Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Filosof

Filosof Well-Known Member

То усе рахується тій людині. Це її відповідальність, а не Ваша, п. Locke. Я Вас запевняю, що їй так не пройде, те що вона зробила.

• Подобається Подобається x 4
  2. FourA

FourA Дуже важлива персона

Я в немного юмористической форме попробовал порассуждать на тему: есть ли будущее у Украины. У Ромко сегодня настроение не очень оптимистичное, что можно понять... Ну я и стал рассуждать, что если даже у Украины не получится то, на что рассчитывали люди, пытавшиеся сделать её независимой и успешной, если вдруг не найдёт будущего эта идея, то для Украины есть и другой вариант развития. Не пропадёт Украина и в том случае, если пойдёт на союз с Россией - эту вероятность тоже нельзя исключать. Остап Бендер сказал примерно следующее - не вышло стать миллионером, пойду в управдомы. Или, как теперь пишут в вагонах метро на западе: Раньше была надпись: НЕТ ВЫХОДА! Теперь же пишут: ВЫХОД - С ДРУГОЙ СТОРОНЫ! -- Именно в этом смысл моего спича. ;)

3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

З глобуса - точно не пропаде. Хоча, хто зна...

Ви вірите в союз? Я думаю що це буде мезальянс.

А Ваш спіч можна ще одною цитатою Остапа Бендера передати:"Заграница нам поможет!"

• Подобається Подобається x 1
  4. FourA

Мне кажется, этот лозунг незабвенного Остапа-Сулейман-Берта-Мария-Бендер-Бея в большей или меньшей степени присутствует в сознании большинства граждан Украины. Но подавляющее большинство надеющихся на эту помощь, подразумевают лишь помощь с одной стороны. Я же добавляю ещё фактор многовекторности - ВЫХОД может быть и С ДРУГОЙ СТОРОНЫ! ;)

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Скоріш би вже....:nea:

6. poetka

poetka Дуже важлива персона

Йолки-палки,ну і у вас сьогодні настрої.Хоча в мене не ліпший,але пішла пройшлась по магазинам,взяла з собою 70 гр. хотіла печінки купити....нема...купила литки курячі-спечу.........порилась на хенді,сьогодні перший день.....купила малому дві сорочини,троха мандаринок...собі міні конд.шприцик,хотіла ше бульби купити...зирк в гаманець....блін!!!!!аж остовпіла...там 4 грн. ото!!!!!попала...і шо купила?Порахувала в умі...ніби все сходиться.....Буду варити рис..:sad:

• Подобається Подобається x 10
  7. FourA

Ну вот, Вы тоже в духе чёрного юмора от Френка Синатры! Тот попросил написать на своём надгробном камне: Лучшее - впереди! Это у вас просто настроение и погода тоже...

8. poetka

poetka Дуже важлива персона

Знаю, Ромко настроям якость дасть раду....а от всьому решту,шо його спіткало......:sad:

• Подобається Подобається x 5
  9. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ото будете дивуватись, коли через півроку Ромко буде викладати те ж фото...

• Подобається Подобається x 3
  10. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Честно говоря, у меня тоже настроение не лучше, чем у Ромко. Такое, когда говорят - ничего не хочу. А в глубине души всё равно верю, что впереди ещё будет свет и радость. Не может не быть! Как веришь, что справедливость есть. Потому, что не может не быть!

• Подобається Подобається x 7
  11. Locke

Locke невиправний реаліст

А я зовсім не бажаю і не хочу того, щоби тій людині "там" зараховувалося чи воздалося. Просто самому від такого на душі погано - от і все. Просто зробив для себе висновок, що допомагати потрібно тоді, коли це не в ущерб собі, за винятком хіба коли є загроза життю чи здоров"ю цій людині. А якщо тій людині світять лише неприємності і більш нічого страшнішого - то хай випутується сама. А то вийшло, що як то кажуть, переклали з хворої голови на здорову.

А тепер в магазин з 70 грн. не ходют :sad:

• Подобається Подобається x 9
  12. Filosof

Filosof Well-Known Member

Це точно. Раніше можна було купити продуктів на 50 грв. А зараз що на них можна купити? І кажуть ще підвищать ціни.

13. Romko

Чо...во я ходю... І з п'ядтесєткою ходю. І з двайцєткою. З п'єткою,часом ходю. По воду. З бульками. Вона помічна.

• Подобається Подобається x 9
  14. kutuz

kutuz Well-Known Member

Думки Вас такі мучать в момент обід й розчарування.Думаю,що кинетесь Ви знов на допомогу,не дочекавшись заклику:"допоможи".Просто Ви така людина,на таких тримається людство на плаву.Це важка ноша,але надається вона най достойнішим.Ви не один такий,може Вас це хоч трішки втішить.;):)

---------- Додано в 20:46 ---------- Попередній допис був написаний в 20:35 ----------

З чого Ви,много уважаємый FourA,взяли,що та дівчинка з повязкою на лиці уособлює нашу неньку Україну.Чому не якусь іншу країну.Не все так погано в нас нє?Інакше Ви б в такій поганій країні не жили,слава Богу ми тут всі вільні люди.

15. Romko

Від чого?:scratch_one-s_head:

16. FourA

Не ищите какого-то особого смысла в моём посте! С одной стороны - шутка, с другой - желание отвлечь пана Ромко от такого настроения. Я вроде бы нигде не говорил про погану країну, в которой мы живём. Наоборот, всё время призываю работать на неё. А у меня спрашивают -а зачем? А на кого? Я уже устал на такие вопросы отвечать- на кого и зачем мы должны работать...

17. smeet

smeet просто спілкуюсь

Не знаю,наскільки це правда,але сьогодні сорока на хвості принесла новину що Балога звільняє 12 генералів МНС.

18. kutuz

kutuz Well-Known Member

Все відносно,але не гнівімо Бога,панове.Все таки на панщину не ходимо і у чужому війську не служимо,і маємо право мати свою думку і висловлювати її.

• Подобається Подобається x 2
  19. Romko

Кулєра,таки я не хомо.:nea:
    Навіть хорію не як хомосапієнси...
    Змірав температуру,38,9,сидю,думаю,чи то від нирки.чи від того ге,жи під ногами...во,недавно лазив...на прощу.
    Добре тотим хомо...37...вони сі положат і балдєют....споживают розмаїті травички...
    А ту ж не дадут.:dntknw:
    Сі наїв всяких хімікалій,і аспірину в тім числі,запив дволітровим бутльом ниркового чаю... і ждю,щоб трохи втишилось.
    А вдень,ні з того,ні з сього,підлога стала дибки і дала ми г мордяґу.:scratch_one-s_head:
    Змірав тиснення,60/40.
    І будь мудрий,га?:sorry:

---------- Додано в 23:42 ---------- Попередній допис був написаний в 23:05 ----------

Нє,казав дзісяй сторож,жи мают ше шось дописати.:scratch_one-s_head:
    Буду мусив ше раз пофоткати...:dntknw:

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

І ше розкажи, шо ти пєш каву, не повірю.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)