Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Доброго вам времени суток! :morning1: Прекрасной половине :give_rose::give_rose::give_rose:

Спал не важно. (старею наверно? Или грешен.) :sorry: Зима отступила, небо закрыто, валит снег ( за всю зиму ранее столько не наваливало):dntknw: на градуснике 0.
    Сижу на "вещмешке", жду лётной погоды.

Romko - поделюсь информацией. Я каждый год покупаю мёд у одних и тех же пасечников. Нынче 3 литровая банка стоит 1.200руб - 400гр:6= 67гр. Почти в 2 раза дороже, чем у вас. А в магазинах и на рынке и того дороже (да ещё нет гарантии что мёд 100:wacko:.

• Подобається Подобається x 11
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

От воно....справжнє лице....:sad:
    На такому жизнєнноважному продукті нарід нагрівають....:nea:

• Подобається Подобається x 7
  3. smeet

smeet просто спілкуюсь

Хоч щось у нас дешевше.

• Подобається Подобається x 5
  4. Sauer

Sauer Well-Known Member

Радість для кожного галичанина :mocking:
    Р.С. Був в Екатеринбурзі - проїзд на трамваї коштує 10 рублів (приблизно 2,5 грн.). Порадійте ще ;):)

5. FourA

FourA Дуже важлива персона

Вчера весь день был туман. Я под вечер вёз жену с работы, около 4-х вечера. Начинало темнеть, видимость - не более 25 метров, фары почти не помогают(не поставил противотуманки, считаю их малополезными). Сегодня туман рассеялся, на улице небольшой минус, но как-то сыро. Солнца нет. С утра пили кофе с соседкой( в выходные обе соседки приходили на кофе и бутерброды), потом я пошёл сжигать накопившийся за неделю мусор на площадке для сжигания недалеко от ворот. Да пусть простят меня зелёные, но на мой взгляд сжигание мусора - меньшее зло, чем он будет валяться по мусорникам, гнить там и загрязнять воздух и воду. Лучше уж сразу. Пока занимался этим делом, выпустил собак побегать на улице. Они довольно послушные, не нападают на людей, я им запрещаю перебегать на ту сторону улицы и выбегать на дорогу. В большинстве случаев, они этого и не делают.Минут 15 побегали, поперегавкались с соседними собаками за забором, пометили все столбы и деревья, и когда я дал команду: Собаки - домой! - послушно побежали во двор. Подставили свои головы, и я им надел ошейники - опять за собачью работу!

• Подобається Подобається x 8
  6. Chaldon

У нас на трамвае ва-ще бесплатно. :)))

Нету у нас трамваев и троллейбусы убрали.:mocking:

7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Нічого не можу робити,все з рук валиться,вдома тиша і....чекання...дзвінка з Києва.

• Подобається Подобається x 14
  8. Filosof

Filosof Well-Known Member

Звичний день: душ, кофе, подивилася новини. Сьогодні залік.

• Подобається Подобається x 7
  9. Chaldon

Любовь однако.:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 3
  10. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

11. smeet

smeet просто спілкуюсь

Напочатку цього літа був період коли цибуля у нас на ринку коштувала 9грн за кг. Племінник в цей же час в Лондоні в супермаркеті купляв цибулю по 2 гривні за кг(в перерахунку звісно.)

---------- Додано в 13:49 ---------- Попередній допис був написаний в 13:47 ----------

Господи поможи.

• Подобається Подобається x 10
  12. Chaldon

• Подобається Подобається x 12
  13. victorys

victorys позитивчик :)

В мене вихідні пройшли не даром. Нарешті розпакувала до кінця валізу, яку 2 тижні тому привезла зі Львова :)))
    А ще квітів трохи попересаджувала, бо збиралась до того діла вже більше місяця.
    Понавішували ми біля дому на гілочках шматочки сала, то їх так гарно пташки дзьобають :) а ще купили ми вчора кормушку з насінням. Хоча ми і минулого року таку саму купували, але вона десь пропала в тих наших ремонтах.
    Так файно послухати цьвірінькання пташок біля дому, особливо взимку :)

14. poetka

poetka Дуже важлива персона

Ірусь,все буде добре!!!!

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

І шо?
    На оленях?

• Подобається Подобається x 8
  16. poetka

poetka Дуже важлива персона

:)))
    А я гонорово на маршрутці з Санта -Барбари приїхала....от так на мить уявила,як я з Сихова валю на оленях,отак заплющила очі і уявила.....:)Скажете ,жи бабисько здуріла...Нєа, я романтична.....

• Подобається Подобається x 13
  17. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

А я до лікаря сьогодні ходила.Начебто все в поряду:)Здорова:yahoo:
    Вже й пари сьогодні ходила:)Але ще таблетки п*Ю:sad:

• Подобається Подобається x 15
  18. FourA

FourA Дуже важлива персона

Не зря мы все за Вас переживали! Выздоравливайте быстрее! Всем - здоровья!

• Подобається Подобається x 6
  19. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Подивився зранку у вікно, вулиця через дорогу чиста, снігу нема, думаю вдягну кросівки раз така хороша погода і тільки вийшов на вулицю зрозумів як сильно я помилився... одну сторону дороги прибрали, а на іншій такий каток, що пару метрів пройти не можливо. Ось що означає жити на перетині двох районів :)))

20. Chaldon

И олений нет. Они как и ханты северней живут.:pardon:
    Посчитали и решили, что для Тюмени выгодны автобусы, маршрутки и такси.
    Узкие улицы в старой Тюмени.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)