Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. smeet

smeet просто спілкуюсь

Шановний Chaldon. У Вас нема даних скільки українців живе в Тюмені?

• Подобається Подобається x 7
  2. Sauer

Sauer Well-Known Member

Від 40 до 80 відсотків переселених чи просто ті люди які мають українські корні українцями себе не вважають (було доведено на практикці)

• Подобається Подобається x 1
  3. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Ох как вы не правы, но это ваше право. А украинцев которые имеют гражданство Украины и каждый раз маются продлевая регистрацию, живёт не мало. Сколько по области не скажу, но из моих знакомых 4 семьи. А вы их хрясь и в во "враги". А те кто с российским гражданством чем не украинцы по вашему? Но мне бы такого земляка как вы и земляком не охота было бы считать. Вы редиска.......

---------- Додано в 22:38 ---------- Попередній допис був написаний в 22:33 ----------

Юноша первый раз я вам п:n: и не кому более за всё время нахождения на форуме. Надеюсь и последний

• Подобається Подобається x 5
  4. Sauer

Sauer Well-Known Member

Ви может не поняли меня. Я их врагами не считаю (цифри - так прикинул, может больше, а может и меньше). Я вот о чем (раскажу историю реальную): как-то на Дальнем Востоке (регион не тот, но смысл есть) один человек будучи в поселке одном, подошел к дому (хотел води набрать). А дом типично украинский (дом покритый соломой ну и т.д.). Виходит хозяин - у него на лбу написано "Украинец". Когда его спросили кто он, он ответил "Я Руский". Ни на какие аргументи он не реагировал.
    История вторая (тоже реальная): в Поволжье этот же человек (которий в дом заходил) встретил одного молодого человека. Слово за слово и он говорит "Я Немец". Из переселених 100-200-300 и т.д. лет назад. Он говорит "Я не знаю немецкого (родители мои тоже), я никогда не был в Германии - но я Немец".
    Р.С. То что по документам они украинци ето одно, но то что при случае они легко от етого отказиваютса ( и с упорством доказивают что они руские и пр.) ето другое.
    Р.С.С. Прошу простить за ошибки (руская граматика хромает).
    Р.С.С.С. У меня дядя и братья живут в Тюменской области (Советский р-н), да и батя там вирос и дед там работал. (а одному родственнику дальнему памятник стоит - етим я безумно горжусь).
    Я тоже был в Тюмени - особых проблем с регистрацией не возникало.
    Привет Тюмени :preved:

5. Chaldon

Я рад, честно что это было чисто техническое недоразумение.
    Прошу прощение за редиску.
    Я вот ча(е)лдон, по сути, тот же русский. А когда то одни предки пришли с Архангельска, а другие с Дона.

6. Ravin

Ravin Well-Known Member

:)))
    Это вы где таких домов насмотрелись в Украине?
    В музеях?;)

7. FourA

FourA Дуже важлива персона

Уважаемый Чалдон, я думаю, Вы не так поняли нашего товарища по форуму, уважаемого Sauer-а. Я много раз имел возможность убедиться, что он не относится плохо ни к украинцам, ни ко всей Украине. Не из тех, одним словом, которые хают всех и всё.

---------- Додано в 20:27 ---------- Попередній допис був написаний в 20:19 ----------

Если не возражаете, хотел бы узнать, как дела с зачётом? Надеюсь, всё ОК?

• Подобається Подобається x 2
  8. Chaldon

Уважаемый FourA мы разобрались в этом недоразумении. Спасибо конечно за беспокойство! Простите меня зас......:sorry:
    А то вам. Я гляжу не долго с медалью щеголяли.

9. Filosof

Filosof Well-Known Member

Спасибо, FourA. Все отлично. Сдала. У меня теперь вся неделя - сплошные зачеты. Завтра сдаю экономику.

10. FourA

Да я рад, что она перешла к пану Gunner-у. Одни хлопоты с этой медалью! Если бы не пан Ромко, я бы не знал, что и думать! Вдруг это я позавчера вёл себя некорректно по отношению к уважаемой Валерии Ильиничне Новодворской? И мне дали медаль за это! Слава Богу, я оказался невиновен! До сих пор радуюсь! Пусть её пан Gunner достойно носит! Думаю, его шансы добиться успеха у Валерии Ильиничны теперь выросли! Дамы любят мужчин с медалями!

