Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. kutuz

kutuz Well-Known Member

В Гаї їздите,чи куди?Я один час також збирав сік,так там в лісі стільки банок стояло,що якби не совість то додому з повною каністрою повертався б дуже швидко.

---------- Додано в 00:28 ---------- Попередній допис був написаний в 00:12 ----------

Наблюдав в магазині,як власник просив вийти жіночку з магазина бо вона була на такому чудопристрої від ковзання,а підлога виложена чорною глянцевою плиткою,царапини були сильно замітні,та й жіночка та на плитці відчувала себе точно,як корова на льоді.

---------- Додано в 00:35 ---------- Попередній допис був написаний в 00:28 ----------

• Подобається Подобається x 6
  2. smeet

smeet просто спілкуюсь

А поетам задарь.

• Подобається Подобається x 2
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

А в нас туман....о....:sorry:
    Мороз - 18...і файно-файно...хомо сі поховали.:nea:

• Подобається Подобається x 6
  4. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Доброго дня! :morning1::give_rose:

Проснувшись с поднятым духом после сегодняшней приятной ночной беседы на ветке " правда о России". Вышел подышать свежим воздухом. Метёт, -8 сыро. :sad: Плевать на метель. Ведь мне файно :girl_angel:

• Подобається Подобається x 11
  5. smeet

smeet просто спілкуюсь

Щось у мене Вашого фото не видко.Стоять намальовані два фотоапарати.А у нас мороз всього 1 градус.Обіццяють вечором -4.Зато з понеділка і до четверга проливні дощі.Вже замучив той дощ. А в Мубаї +30.Дочка шкодується на жару. А ми вже за нею скучили.Вже не бачили 6 місяців.

• Подобається Подобається x 8
  6. poetka

poetka Дуже важлива персона

І в мене Ромкове фото не відкривається...............
    Тоді Ви збирайте манелі і в Мубаї.......там так теплоо_ООт нам би зараз таку спеку....

• Подобається Подобається x 3
  7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Отут, Сміте, Ви помиляєтесь... Прикносив до дому хіба зброю... Щоби діти подивились і побавились.

• Подобається Подобається x 1
  8. poetka

:))):))):)))............

9. smeet

smeet просто спілкуюсь

Це що таке?
    Не з нашими зарплатами і в Мумбаї. Квиток для дочки буду рік відробляти.:sad:

10. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Вночі йшов дощ,на ранок сніг і все замерзло,зараз вже сонце і "капєль"
    Закриваються магазини....розпродують товар і всьо...

• Подобається Подобається x 4
  11. smeet

smeet просто спілкуюсь

У Сколе, в школі-інтернаті, колись розширяли спортивну площадку.Сверлили для стовпів дірки в землі спеціальною машиною.Так от вона зачепила і витягла з під землі якийсь шнур. Визвали військових-а під землею купа боєприпасів і вибухівки-три дні вивозили, то я надивився особливо на тол. Знаю що при цьому дехто поживився і потім ще довго в Опорі глушили рибу.

---------- Додано в 14:37 ---------- Попередній допис був написаний в 14:36 ----------

Страйкують ?

12. FourA

FourA Дуже важлива персона

Доброго дня дамам и господам! Я вчера под вечер развеселился: сначала прочитал у пани poetka про торт, который она испекла "для великого шанувальника і знавця всяких лавин і т.д.шось вже забула,як та професія називається" -- а я вспомнил, как пацаном читал о собаках - сенбернарах, которые издавна спасают людей из-под лавин в горах Швейцарии. Чтобы выкопанный из-под снега собаками человек сразу же согрелся, собаке на шею подвешивают бочонок с коньяком. Как я представил, что торт достанется сенбернару, мне стало весело. Потом нашёл описание пани Нирванкой сюжета, как зимняя непогода чуть ли не парализовала жизнь крупного города в Польше, как плохо защищены города от разгула стихии - и сразу же пришла мысль о сотне сенбернаров с бочонками коньяка, выпущенных на улицы Лодзи, чтобы поднимать настроение страдающих от снегопада поляков. Думаю, мало кто отказался бы в снегопад и метель хлебнуть коньяку. Ну а дальше мне стало совсем весело, и я стал всем развешивать бочонки с коньяком на шею - В.И. Новодворской, слонам, а всем остальным предлагал выпить коньяку для улучшения жизни. Один Ромко отказался - но у него уважительная причина. Сегодня на улице туман, сыро, снег почти всюду растаял. Ничего не хочется делать, но жена дала наказ - сделать домашнюю работу. Придётся! Чтобы поднять настроение, размещу несколько летних фоток цветов из нашего сада.

• Подобається Подобається x 12
  13. poetka

Податковий кодекс ?

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я вже подумала, що Ви напишете "... - повісити на собаку бочечку з коньяком" :haha:

• Подобається Подобається x 9
  15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ні

так :)

16. poetka

Блін!!!!І,що буде?
    Базари теж закриті?

17. FourA

Вот на этих собак? Много чести будет - вешать на этих двортерьеров по бочоночку коньяка! Лучше сам выпью! ;)

[​IMG][/url][/IMG]

• Подобається Подобається x 5
  18. Ravin

Ravin Well-Known Member

Отличные мордочки!!!!!!
    Вот именно им, я бы и доверил свой коньяк.:good:

• Подобається Подобається x 4
  19. Romko

Romko Дуже важлива персона

Та бо то я сам напаскудив.
    Такий туман стер...випадково....бо знищив альбом на Фотофайлі.
    Але то ніц...
    Во таке було зраня...

А потім розпогодилось....
    Нині звичний день.
    Але було їдно но.
    Зоряна має паскудну звичку - всьо,шо видит,викидати у вікно.
    Як втрафит - то відкриває,як нє,то через шкло.
    Нині фтрафила.
    Я на хвилю відволікся на їдну важливу справу,в їдному місці з романтичною назвою "У пана Дзюня",сказав тьощі,жиби пильнувала....
    Впильнувала...:nea:
    Мала її перекинула,відкрила вікно в кухні і....
    Перелік приводити не буду,зекономлю ресурси форуму.
    Ліпше б їдну тьощу викинула.:ireful1:
    Я сі взлостив,дав їй по памперсі,вбрав,виволочив і заставив збирати тото і носити до хати...
    І носила...баняки...тапки...хлібницю...карочє...
    Трохи їнчала...пару разів втиснула мене в нирку,але я проявив себе твардим Макаренком і не зліз зі свого.
    Потім,"зеленою вулицею"...мимо святочно вибраних хомо(нині ж в них неділя),мимо дико матюганящихся бальонокопальщиків(в полі)...до лісу...додому...
    А там файно....

Зробили "круг почота"...трохи лісом,трохи полем...і ю ту...
    Та й всьо...
    Хлепну кави...а за пару годин знов...до лісу...до отців...на цвинтар...
    Звичний день...
    а сенс?:sad:

• Подобається Подобається x 18
  20. FourA

Привозите сюда свой коньяк! Мы будем рады сторожить его! ;) -- Но очень им не доверяйте! За кусок колбасы могут продать Ваш коньяк!

Останнє редагування: 5 гру 2010
    • Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)