший автобус, плюс виявилось, що водій має родину в Долині і часто буває у Львові :) Трохи поговорили. Казав, що обожнює українські страви, Львів і дівчат з Долини :)))
    Через 1,5 години вже пробиралась на таксі через закоркований центр Лодзі до дому. Чоловік поміг затащити речі. Замовили піццу, яку недавно виграла, бо готувати вже не мала часу, а чоловік слабий.
    Потім працювала, розбирала речі, мила посуд, подивилась трохи фільм (мала подивитись повністю з чоловіком, але він заснув, а сама дивитись не люблю) і сіла в на форум полазити. От полазила і думаю чи ще працювати чи йти баїнькати. Напевно домучу себе до стану "засинаю від дотику до подушки".

• Подобається Подобається x 15
  4. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

А от писати повідомлення в 3-ій ночі сили завжди знайдуться :))) Вже давно треба було іти відпочивати! :)

• Подобається Подобається x 3
  5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

То не сили, то кава :) (до речі, чомусь пахне горішками. взяла якусь розчинну, хоч і по натуральній теж можу заснути, як суслік :))) )
    Все таки ще годину наклікала. Напевно не дуже гарно почнеться їх завтрашній, тобто вже сьогоднішній робочий день, коли відкриють список моїх багів, питань і нічних думок і ідей фікс :shy: Ну от така робота невдячна, шо зробиш..
    Йду вже до свого бурундучка під ковдру, щоб він, бідохала, перестав вже подьоргуватись від мого стукання по клаві :shy:

• Подобається Подобається x 12
  6. Romko

Тота підлога,курчаляґа,як би сі сказила. Вже другий раз нинька хтіла дати ми г морду. Кулєра,я її так шосуботи випуцовую,а вона... Невдячність чорна. Доплівсі до дивану і сі ніжу туво. За ніч троха збив температуру,піґулками,єстєссно...до 38...о... Зара ше десіть мітут полежу,вийду з того "ґроґґі" і тре малу на прощу тєгнути. Хто ліс буде пильнував,га? Тоти,хомо іно гадити вміют. Коли тепло. Всьо. Встаю. Труба зовйот. А голос же пронзітєльний...

• Подобається Подобається x 14
  7. Summer

Summer Well-Known Member

але погода, але дощ, дощище...то весна?:) збігала зранку перед роботою в сільпо акція мандарини по 9,49 )) ледве вибрала так наші жіночки набирали в 9-й ранку, ще не пробувала які вони....дома модем поламався., то я як без як без доброго друга :).. та й таке, а вже четвер, так час летить...

• Подобається Подобається x 8
  8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Вчора на базарчику продавали мандаринки п 14.спокусилася тим,що там було листя:))Прошу у продавчині дати мені кульок(щоб вибрати)
    Вона:-скільки вам треба?
    Я:- ще не знаю,сама виберу
    В-вибирати не можна!
    Я-тоді не треба мені ваших мандарин!
    Нафіга мені те,що вона мені в пакет накидає? Там були і маленькі і великі.А мені треба великих.При тому,що вона вже повідбирала багато малих в інший ящик і продає по іншій ціні.КАрочє...залишилась вчора без мандаринів:)
    Надворі весна....зранку було =9,сонячно.

• Подобається Подобається x 13
  9. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Уф, вернулся с медкомиссии. Потрёпанный, но непобежденный (с). Нее, лучше неделю отработать, чем полдня по врачам ходить, замучали...

• Подобається Подобається x 9
  10. Romko

Справочку предявіть?:nea:
    Малолішо....:sorry:

• Подобається Подобається x 5
  11. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Поздно, в кадры отдал. Честно признаюсь, пробка в левом ухе, остальное в норме, даже анализы... Психиатр тоже не забраковал, так что опасности не представляю!:)))

12. Filosof

Filosof Well-Known Member

Звичний день. Сьогодні нікуди не іду. А завтра. ...залік. Чогось нічого не можу робити. Піду на ринок за м'ясом. Зроблю котлети.

Останнє редагування: 9 гру 2010
    • Подобається Подобається x 11
  13. Templar

Templar Дуже важлива персона

В неділю їду на хрестини, буду хресним татом! О як...

• Подобається Подобається x 13
  14. Romko

но тотої краватки не гбирайте....:sorry:

• Подобається Подобається x 2
  15. victorys

victorys позитивчик :)

Якби я так на свого чекала, щоб фільм подивитись, то по пів місяця би один фільм дивилась...мій засипає десь на 15-20 хвилині :))) Рекорд в нього був 3 хвилини (я з годинником міряла!), ще навіть всі букви толком не щезли перед початком фільму :))) Правда він тоді дуже змучений був.
    Теж не люблю сама фільми дивитись, але прийшлось звикнути. Хоча є така категорія фільмів які я тільки сама дивлюсь, бо мій Павел сказав, що то хворі фільми і він того дивитись не буде, це фільми типу "Пила" (всі частини) при чому він взагалі в шоці, що я їх дивлюсь, щей жую канапку при тому :crazy: А ще всякі фільми жахів (але не фантастика про НЛО, чупакабру і всякі інші нереальні речі)
    Доречі, ще 2 тиждні і я знову їду до Львова, якщо щось комусь треба привезти/передати, то звертайтесь :)

• Подобається Подобається x 12
  16. Shine

Shine Well-Known Member

о_Оо_Оо_О
    Та ну:nea:, що справді дивишся?

17. victorys

victorys позитивчик :)

Вже не дивлюсь, вже всі серії бачила, чекаю нової :)))

18. Peri

Peri Well-Known Member

Теж "присіла"на фільми...ех,зима видать:)
    Тільки не вдається сісти і одним махом весь фільм подивитися,то доводиться його "дробити"на серіали:)))

• Подобається Подобається x 5
  19. Templar

Templar Дуже важлива персона

я на хрестини їду, а не на футбол!

20. Romko

Ая,моя тьоща з жінкою також тото сі див"ют по вечерах...:sad:
    "Обручка" сі називає....:sorry:

• Подобається Подобається x 8
Статус теми:
Закрита.