11. Romko

Romko Дуже важлива персона

Зраня - ліс...потім діджейство туво на полусогнутих коло компа.:music:
    Потім Зоряна вирубалась...азалептин...
    А я після обіду поїхав в їдно місце,в їдній справі...і майже пшик.:download:
    Розстроївся,карочє...ну,то закономірно,бо та справа потребувала моєї кількаденної присутності,а не цеу по телєфону.:nea:
    Ну,бєздєльніку - бєздєльніково....:dntknw:
    Запхав"ємсі в 28-й.
    Файно примостився до вікна ниркою,жиби хомо не товкли в ню п"ястуками,торбами і дупами та й стою в позі зю.:sad:
    В розстроєних чувствах.
    А наді мною телєвізор.
    Ото я сі в него див"ю.
    Там якась музичка,дівоньки гонят,реклямуют всілякі нафік непотрібні речі...
    Аж раз...і мультік.
    Про мене.
    Нібито я жию в горах...
    Ну,можете самі обсервувати

Аж свою зупинку пропустив,мусив до кінця тоту story додивитись.
    Пройняло.
    Але таки приїхав....мав вести на вечірню прощу...але,поки не було,Зоряна робила цуда,Люба мусила ше азалептину всадити.
    Впала і вирубалась....
    сидю...підем в ніч...
    Та й всьо...:sorry:

• Подобається Подобається x 8
  12. FourA

Рад за Вас! Уверен, что Вы нас не подведёте! Успехов Вам! Или - как раньше говорили перед зачётами и экзаменами - ни пуха, ни пера!

• Подобається Подобається x 3
  13. Kost

Kost Мале вампірисько:)

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ні! У лісі не ставлю, і далеко, і небезпечно. Одного року прийшлось пів дня з лісниками ліс вантажити :))). В покарання за незаконний забір соку. Але потім, як літру втиснули (хлопаки сіли перекусити), вони мені того соку навалякали, що ледь допер в броцаку. Але головне, це інформація. Так от, я від них знаю де той сік брати... І як...
    А збираю на території розформованої в/ч. І поруч, і чисто, і безпечно. Головне з пацанами зразу домовитись, що будем брати по черзі. Бо партизанять ;), зливають...

• Подобається Подобається x 7
  15. Filosof

Filosof Well-Known Member

К черту. :)

• Подобається Подобається x 4
  16. Sauer

Sauer Well-Known Member

Я имел ввиду колорит...тип того :scratch_one-s_head::dntknw:
    На Полтавщине и сейчас много глиняних хат - "мазанок".

17. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ох,яка же ж я змучена...:crazy:Стан такий,що зовсім нічого не хочу - тільки впасти і спати і жеб мене ніхто не чіпав..Сьогодні на роботі доволі важкий день був,а ще в мене віднині сесія на заочному розпочалася..Я вбила 3 години свого часу на лекції у супернудотного викладача,який за 2 пари нічого хоч трохи корисного у майбутній спеціальності нам не розповів..Попереду ще два тижні лекцій та іспитів..Ще й на роботі буде гаряча пора - кінець семестру,купа контрольних,виставлення оцінок..Єдине тішить,що з 10 предметів,винесених на сесію,мені 5 перезарахували з попередньої вищої освіти - маю здати всього лиш 1 залік і 4 іспити(зато які - одна вища математика чого варта:crazy::crazy:).Я вже хочу Нового року і щоб все залишилося позаду..

• Подобається Подобається x 11
  18. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Поки однією рукою писала роботу,іншою рукою клацала мишкою,а голова думала про те,як не заснути,на кухні згорів баняко_О.Певно,треба йти спати.А то завтра о сьомій чи раніше...:morning1:Добраніч...:bye2:

19. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

іспанко - не переймайтеся - вона тільки називається вищою
    сьогоденна нижче пліниуса

---------- Додано в 03:39 ---------- Попередній допис був написаний в 03:38 ----------

тобто "мам то вшистко в дупє"

20. FourA

А собаки у Вас есть? Вот вы им сгоревшее отдайте! Они съедят! ;)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)