Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Я ось що придумав. Трохи поднатаскаюсь писати по украинськи.
    Такой компот сроблю. Хрен дзись розберете мою мову.
    До здравствует /forum.lvivport.com:pardon::yahoo:

• Подобається Подобається x 14
  2. FourA

FourA Дуже важлива персона

Когда я работал на заводе в Армении, мой заместитель по лаборатории, армянин, учился в Одесском институте связи. Отличный парень, редкий умница, хороший специалист, шахматист - перворазрядник. Он хорошо знал русский язык, но когда начинал говорить по-украински (он изображал репортаж со стадиона, ведущийся на украиском языке), я не мог удержаться на ногах от смеха. Слушать українську мову с армянским акцентом "в исполнении" армянина - это было необычайно смешно!

• Подобається Подобається x 3
  3. kutuz

kutuz Well-Known Member

Та ми Азарова розумієм:)))
    А Вам респект і уважуха,пробуйте,ми ж російську вивчили і ви українську зможете:good:

• Подобається Подобається x 6
  4. FourA

Но я Вас уверяю - это было точно не со мной! Могу Вам слово дать! Честное пионерское, это был не я!

5. kutuz

kutuz Well-Known Member

Лаааадно,повірю наслово:good:;):)))

• Подобається Подобається x 2
  6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Цікавий день...

• Подобається Подобається x 4
  7. гроші - то завжди головний біль: коли їх нема, то болить голова, де їх узяти; коли є - болить голова, що з ними робити :)

• Подобається Подобається x 18
  8. FourA

Шановный Ромко! Уберите Украину от края пропасти! Снимите повязку с глаз!

• Подобається Подобається x 1
  9. Romko

Пов"язка....
    Мені вже видається,що оця пов"язка на очах має просто на меті прикрити каліцтво....відсутність очей.

• Подобається Подобається x 4
  10. Locke

Locke невиправний реаліст

Вчора життя в черговий раз дало мені по морді. Причому заслужено. Скільки разів казав собі: не можна допомагати людям, особливо якщо це може загрожувати твоїм інтересам чи репутації. Скільки разів обпікався на цьому, але видно життя так нічого і не навчило. Ще не минуло двох тижнів, як допоміг одній особі, з якою пропрацював 10 років, вийти з важкої ситуації, де її хотіли конкретно підставити і навішати на неї багато неприємних речей, які вона в дійсності не робила. Причому абсолютно законно, проте конфіденційно. А у відповідь на свою допомогу отримав підлість і чорну невдячність. Видно так закладено Богом, кармою чи природою (хто в що вірить), що кожен повинен випутуватися сам і в результаті або пропасти, або вижити і стати сильнішим. Можливо наступного разу буду в таких ситуаціях мудрішим.

• Подобається Подобається x 18
  11. Romko

А надворі чорно....
    Хм...як і в душі.
    Дощ...холод...тоскно...
    Ось...виглянув у вікно

Як звиклє,віршований коментар

Слава Богу,що ніч позаду.
    Мала поміняла режим...вирубується в 9-й...в 3-й,4-й вже райзує.
    Літом могли хоч надвір піти,тепер не дуже й підеш...
    Але нині відносно
    Трохи вдалось навіть трохи позайматись...недовго,правда.
    Допиваю другий бундель кави,докурую другу пачку,доїдаю пенталгін

і прошу Бога помогти дотягнути до вечера.
    Зараз на трохи здам зміну,піду,трохи помучусі межи хомо...кави,сигарети,таблєтки тре купити...
    Та й всьо...

• Подобається Подобається x 11
  12. Summer

Summer Well-Known Member

погода така... похмуро.... сумно...шось ті ціни мене жахають.... йду в центр

• Подобається Подобається x 9
  13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

так сонячно,що аж очі сліпить.+7 вже.Зараз буду теж збиратися на вулицю,треба по магазинам пробігтися,подаруночки купити..

• Подобається Подобається x 10
  14. poetka

poetka Дуже важлива персона

Як на мене ,всерівно потрібно робити добро.....і не обов"язково чекати віддяку....Добро як бумеранг,всерівно до тебе повернеться,нехай не від даної людини,від іншої...або в інший спосіб,але неодмінно повернеться,так само як і зло.
    не розчаровуйся в собі ніколи,головне,що ти зробив для людини .....а все інше дурня.....вона як мала тебе підвести,підвела б обов"язково,але в якійсь іншій ситуації,така вже людина, і тут допомагай не допомагай всерівно суть не змінна....
    П.С. Від перестановки доданків сума не міняється......Все буде добре...

• Подобається Подобається x 13
  15. Locke

Locke невиправний реаліст

В тому то і справа, що віддяки ніколи не чекаю, бо якщо хочеться комусь допомогти -то робиш це просто з власної невимушеної волі і бажання і без очікування всяких подяк чи похвал. Ну я розумію, просто проігнорувати і не звертати увагу на чиюсь допомогу. Але щоб підвести в цій самій справі?...

Хоча все ж таки мабуть так і є:

• Подобається Подобається x 9
  16. Filosof

Filosof Well-Known Member

Погода чудова. Ходила в університет. Заплатила за телебачення. Купила 200 г "Форнетті" з сирним кремом. Мені подобається.

• Подобається Подобається x 7
  17. smeet

smeet просто спілкуюсь

Не бідкайтеся. Ви зробили добру справу і це Вам запишеться. Ви зробили добре не йому а собі. Я вірю, що добрі справи оцінюють не люди а Бог.

---------- Додано в 15:07 ---------- Попередній допис був написаний в 15:06 ----------

На вихідні збираюсь до Львова.

• Подобається Подобається x 6
  18. FourA

Отчасти понимаю причины Вашего настроения. Уже писал, что говорить общие слова считаю неуместным. По поводу будущего Украины - получается немного странная, даже забавная картина: я, русский, живущий на Украине, которого многие на форуме считают настроенным несколько антиукраински, буду убеждать Вас, украинца, безусловно, патриота Украины, в том, что для Украины есть светлое будущее. Пусть юмор этой ситуации хотя бы немного поднимет Вам настроение! Ничего, надеюсь, что "бандюки и хамы" немного заставят Украину пошевелиться, начать работать, и, может быть, мы сумеем отойти от края пропасти. А вот если бы сейчас у власти были те, "демократы" которые, боюсь, шансов было бы гораздо меньше. Если они были бы вообще. С этими, "бандюками", надежда ещё есть.Ну а в самом худшем случае (худшем для патриота - в понимании этого слова большинством львовян) - как говорил Остап Б, придётся пойти в управдомы. Россия рядом, она не даст пропасть. Правда, многие будут жалеть о несбывшемся... Короче говоря - поживём -увидим! Держите хвост пистолетом!

• Подобається Подобається x 2
  19. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Кому?

...........

20. FourA

Прочитал Ваш рассказ. Прочитал и слова пани poetka и пана smeet-а. Могу лишь присоединиться к их словам. Они сказали всё, что и я хотел бы сказать. Наверно, очень многие люди думают так же.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)