Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

Відповідь: Забите коліно - як лікувати?

трошки оффтоп. а я собі думаю чому вчора в Лілі Романової тільки 2 дописи за 24 год. думаю щось не впорядку. і от шо вийшо :sad: надіюся я не характерний і не надумав того (але чесно скажу буває :) )

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Відповідь: Забите коліно - як лікувати?

Та ні, просто субота в нас - сімейний день віднедавна. :)
    Двічі на канал ходили.
    Рано працювали разом над перекладом.
    Після першої прогулянки на канал купували мені ковзани. Шукали ще малому на два леза, але не знайшли.
    Перед тим, як пішли другий раз на канал (8 вечора), виклала сюди кілька знимок. А потім вже все сталося. Повернулися домів біля 22. Отоді й почала питати за коліно. :)

• Подобається Подобається x 2
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Відповідь: Звичний день

В суботу відсипалася, потім з Наталкою по магазинам ходили.Зайшли в новий магазин, що тільки відкрився "Декор", нічого так..цікаві рішення в оформленні інтер"єру.
    Потім з татом поїхали в гараж трохи машину поремонтувати.Люблю "гаражний" запах.Взагалі люблю ходити з ним в гараж і щось допомагати біля машини.
    Потім поїхали на Ташлик мити машину.Я, як завжди з фотіком, пішла фоткати .було так холодно, що відморозила собі пальці.
    Вчора пів дня ломала голову над проектом дитячого ігрового майданчика.Дещо придумала.Тепер треба макета зробити..

• Подобається Подобається x 6
  4. Малявка

Малявка на своїй хвилі

Надворі знову холодно, брр. Гріюсь чайочком і думаю,чому я постійно хочу їсти:). Мама каже, шо я удав. :D Настрій чогось хороший. І на роботі тьху-тьху тихо. Чи то на ковзанку нині податися?:)

• Подобається Подобається x 8
  5. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

звільнили!!!
    нарешті... [​IMG]

• Подобається Подобається x 4
  6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А я сама звільняюсь, але так не хочеться.. Люблю свою роботу, колектив, компанію, все і всьо.. Відтягую звільнення чим далі.. Шукаю варіанти, рішення, щоб залишитись у Львові.. Але глухо.. Ну ніц, рано ще сумувати.. Тим більше тут знову зима почалась ;)

• Подобається Подобається x 5
  7. Alias

Якщо не хочеться, то чого звільнятися?Їдеш до чоловіка?:)

8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

З чоловіком ;) Так, переїжджаємо до Польщі :sad: . Все вже вирішено остаточно.

9. Малявка

Малявка на своїй хвилі

То напевно героїчний вчинок - переїхати в чужу країну, нехай і не так далеко.

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Роблю то тільки заради кохання.. Просто наразі нема іншого виходу. Але сподіваюсь через кілька років повернутись до Львова, мати тут житло і тут виховувати дітей :)

• Подобається Подобається x 1
  11. Alias

Ну що ж ..нічого не поробиш.Завжди так було - куди голка. туди й нитка..спочатку мабуть буде важко. але ж поряд коханий буде, а це головне:)

12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ніби закінчив дурний шматок роботи, яка на мене звалилася несподівано: керувати розваркою муфт оптичного кабеля.
    Точніше, ловити «напівдиких» монтерів зв’язку, прихмуряти охорону на об’єктах, тримати за хвіст адмінів, щоби не втекли, стояти на шухері, щоби технагляд на вулиці на причепився. А головне – кожна «дика бригада» по-своєму розуміє кольорові коди в кабелях і гаряче відстоює свою точку зору. Тож і за цим доводиться слідкувати…

Ну й наплутали хлопчики … І всі праві, всі лають попередників.
    Тепер доведеться «просвітити» лінію приладом візуального контролю (типу лазерної указки, тільки коштує 2000 грн).

А тим часом … подзвонила в двері сусідка, дружина на секунду відчинила – а «сіра тінь» ще з незалікованими бойовими ранами чкурнула надвір. Назустріч новим пригодам !

Маюнко, ховайте свого «гризуна», на вулицях зараз небезпечно!

13. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

гризун буде наступного понеділка, на моє святко:) але я зважатиму, ви повідомте, коли Васька прийде додому, щоб я знала напевне - моїй тварючці нічого не загрожує.;)

була сьогодні на 2 семінарах в універі: в новій групі так нуудно, немає тих жартів і тих жартівників,які були в моїй групі:sad:
    намагалась з"ясувати у жителів певного району необхідну для себе інформацію, так ніц і не прояснилось - завтра, мабуть, сама вирушу на дослідження:)...
    а ще поставила будильник сьогодні на 9, щоб до пар піти на Дніпро надивитись з фотокамерою. будильник пролунав, я його вимкнула, вирішила полежати ще 2 хвилинки, а потім - бац!!! розплющюю очі - а пройшло 2 годинки:sad: так і не сходила нікуди. ну, проте сьогодні не було тієї погоди, в якій я бачили майбутні кадри. все на краще. точно знаю, що проспала через те, що сьогодні спала з мокрим волосся і тому вікно зачинила. ну не можу я виспатись при зачиненому вікні!ніяк.

дуже задоволена своєю новою клавіатурою, мало шуму, функціональна, кнопки шидкого доступу - все як у людей.:)

нарешті дізналась свій постійний розклад - він,як завжди , не радує. друга зміна. але в мене - яка попало,якщо не вдасться перенести англійську на інший день. купа вікон, бібліотечного дня немає. цього разу вчусь усі 5. та то нічого.

14. Boris_Kiev

= = = = = = = = = = = = =
    ... Прийшов ! Непобитий, задоволений ! (здогадуєтеся ХТО).
    Питаю: Васько, ну і скількох кішок ти сьогодні "ощасливив" ?
    - Мао! Мао!
    Оце боєць - з 17-ї до 21-ї - двох !
    Тепер може дозволити собі погратися в домашнього кота.

• Подобається Подобається x 10
  15. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Та він просто каже, що всеодно було мало :D:D

16. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

Увага модератори цей допис стосується саме теми Звичний день!
    Так заскучив за футболом, що незважаючи на те, що маю роботу, хвилин зо 30 простояв прямо під телевізором дивлячись Ліверпуль-Інтер. гарно грають хлопаки. я думаю рах. буде 1-0 або 2-1 на користь Ліверпуля.

• Подобається Подобається x 2
  17. Boris_Kiev

Тому й вискочив знов о 22-й годині. Досі нема.

18. Малявка

Малявка на своїй хвилі

Цямкаю на роботі мамин салат, який так і хочеться назвати "Мама в "ударі"":) - всьо шо хочеш в ньому. і згадала одну фразу - "Жінка з нічого може зробити 3 речі:зачіску, салат і скандал".. смачного всім, хто збирається обідати.:)

19. Малявка

Малявка на своїй хвилі

Останнім часом мене настійливо переслідує число 69. Номер перепустки в гуртожиток, код нової картки, навіть 69 нових дописів на форумі, коли я зайшла. А ще документ - форма 69 по факсу щойно прийшов:D

Додано через 44 хвилини
    Навіть цей допис на 69 сторінці!:ninja: :D

• Подобається Подобається x 7
  20. SatYr

SatYr Well-Known Member

Пані(панночка, панянка) розуміється на номерах ;)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)