Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. FourA

FourA Дуже важлива персона

Эх, шановный Ромко! Мы на свет появляемся с болью, живём с болью. И тем не менее - жить необходимо! Зачем? Никто пока не нашёл ответа... И Вы, и я, и намного более умные люди на этот вопрос не могут ответить. Не знаю, но уверен в том, что жить надо! Если есть правда в словах о вечной жизни, то у нас ещё очень много времени имеется, чтобы это понять. Может, когда-то и поймём. А может, всё время будем стараться понять это. Сами знаете - цель ничто - стремление к ней - всё! Верьте в эту необходимость. У каждого есть свой груз сомнений. И своя вера.

• Подобається Подобається x 13
  2. Ravin

Ravin Well-Known Member

Так это еврейские собаки?
    Предупреждать надо, что это фирташовские....
    Коньяк отменяется.:nea:
    Сам выжру.

• Подобається Подобається x 4
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ціль....дожити до завтра...випити енну кількість кави...сходити енну кількість разів "до пана Дзюня"...а потім...дожити до завтра....

4. Filosof

Filosof Well-Known Member

Їздила до моря. Треба було піску набрати. Холодно. А море спокійне. І медузи завбільшки з тарілку. :)

• Подобається Подобається x 14
  5. FourA

Если бы еврейские! По моим данным, у них нет ни капли еврейской крови! С евреями дело можно иметь - надо держать ухо востро, но работать и сотрудничать с ними можно! Так это нужно ухо держать востро с любым партнёром. А у меня собаки - чистопородные украинские дворняги! За колбасу можно подкупить любую собаку- Швейк был большим спецом в этих вопросах!Я ему верю!

---------- Додано в 16:58 ---------- Попередній допис був написаний в 16:54 ----------

Нельзя сразу столько радости доставлять столь многим людям. Это будет слишком чересчур. Это ж половина Украины от радости напилась бы вщент!

• Подобається Подобається x 3
  6. Ravin

Ravin Well-Known Member

А я места возле ВР знаю замечательные!:good:

---------- Додано в 18:06 ---------- Попередній допис був написаний в 18:04 ----------

А говорите не еврейские!
    Ох лукавите!;)

• Подобається Подобається x 2
  7. FourA

Ей Б-гу, не вру! Чистопородные украинские дворняги! Настоящие двортерьеры!

8. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Наконец то состоялся показ героев, кому достаётся горелое мясо. Я полностью согласен с Равином. Им я гостинец не смогу передать. Пусть будет хоть так:y:

• Подобається Подобається x 1
  9. Summer

Summer Well-Known Member

гарно на вулиці, такий собі сніжний палац зранку, сходили в кіно на Поттера, скажу вам то вже для дорослих кіно...моторошне. сумне, сіре, але мені було цікаво,а осінній ліс взагалі гарний))... а малий хлопак поряд розплакався...і чого брати малявок на такі фільми?
    ледве доїхали, маршрутка притормозити на зупинці не могла, такий гололід, шо то завтра буде...?

10. poetka

poetka Дуже важлива персона

ЗD?
    А ми в Брюховичі їздили,чоловік після обіду приїхав з роботи......і ми поїхали по мід...в Брюховичах живе одна сім"я,вони займаються медом...купили....попоїли(повечеряли ним же).

• Подобається Подобається x 12
  11. Romko

Та видно.:good:
    Ніц загару нема....:dntknw:

• Подобається Подобається x 8
  12. Filosof

Filosof Well-Known Member

Я погано загораю.:blush:

13. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

:haha::haha::haha:

---------- Додано в 00:33 ---------- Попередній допис був написаний в 00:28 ----------

14. kutuz

kutuz Well-Known Member

Так а що його сторожити?:)))Знаєм ми таких не пющих сторожів;)Потім ні коньяка ні сторожа не знайдеш:haha::haha::haha:

• Подобається Подобається x 7
  15. smeet

smeet просто спілкуюсь

дорогий у вас мед?

• Подобається Подобається x 4
  16. Summer

Summer Well-Known Member

нєа, на Сихів, там хоч на кінотеатр більш-менш подібно ,особливо синій зал, але була реклама, що і в них скоро буде зД...

• Подобається Подобається x 6
  17. Romko

Не знаю,як на В.Великого,а на Привокзальному ринку за 35 гривень мож півлітри купити...

18. deva

deva Well-Known Member

в нас в ТЦ "Подоляни" знаходиться великий кінопалац з 4ма залами в т.ч. і 3Д, але щось мені то 3Д ніц не хочеться, там показуюють тільки якісь страшилки, а в кіно хочеться посміятись, розслабитись. Я коли була в США,то ходила в 4Д, то ну його в баню, як на початку фільму закрила очі, то в аж в кінці відкрила і ніби шкірою відчувала, то воду, то вогонь:)

---------- Додано в 22:49 ---------- Попередній допис був написаний в 22:46 ----------

А так був в мене вроді і звичайний день.... Вчора була в Дрогобичі в командіровці, в готель поїхала в Трускавець куда приїхав і мій чоловік і разом сьогодні зїздили туда і назад в Польщу, але хочу сказати, дорога від Трускавця до Мостиски то щось з чимось, хоч на коньках катайся, зато в Польші чистенько без снігу, порядок. Правда назад як їхали на Львів і додому,то і в нас також була нормальна дорога....І ціни в Польші нижчі від наших.

• Подобається Подобається x 12
  19. smeet

smeet просто спілкуюсь

У нас така сама ціна.Головне щоб не підробка.

• Подобається Подобається x 3
  20. Romko

Та нє,я того вуйка знаю.
    І другого вуйка теж.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)